W skrócie: dwóch twórców przerzuca się tym, kto zrobi bardziej epicki montaż.
Tak w ogóle to czuję pewien wstyd, że linkuję do kiepskiej jakości clipów na YT. Tutaj są linki do downloadu oryginałów na animemusicvideos.org, które bardzo polecam (tylko trzeba się zarejestrować):
Więcej świetnych clipów jest w "Favorite Anime Music Videos" (takich Ulubionych) na moim profilu: http://www.animemusicvideos.org/members ... _id=629230 - więcej chyba nie będę postował linków do AMVek, idźcie bezpośrednio tam
Nie wiem, czy ciekawe. Nie wiem, czy warto obejrzeć. Ale główny bohater jakoś mi się kojarzy... Bazyl. Człowiek z kulą w głowie
Premiera w kinach już 10 września
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
Bo wspaniała Ileia znów kopie tyłki (uwaga: koleś w intrze to nie ona).
Wybaczcie że linkuję do animemusicvideos.org na którym trzeba się zalogować, ale nie mam serca podawać odnośników do YT. Poza tym, hej, i tak każdy powinien mieć tam konto. XD
http://www.youtube.com/watch?v=sjejxVitQMc
Ja tam do Widzewa nic nie mam, spory kibolskie mnie nie obchodzą, podobnie jak nie mam nic do pewnej narodowości, ale filmik jest boski
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
To jest oczywiście fake, ale tak spodobał mi się ten filmik, że postanowiłem go tu dać ;)
Gościu co prawda wygląda jak Drizzt, ale są to sceny z drugiego Hellboy'a, a nie jakieś produkcji o Zapomnianych Krainach.
Oto widzę ojca swego.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci.
Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną.
Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
Oto widzę ojca swego.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci.
Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną.
Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie.