Kopanie leżącego? Darlar, człowieku, ty sam nie wiesz czego chcesz i już sam nie wiesz, co jeszcze wynaleźć, żeby się przypieprzyć. Tak jak pisałem gdzieś wyżej, jadę na oryginalnym scenariuszu napisanym przez Chuck’a Austena, więc śmieszy mnie to, co wypisujesz. W firmie Marvel scenariusz przechodzi przez sztab ludzi, którzy go czytają i korygują. Myślisz, że gdyby był słaby, to by wszedł do komiksu? No ale przecież ty jesteś „najmondrzejszy” (dla korekty – ten błąd jest specjalnie) xD
Ale ja wiem o.c.b. – gdybyś czytał komiks, to byś się zachwycał, a że to moja sesja, to tylko hejtować potrafisz. Szkoda mi cię, bo po prostu zazdrościsz i nic więcej

. I przestań mi się wreszcie wpisywać do tematu, bo to MOJA wizja świata, MOJA sesja i MOJE decyzje, a ty jesteś jak ten Crazy Frog – annoying

. Nikt nie potrzebuje twoich żałosnych komentarzy i tak jak napisała WW, chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i słuchać, co się do ciebie gada. Jak masz jakiś problem, to wyjdź sobie przed blok i pogadaj z łysymi panami w dresach, oni z pewnością cię ODPOWIEDNIO wysłuchają

. My tu jesteśmy po to, żeby grać i się dobrze bawić. Jeszcze raz się wypowiesz i zgłoszę to moderacji, choć chyba nie muszę, skoro moderatorka gra na mojej słabej, żałosnej i nic nie wartej sesji

.
@ WW: powodzonka na egzaminie
@ X-Men: chciałem tylko zaznaczyć (co jakoś umknęło mi wcześniej), że Magneto i Emma Frost są MOIMI NPC-ami, czyli nie możecie ich wykorzystywać we własnych postach. Jeśli chcecie jakiś krótki dialog, czy coś, wrzućcie pytania na PW, tak jak to robi Ouzi, a ja odpowiem najszybciej jak się da. No, to tyle ogłoszeń parafialnych na teraz

.
@ Ouzi: post może być, choć oczywiście jeśli ktokolwiek chce się jeszcze dopisać, ma do tego pełne prawo. Tak jak mówiłem, posta będę wrzucał w dzień deadline’u, lub wcześniej, jeśli będę miał już jasność, co do sytuacji z Waszej strony. Zauważcie tylko, że w tej akurat chwili, długie dialogi są stratą czasu, którego Jugg nie ma zbyt wiele

.