Moje pierwsze to komplet zielono-białych smoczych, są bardzo piękne, nikt z reszty drużyny nie dysponuje czymś podobnym
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
, reszta, kryształy, perły i masa różnych k6....
Szczęśliwe to moje 3 k20, jedna smocza i dwa kryształy, fioletowa i cyjanowa
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
(nie mylić z cyjankiem!)
Rzuca się nimi przeciętnie, ale w najgorszych sytuacjach wychodzą mi doskonałe wyniki
Przykład: Cała drużyna tłucze ghula, trwa to już chyba pół godziny, mój złodziej wykonał już z 10 ataków i za każdym razem nie trafił, wreszcie kiedy ghulowi zostało 2hp, przeleciała runda w której wszyscy spudłowali..... złodziejka trafia i wypadają jej bardzo wysokie obrażenia
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, zostałam nazwana cheaterem który, nic nie zrobił a zgarnął najwięcej doświadczenia
Zestawik ten ma też do siebie, że bardzo nie lubi Wevewolfa, dochodzi do tego, że rzucamy za niego, bo wychodzą mu tak żałosne wyniki jak np 1,2,5 albo 3, 3, 4
Ogólnie, jak widzę coś ciekawego to dokupuję, będę mieć kości we wszystkich kolorach tęczy
Namierzam się na przepiękny, zielony, leśny komplet
http://q-workshop.com/products.php?lang ... ry=Le%9Cne
Kit, że nieczytelne, są po prostu przepiękne
Oprócz tego chciałabym steampunkowe brązowo-żółte i czarno-zielone do Zewu Cthulhu, oraz zestaw lewych kości, które zamiast najniższego wyniku mają zdublowany najwyższy ...
Poszukuję też artefaktów takich jak kulista k100 i k30, oraz wszystkich nieparzystych kości
No i bardzo bym chciała fosforyzujące do Neuro oraz metalowe.... ale to raczej nie na moją kieszeń
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)