[Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

-
- Marynarz
- Numer GG: 20329440
Re: [Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -
@ Mekow
W profilu masz wpisane 28 lat, więc nie zachowuj się jak duże, obrażone dziecko. Jeśli nie wyrabiasz się z moim tempem postowania, to już nie moja wina, serio. Trzy strony pisać pół dnia... W godzinę to ja piszę upka (niezależnie od jego długości) - a jak każdy wie, MG musi się bardziej postarać.
Proszę mi więcej nie spamować w sesji, od pisania takich rzeczy są komentarze. Od samego początku mam z Tobą problemy, mógłbyś nam łaskawie nie utrudniać gry? To nie jest złośliwość, jedynie pytanie i upomnienie, byś się zachowywał bardziej... dojrzale. Gra to tylko gra - zabawa, a nie obowiązek. Pisanie posta ma być dla gracza przyjemnością, a nie katorgą i przymusem.
Co do Twojego posta, to Adam zna Snowflake. Gdybyś czytał dokładnie to, co piszę, to też byś o tym wiedział. Nawet Ike powiedziała Adamowi jej imię, więc to już chyba o czymś świadczy, nie? Wrzuciłeś tekst piosenki emo-zespołu, zatem widzę pewną zależność, iż nie umiesz interpretować faktów jako gracz-postać. Tyle w tej kwestii - sam się doszukaj, skąd oni się znają. Bo ja Ci sprawy ułatwiał nie będę...
Pozdrawiam.
@ Reszta
Tak jak wspomniałem wcześniej, czekam jeszcze na nadprogramową (a ponoć bardzo ważną) wrzutkę od Eva bądź Dii. Mój post pojawi się koło południa.
W profilu masz wpisane 28 lat, więc nie zachowuj się jak duże, obrażone dziecko. Jeśli nie wyrabiasz się z moim tempem postowania, to już nie moja wina, serio. Trzy strony pisać pół dnia... W godzinę to ja piszę upka (niezależnie od jego długości) - a jak każdy wie, MG musi się bardziej postarać.
Proszę mi więcej nie spamować w sesji, od pisania takich rzeczy są komentarze. Od samego początku mam z Tobą problemy, mógłbyś nam łaskawie nie utrudniać gry? To nie jest złośliwość, jedynie pytanie i upomnienie, byś się zachowywał bardziej... dojrzale. Gra to tylko gra - zabawa, a nie obowiązek. Pisanie posta ma być dla gracza przyjemnością, a nie katorgą i przymusem.
Co do Twojego posta, to Adam zna Snowflake. Gdybyś czytał dokładnie to, co piszę, to też byś o tym wiedział. Nawet Ike powiedziała Adamowi jej imię, więc to już chyba o czymś świadczy, nie? Wrzuciłeś tekst piosenki emo-zespołu, zatem widzę pewną zależność, iż nie umiesz interpretować faktów jako gracz-postać. Tyle w tej kwestii - sam się doszukaj, skąd oni się znają. Bo ja Ci sprawy ułatwiał nie będę...
Pozdrawiam.
@ Reszta
Tak jak wspomniałem wcześniej, czekam jeszcze na nadprogramową (a ponoć bardzo ważną) wrzutkę od Eva bądź Dii. Mój post pojawi się koło południa.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

-
- Marynarz
Post już jest - odnośnie sytuacji możecie pytać o wszystko Bishopa, tudzież porozmawiać z nowym kolegą. Jutro wieczorem (21 czasu UK) będę na GG, więc zachęcam do przeprowadzenia konferencji, jeśli oczywiście wyrażacie taką chęć. Mile widziane również odniesienia w postach do wydarzeń ostatnich dwóch tygodni. Generalnie macie z tym wolną rękę i z chęcią bym widział jakieś dialogi między postaciami.
Ouzaru, jako że jutro będę na GG, złożymy przy okazji wspólnie posta z wypadu Gambita i Jessici do Vegas
.
Zeth, witam w grze, mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze grać w naszym dość licznym gronie
.
Deadline tej tury - wtorek, północ. W razie pytań, walcie śmiało. Pomijając jutrzejszy dzień, gdy będę na 100% można łapać mnie wieczorami na GG na chybił-trafił
.
Ouzaru, jako że jutro będę na GG, złożymy przy okazji wspólnie posta z wypadu Gambita i Jessici do Vegas

Zeth, witam w grze, mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze grać w naszym dość licznym gronie

Deadline tej tury - wtorek, północ. W razie pytań, walcie śmiało. Pomijając jutrzejszy dzień, gdy będę na 100% można łapać mnie wieczorami na GG na chybił-trafił

Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Ok, to ja się biorę za odpis ^^
btw ta grzywa, jeśli się lepiej przyjrzeć to "maziaje" farbą
Zachari ma po prostu krótkie włosy, które sterczą jakby popieścił go piorun, wybaczcie, że tego nie zaznaczyłem na początku ^^
hmm.... no to o której konfa?
Edit:
Post krótki bo krótki, ale jest. Zobaczymy co wniesie konfa.
btw ta grzywa, jeśli się lepiej przyjrzeć to "maziaje" farbą

Zachari ma po prostu krótkie włosy, które sterczą jakby popieścił go piorun, wybaczcie, że tego nie zaznaczyłem na początku ^^
hmm.... no to o której konfa?
Edit:
Post krótki bo krótki, ale jest. Zobaczymy co wniesie konfa.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

-
- Mat
- Numer GG: 19487109
Post, przy małej współpracy Ouzi, już poszedł. Czekam na konfę - jutro będę wieczorem, mam nadzieję, żę GG nie będzie mi świrować.
"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Może jestem mało oryginalny, ale...
ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Loooooooogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! <tupie jak mała chińska dziewczynka> XD
Cóż poradzę, że nikogo nie lubię tak jak starego, dobrego Wolviego?
Tylko Bishop jest równie wypasiony, chyba 
ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Loooooooogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! <tupie jak mała chińska dziewczynka> XD
Cóż poradzę, że nikogo nie lubię tak jak starego, dobrego Wolviego?

What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Lol... Będziesz darł się i tupał znowu jeśli MG postanowi zabić Wolva? XD
BTW z tego co widzę konfa może się jutro porozbijać na mniejsze, ale ile będzie ludzi tyle będzie. Dlaczego mam przeczucie, że ktoś zatęskni za czasami, gdy było nas mniej? XD (od razu ostrzegam - w poniedziałek pierwszy dzień zajęć po feriach
muszę się wyspać, nie złożę tasiemca
)
BTW z tego co widzę konfa może się jutro porozbijać na mniejsze, ale ile będzie ludzi tyle będzie. Dlaczego mam przeczucie, że ktoś zatęskni za czasami, gdy było nas mniej? XD (od razu ostrzegam - w poniedziałek pierwszy dzień zajęć po feriach

-
- Marynarz
W związku z kilkoma prośbami, postaram się być na GG wcześniej, więc możecie próbować mnie łapać od 19 czasu UK. Będę z doskoku kręcić się koło kompa.
@Darlar
Widziałem Twojego posta, którego skasowałeś. Widać ban niczego Cię nie nauczył... Nie życzę sobie, byś się więcej wypowiadał w moich rekrutacjach na forum.
@Evandril
Dzięki za screena, nie zapomnij przesłać go do WinterWolf
.
@Darlar
Widziałem Twojego posta, którego skasowałeś. Widać ban niczego Cię nie nauczył... Nie życzę sobie, byś się więcej wypowiadał w moich rekrutacjach na forum.
@Evandril
Dzięki za screena, nie zapomnij przesłać go do WinterWolf

-
- Marynarz
Jako, że wszyscy już odpisali, pojawia się mój kolejny post - cieszycie się?
. Odnośnie sytuacji w Meksyku, porzucałem trochę kostkami, by losowo ustalić najbardziej poszkodowanych i tak:
Jason ma pęknięty obojczyk i wybity bark (który ktoś mu musi nastawić), Adam zwichniętą kostkę, Zack pęknięte żebro i również wybity bark, Chang i Ike bez obrażeń. Bella i Peter są nieobecni, a Dia nie odpisuje w tej kolejce
.
Czas na odpis - środa, północ. Jakieś dialogi między postaciami mile widziane - pamiętajcie jedynie, żeby rannych odgrywać tak jak trzeba, a nie z wybitym barkiem rzucać żarcikami na lewo i prawo
. Akcję możecie sami przewinąć do wieczora tego dnia, a Elixir bez problemu poskłada wszystkich do kupy
.
Jessica nadal jest w Vegas i leczy kaca. Jak będę miał chwilę czasu, to napiszemy jakiś dialog, Ouzaru.
Jak zawsze - w razie pytań, pytać.
PS. Acha, zapomniałem dodać, że Alastair wyszedł z całej sytuacji z kilkoma siniakami
.

Jason ma pęknięty obojczyk i wybity bark (który ktoś mu musi nastawić), Adam zwichniętą kostkę, Zack pęknięte żebro i również wybity bark, Chang i Ike bez obrażeń. Bella i Peter są nieobecni, a Dia nie odpisuje w tej kolejce

Czas na odpis - środa, północ. Jakieś dialogi między postaciami mile widziane - pamiętajcie jedynie, żeby rannych odgrywać tak jak trzeba, a nie z wybitym barkiem rzucać żarcikami na lewo i prawo

Jessica nadal jest w Vegas i leczy kaca. Jak będę miał chwilę czasu, to napiszemy jakiś dialog, Ouzaru.
Jak zawsze - w razie pytań, pytać.
PS. Acha, zapomniałem dodać, że Alastair wyszedł z całej sytuacji z kilkoma siniakami

Ostatnio zmieniony poniedziałek, 1 marca 2010, 18:59 przez Acid, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Mat
- Numer GG: 19487109
WOW! Właśnie przeczytałem posta! WOW! Apocalypse!
To jeden z moich ulubionych arcy-wrogów X-Men
. Aleś pojechał!
Aleśmy dostali po dupie xD. Biorę się za odpis!
Może jakaś szybka konfa wieczorem, ludziska?
Całe szczęście, że jak wróciłem z pracy, to najpierw coś zjadłem, a dopiero później zerknąłem na sesję, bo inaczej siedziałbym teraz o suchym pysku i kończył posta xD.
Ouzi, dialog? Jak Jessie zadzwoni do Jasona, to on jej może powiedzieć, co się stało. MG nam chyba tego nie zabroni
. Zwłaszcza, że to by była naturalna reakcja
.

Całe szczęście, że jak wróciłem z pracy, to najpierw coś zjadłem, a dopiero później zerknąłem na sesję, bo inaczej siedziałbym teraz o suchym pysku i kończył posta xD.
Ouzi, dialog? Jak Jessie zadzwoni do Jasona, to on jej może powiedzieć, co się stało. MG nam chyba tego nie zabroni

"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."

-
- Mat
- Numer GG: 16193629
Jedna rzecz mnie zastanawia. Czemu na LastInn mogli się pozbyć tego szkodnika, a tutaj go trzymają (zupełnie jak Brzozę) i musi on nam ciągle psuć atmosferę dobrej gry? Wtrąca swoje niepotrzebne komentarze do sesji, w której nie bierze udziału, zaśmieca graczom PW i notorycznie obraża. Niech ktoś w końcu zacznie coś z tym robić! Temu osobnikowi ewidentnie nie zależy na grze, tylko na wyżywaniu swoich frustracji na forum. A ja nie dam się tak łatwo obrażać. Moich przyjaciół również.
A skoro już wspomniałam wcześniej o LI, to znalazłam coś, co brzmi dość znajomo. Zupełnie jakby o TOBIE pisane, Darlar. Zabawne, że to TWOJA karta...
Proszę moderację o nie kasowanie definicji Darlara. Skoro facet nie potrafi odróżnić życia realnego od RPG i na PW mi wypisuje, że jestem żałosna (bądź szlaufem), bo daję dupy komuś na sesji, to sorka. Widać sam pisał postać tak, by jak najlepiej jego odwzorowała. Mamy tu wszystko czarno na białym. Miłego czytania, Wspaniała Drużyno! 
PS. Gdzie można złożyć wniosek o kasację/wieczne zbanowanie usera? Do MAda?
A skoro już wspomniałam wcześniej o LI, to znalazłam coś, co brzmi dość znajomo. Zupełnie jakby o TOBIE pisane, Darlar. Zabawne, że to TWOJA karta...

PS. Gdzie można złożyć wniosek o kasację/wieczne zbanowanie usera? Do MAda?

-
- Marynarz
Ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć w tej turze, czy mam już zacząć składać kolejnego upka? Odpowiedź tutaj bądź na GG proszę
.

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
@ Acid - jeśli o mnie chodzi to wsio.
@ Ouz - zazdrości i tyle ^^ widać na realu mu się nie powodzi...
@ Ouz - zazdrości i tyle ^^ widać na realu mu się nie powodzi...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Mr.Z pisze posta

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Ja odpiszę jeszcze dziś (pewnie za godzinkę - dwie).
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Ja też bym chciała jeszcze odpisać, także proszę o cierpliwość, Acid. Chwilowo jestem zajęta sprzątaniem. Zresztą zaraz dostaniesz chyba PW, o ile nagle nie zapomnę co chcę powiedzieć.

-
- Mat
- Numer GG: 6271014
Jeżeli dorwę Evandrila. Może równolegle z Zethem. Jeżeli nie, odpiszę sam, zapewne jutro wczesnym popołudniem, skoro do środy tura. Ale jako że kontinuum czasoprzestrzenne i tak jest zaburzone, równie dobrze mógłbym w takiej sytuacji odpisać na obecnego... po następnym.
Jako przedmowa następnego.
Coś na pewno powstanie.

Coś na pewno powstanie.
No Name pisze:Podchodzę do norda i mówię:
- Pierwsza zasada klubu walki – nie rozmawiajcie o klubie walki...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Darlar dostał stałego bana - nie będzie nam go tu chyba brakowało 
Adam ma zwichniętą kostkę? Tylko tyle? A ja już układałem posta opisującego jego połamane ręce i nogi... o ciosie w nos nie wspominając.
Ok.
Ja odpiszę jeszcze krótko - jutro przed południem.

Adam ma zwichniętą kostkę? Tylko tyle? A ja już układałem posta opisującego jego połamane ręce i nogi... o ciosie w nos nie wspominając.
Ok.
Ja odpiszę jeszcze krótko - jutro przed południem.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Mój odp właśnie się pojawił, ale jeśli uda mi się dorwać pewną jedną osobę (Evandril), to być może post ulegnie pewnym zmianom. Póki co Ike się denerwuje i martwi. Ktoś z rozwiniętą wyobraźnią 'dostrzeże' tę chmurkę, o której mowa w poście XD
EDIT:
Hekhekhm!! Ponieważ po mnie nikt nic nie napisał to zamiast pisać post pod postem kulturalnie wplotłam w mojego posta dyskusję z Jasonem. Aż sama się zdziwiłam jacy są zgodni i poważni. Niniejszym oświadczam iż rozważam uznanie Jasona za brata krwi XD Dopóki czegoś ważnego nie wysadzi
BTW: Mekow, ciesz się, że tylko tyle XD Już sama zwichnięta kostka boli tak bardzo, że można się poskładać. A nastawianie to już w ogóle klasa i poezja sama w sobie.
EDIT:
Hekhekhm!! Ponieważ po mnie nikt nic nie napisał to zamiast pisać post pod postem kulturalnie wplotłam w mojego posta dyskusję z Jasonem. Aż sama się zdziwiłam jacy są zgodni i poważni. Niniejszym oświadczam iż rozważam uznanie Jasona za brata krwi XD Dopóki czegoś ważnego nie wysadzi

BTW: Mekow, ciesz się, że tylko tyle XD Już sama zwichnięta kostka boli tak bardzo, że można się poskładać. A nastawianie to już w ogóle klasa i poezja sama w sobie.