[Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Ouzaru
Mat
Mat
Numer GG: 16193629

Re: [Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

Post autor: Ouzaru »

Alien pisze:skoro panie czekają na up'a to mój odpis już oczywiście jest ;)
Jakie to szczęście, że mamy w drużynie prawdziwego mężczyznę i gentlemana! :D :mrgreen: 8) (I nie chodzi mi tu o wiek, ale samo zachowanie - oczywiście! :) )
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Alien, po pierwsze teraz wiesz jak podbija się serca kobiet :) Po drugie, podoba mi się taktyka walki Twojej postaci. Szczególnie fakt, że ma zapasowe plany w przypadku porażki pierwszego. I trzeci plan mnie rozwalił XD "POMOCY! POMOCY!" XD
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Acid
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 20329440

Post autor: Acid »

Muszę Was pochwalić, bo wszystkie Wasze posty w tej turze bardzo mi się podobają – widać, że mimo mocy, nie robicie z siebie nie wiadomo jakich herosów. Jessica i Jason ładnie współpracują, Peter i Chang starają się uwolnić, nadal zostawiając swoje deklaracje niedokończone i otwarte furtki dla MG. Klasa! :D Posty może nie są długie, ale treściwe i zawierają w sobie wszystko to, co potrzebuję, by napisać dla Was kolejnego „fajnego” :twisted: upka :D.

Ten już jutro, więc stay tune :).

PS. Jakbym chciał podbić serca pań na sesji, to bym im Gambita wrzucił :D. W końcu nic tak nie działa jak przystojny Francuz z hipnotyzującym głosem :P. Nie, Ouzi? Przestań mi już truć tyłek, on nie żyje :D.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Alien
Kok
Kok
Numer GG: 28552833

Post autor: Alien »

WinterWolf pisze:Alien, po pierwsze teraz wiesz jak podbija się serca kobiet :) Po drugie, podoba mi się taktyka walki Twojej postaci. Szczególnie fakt, że ma zapasowe plany w przypadku porażki pierwszego. I trzeci plan mnie rozwalił XD "POMOCY! POMOCY!" XD
trzeba być przygotowanym na każdą sytuację ;)
00088888000
Ouzaru
Mat
Mat

Acid pisze:Przestań mi już truć tyłek, on nie żyje :D.
Będę truć <foch>
Acid pisze:Gambit (uważany za zmarłego)
PS. Dzięki, Dia, że mi na to zwróciłaś uwagę :D
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

Oj, cicho już :P.

Zaraz się będę brał za upka (dopiero mnie z roboty wypuścili, bo się jakiemuś lazy-ass'owi nie chciało przyjść :?), więc jak wszystko dobrze pójdzie, to jeszcze dziś post powinien stać. Trzymajcie kciuki ;). Powoli się biorę za wprowadzanie Dii i WinterWolf na sesję :D.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

Sorry za post pod postem, ale chciałem, żeby było widać, że coś się działo (potem WW jeśli będzie chciała, to może go skleić z poprzednim).

Jeśli chodzi o sesję, Ike (bohaterka WW) i Bella (bohaterka Dii) weszły już do gry, ale póki co ich postaci są w "letargu" (co wynika z posta, jeśli obie zainteresowane Panie przeczytały ;)), więc NIE ODPISUJĄ jeszcze w tej turze, chyba że bardzo chcecie, drogie Panie, to możecie napisać posty o tym, jak Wasze bohaterki znalazły się w tej sytuacji - daję Wam co do tego wolną rękę (czy to będzie wycieczka do Szkocji z uczelni, czy cokolwiek innego, to już zależy od Was :)). To, kiedy wejdziecie normalnie do gry, zależeć będzie w głównej mierze od działania pozostałych Graczy :P.

A skoro o wilku mowa, to jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie zaistniałej sytuacji, zapraszam. Black Tom znajduje się od X-Men w odległości mniej więcej dwustu kroków, jest otoczony swoimi roślinami, a przede wszystkim zasłania go klęczący przed nim Juggernaut.

Czas na odpis - sobota, południe (z racji tego, że mój dzisiaj późno poszedł). Bawcie się dobrze i grzecznie! :D

Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Poczekam aż mnie uwolnią i poskładają do kupy XD O ile wcześniej jakiś straszliwy kataklizm nie pozbawi nas wszystkich życia XD A teraz będę bardzo gorąco Was dopingować XD

<WW ustawia rządkiem grupę dwunastu cheerleaderek wymachujących różowymi pomponami i wykrzykujących hasła w rodzaju "X-meni górą, X-meni rządzą! Tomcio Cassidy jest głupią flądrą!"> XD
Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

WinterWolf pisze:<WW ustawia rządkiem grupę dwunastu cheerleaderek wymachujących różowymi pomponami i wykrzykujących hasła w rodzaju "X-meni górą, X-meni rządzą! Tomcio Cassidy jest głupią flądrą!"> XD
Nie przyznaję się do Ciebie o_O Już wiem, co tak robisz po godzinach... Tworzysz przyśpiewki :P A w opisie masz, że nad Wilkołakiem siedzisz xD

Kochany MG, mój odpis pójdzie jutro koło południa (jak tylko z pracy wrócę), no chyba że dziś znowu nie będę mogła spać, to napiszę w nocy ;] Potem skrobniemy z WW jakiś dialog, to Ike opowie Jess, co robi w Szkocji :P (Zabłądziła? To chyba raczej Bella xD)
Obrazek
Dia
Pomywacz
Numer GG: 3357251

Post autor: Dia »

(Zabłądziła? To chyba raczej Bella xD)
Tak, wyszła tylko po mleko,najbliższy sklep był zamknięty i tak jakoś się zapędziła w poszukiwaniach. :D

A Jess niech nie będzie taka mądra, bo co ona może odpowiedzieć na analogiczne pytanie? "Zestrzeliła nas armata"?:D
Ouzaru
Mat
Mat

Dia pisze:A Jess niech nie będzie taka mądra, bo co ona może odpowiedzieć na analogiczne pytanie? "Zestrzeliła nas armata"?:D
A ić Ty, Gupia Babo :P Albo lepiej nie idź, bo Bell się znowu zgubi xD
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

To się nazywa "za dużo napojów energetyzujących" XD Sesja sprzyja wypijaniu tego szajsu hektolitrami. Efekt jaki jest każdy widzi.

Ja zawsze mogę powiedzieć, że Ike za przykładem osoby, która ją stworzyła opiła się tym paskudztwem i RedBull dodał jej skrzydeł :P
Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

Wybacz, Kwasiu, ale mój post pójdzie nieco później dzisiaj. Przyczyna - ponad godzinny wypad na plac zabaw z Eskelem. Padam na ryjek ^ ^ A on nie ma dosyć, dopiero się rozbrykał xD
Eskel na placu zabaw xD
Obrazek
Alien
Kok
Kok

fajna fota ouzi ;)
mój odpis najprawdopodobniej wieczorem... albo jutro ewentualnie
00088888000
Evandril
Mat
Mat
Numer GG: 19487109

Post autor: Evandril »

Ja poczekam z odpisem na Ouzi, chcę zobaczyć, co wymyśli nasza Szefowa :P, a potem najwyżej Jason będzie wrzucał swoje trzy grosze (choć nie mamy za bardzo na to ani czasu, ani sposobności, ale mój murzynek szybko gada).

Co do Małego Wiedźmina, to rośnie jak na drożdżach :). Zresztą, widać, że aura mu służy (u nas w Polsce straszna lodówka) a ten uśmiech w przyszłości będzie sprawiał, że kobietom będzie się robić mokro... pod pachami ofc :P ;).

Mój odpis na pewno do soboty się pojawi :)
"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."
Alien
Kok
Kok

chyba masz rację i warto poczekać na reakcję szefowej ;)
00088888000
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

A ja mogę mieć lekkie trudności z odpisem - mój komp padł, siedzę na pożyczonym (ergo: mam mało czasu), a jutro mam egzamin + koło + wizytę. Postaram się odpisać jeszcze dziś w nocy, ale nie potrafię nic zagwarantować w tej materii. W najgorszym razie - MG, nie zabij ;)
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Zablokowany