wow... Nie sądziłam, że Gambit potrafi NIE być dupkiem

Ale zdrową i całą, a nie sztywną! Ike może wam pomachać chusteczką na drogę
 Ale zdrową i całą, a nie sztywną! Ike może wam pomachać chusteczką na drogę 
 Jess znów zacznie na niego jojczyć
 Jess znów zacznie na niego jojczyć 

Tak czy inaczej otwieram szampana - moja postać zaczęła przechodzić drugie stadium mutacji <jupi>
 Tak czy inaczej otwieram szampana - moja postać zaczęła przechodzić drugie stadium mutacji <jupi> 
 O ile wrócą
 O ile wrócą  Chociaż szkoda, żeby się takie cacko zmarnowało xD Wiesz, że za to mogliby sobie jakąś wyspę kupić i wybudować willę? o_O
 Chociaż szkoda, żeby się takie cacko zmarnowało xD Wiesz, że za to mogliby sobie jakąś wyspę kupić i wybudować willę? o_O

"Anonimowy kupiec zapłacił za niego na aukcji rekordową sumę 10,5 mln franków" - cytat odnośnie pierścionka z błękitnym diamentemDia pisze:Ouz - a ta wyspa i willa to chyba z klockow Lego?
 To jakieś 10mln $... a tutaj link do wyspy, którą można kupić za milion AUD, czyli wychodzi jeszcze taniej, bo 918tys dolców xD
 To jakieś 10mln $... a tutaj link do wyspy, którą można kupić za milion AUD, czyli wychodzi jeszcze taniej, bo 918tys dolców xD  Myślę, że Jessie powinna gdzieś opierd... ten pierścionek i ustawić się na kilka lat
 Myślę, że Jessie powinna gdzieś opierd... ten pierścionek i ustawić się na kilka lat  Mówiłam już, że ten Gambit nie taki zły? xD Chyba sama się w nim zakocham
 Mówiłam już, że ten Gambit nie taki zły? xD Chyba sama się w nim zakocham 

I Eva ma rację, dla takiego rehabilitanta można sobie kręgosłup łamać
 I Eva ma rację, dla takiego rehabilitanta można sobie kręgosłup łamać   Trzymajcie za nas kciuki, baby niedobre xD
  Trzymajcie za nas kciuki, baby niedobre xD 

To dopiero będzie komedia
 To dopiero będzie komedia