[Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Acid
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 20329440

Re: [Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

Post autor: Acid »

Darlar pisze:Nawet ci się nie chce sprawdzić, o to mi też chodzi. Jugg waży 409 kg.
Wiesz co, człowieku - niepoważny jesteś i tyle. I co mam jeszcze dokładnie podać? Numer buta, długość f**ta? Dziękuję za grę, widzę, że uraziłem dumę 'mistrza' od Marvela i ten postanowił strzelić focha. Nie wiesz już czego się czepiać, to takich pierdół, tak? Ciekawe, czy rysownicy w komiksach też przeliczają, czy narysowali Wolverine'a w odpowiednim kontraście do Jugg'a. Nieważne, nie chce Ci się grać i teraz szukasz wymyślonych powodów, żeby zwalić na mnie, że zawaliłem. Nie uda Ci się. Załóż własną sesję, tam się mylić nie będziesz, ew. będziesz mieć taką wizję Marvela o jaką Ci chodzi. Ja mam swoją i WYRAŹNIE to zaznaczyłem w rekrutacji i nawet w zasadach do sesji. No ale niektórym się nie przemówi do 'rozsądku'.

Niski poziom rozgrywki? To po co się zgłaszałeś? To mówi o Tobie więcej, niż o mojej sesji, jeśli tak piszesz xD.

Gości rodem z Bill Cosby Show? Spoufalających się z Twoją postacią? Podaj choć jeden przykład, że Gracze wykorzystali Twoją postać do własnych celów. Sam dawałeś posty w stylu "jaki to ja jestem cool i super". I od początku pisałem o własnej wizji, więc nie zarzucaj mi braku profesjonalizmu. Pamiętam, jak Bussumarus założył własną rekrutkę i posądzałeś go, że nie wie nic o Marvelu a się za to bierze - jak jest gość, który siedzi w Marvelu non stop i wie z czym to się je, też Ci nie pasuje. To się określ w końcu, ale nie u mnie. Nara.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat
Numer GG: 16193629

Post autor: Ouzaru »

Acid, Twoja wizja świata, tzn Twoje Universum (nazwijmy je Kwasiu666) jest naprawdę spoko. Z jednym małym wyjątkiem. Dlaczego musiałeś uśmiercić Gambita?! :( :cry: :( :cry: :( :cry: Zły MG! :evil:
No do? Skoro tyle osób Ci marudzi, to ja też chciałam... ;)
Obrazek
Darlar
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8299547

Post autor: Darlar »

Gości rodem z Bill Cosby Show? Spoufalających się z Twoją postacią? Podaj choć jeden przykład, że Gracze wykorzystali Twoją postać do własnych celów.
Uznawali, że moja postać lubi ich postacie.
Sam dawałeś posty w stylu "jaki to ja jestem cool i super".
Pisałem co robi po prostu.
Nie omieszkam o tym wspomnieć, jak wrócimy do Instytutu…
Ciekawe czy Jason zdaje sobie sprawę, że konfidencją przekreślił sobie znajomości w światku raperskim, o ile nie podpisał na siebie wyrok śmierci, w końcu murzyni to nie biali, często strzelają do propolicyjnych jednostek :lol: Ale taka prawda o gangsta klimatach, większość to pozerzy.
Ciekawe, czy rysownicy w komiksach też przeliczają, czy narysowali Wolverine'a w odpowiednim kontraście do Jugg'a.
Są zawodowcami więc sądze, że robią to od ręki.
I od początku pisałem o własnej wizji, więc nie zarzucaj mi braku profesjonalizmu.
Ale różnic w charakterach znanych nam postaci nie opisałeś. Ani notek biograficznych. Cześć.
O o
/¯_____________________________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZOR!!! BLAAAAAAAH!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ouzaru
Mat
Mat

Już naprawdę nie masz się o co czepiać? Sorka, ale jeśli przeczytałeś wstęp do rekrutacji, gdzie Magneto stoi nad grobem swego przyjaciela, Charlesa i podejmuje decyzję, by dalej prowadzić Instytut tak, jakby tego sobie życzył zmarły, to chyba jest logiczne, że TEN Erik NIE jest tym psychopatą, który wywołał powódź i zabił setki ludzi xD C'mon! Use your common sense or imagination... Notki biograficzne? A co, Magneto się zwierzał Twojej postaci ze swojego życia? :P Niby skąd bohaterowie mają o wszystkim wiedzieć? Dowiedzą się (lub nie) na sesji.

Nikt nie twierdził, że Twoja postać lubi innych. Zwłaszcza po opisie jego charakteru. Działali jako drużyna, tak jak zostali wyszkoleni - widzisz w tym coś złego?

Gangsta klimaty? o_O Ej, to jest X-Men, a Jason jest DJ-em i producentem, a nie raperem :lol: Muzyka to jego hobby, Evandril wyraźnie napisał o tym w swojej karcie.

A co do rysowników, to każdy ma swój styl. Jeden narysuje Wolverine'a jakby miał 40kg nadwagi w mięśniach, inny zrobi go bardziej szczupłego. W jednym komiksie może się wydawać wyższy, w innym niższy. To zależy jedynie od tego, kto jak sobie to dziś narysuje ;)

Weź już się nie ośmieszaj swoimi wypowiedziami tutaj, bo przyczepianie się o 9kg, czy wymyślanie jakichś głupot jest po prostu żałosne. Nie grasz, to nie pisz w tym temacie, bo zapewne Acid nie ma ochoty czytać Twoich wypocin.
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

Dobra, Ouzi, nie ma sensu przeciągać tej nic nie znaczącej i nie wnoszącej dyskusji, bo Darlar za wszelką cenę chce mieć rację, a mi się już nie chce wychodzić z żadnymi argumentami, bo On i tak zaraz znajdzie sobie nowe. Więc koniec dyskusji na ten temat, Panu Darlarowi dziękujemy za krótką grę, wkrótce do sesji wejdzie czterech nowych Graczy. Czekam jeszcze na Blind'a i zabieram się za swojego upka.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Dia
Pomywacz
Numer GG: 3357251

Post autor: Dia »

Drodzy przyszli współgracze, jest chyba jeszcze gorzej niż wszyscy myśleli, skoro to Juggernaut potrzebuje pomocy. Powodzenia ;)
Acid
Marynarz
Marynarz

Dzieje się wiele, a jeszcze więcej dziać się będzie - w każdym razie nie zamierzam zwalniać tempa. I nie martw się, Dia, niedługo wchodzicie razem z WW, więc będziecie siedzieć w tym samym bagnie co reszta Graczy :twisted:

Czas na odpis do wtorku włącznie. W razie pytań, jak zwykle zapraszam :).

Obrazek
Dia
Pomywacz
Numer GG: 3357251

Post autor: Dia »

W tym samym, ale ciut głębiej. Oni przynajmniej maja sprzęt, wyszkolenie, siebie nawzajem i ideologie X-men! A my? Granitowe przekonanie, że przydzieleni nam aniołowie-stróże lubią swoją robotę i się do niej przykładają? :D
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Moja karta będzie najpóźniej w sobotę rano.
Z moich dotychczasowych doświadczeń z tą rekrutacją wynika, że lepiej jest dosłać KP później, ale dopracowaną, niż coś niedokończonego wcześniej.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Acid
Marynarz
Marynarz

@ Mekow: Myślałem, że do każdej sesji przysyła się dopracowaną kartę, a nie taką na odwal się. No chyba że MG to jakiś pierwszy lepszy leser. Póki co, czekam, mam nadzieję, że mimo tak długiego czasu podeślesz coś, co warto będzie przeczytać i dać Ci szansę wejścia do gry.

@ X-Men: tak jak w poście, rośliny wypełzające spod ziemi powoli oplatają Wasze ciała, więc czekam na Wasze reakcje. Pnącza chwytają Was za ręce, nogi, oplatają w pasie, mam nadzieję, że to Wam pomoże wyobrazić sobie, jak to wygląda. Póki co macie jeszcze jakąś (co nie znaczy że wielką) swobodę ruchu, więc radzę zastanowić się nad odpisem. Pytajcie, jeśli coś jest niezrozumiałe.

Deadline tej tury - środa, północ.

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

W tej turze Jessica skupia się na osłanianiu tych, którzy są w stanie się uwolnić, żeby później (przy ich pomocy) uwolnić resztę, jeśli zostaną schwytani przez roślinki. Nie będzie tracić czasu na próby wyzwolenia towarzyszy, którzy sobie nie poradzą, woli zebrać ekipę i obgadać plan odnośnie reszty. Już mam pomysł, jak sobie poradzić, chyba że MG ma JESZCZE JAKIEŚ niespodzianki dla nas xD

Sorka, czasami trzeba się wycofać, przegrupować, ustalić plan i dopiero wrócić po towarzyszy. Właśnie po takich trudnych decyzjach można poznać dobrego dowódcę... <schlebia sobie> =] Nie martwcie się, nie po to Kwasiu mnie wybrał, żebym teraz Was zawiodła :) Damy radę, X-Meni!!! xD W kupie siła xD
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Mam nadzieję, że bez przewagi kupy :P Wiesz Ouz, w sumie to miło by było byśmy ja i Dia trafiły do pełnego składu X-men :P Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki :D
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Acid pisze:@ Mekow: Myślałem, że do każdej sesji przysyła się dopracowaną kartę, a nie taką na odwal się.
To dobrze myślałeś. Mnie się jeszcze nie zdarzyło wysłać niedopracowaną kartę - ja nie mam takich! Nigdy nie zdarzyło mi się zrobić postaci "na odwal się" (jakoś bardzo lubisz używać tego sformułowania wobec mnie), a co dopiero jej wysyłać :? Moje postacie słyną z tego, że zawsze są dokładne i dobrze dopracowane :P
Tylko raz mi się zdarzyło, że MG sam chciał otrzymać szkic postaci przed jej ukończeniem, a potem jak mu się nie spodobało przez długi czas mieszał nas (mnie i niedokończoną postać) z błotem :(
Acid pisze:Póki co, czekam, mam nadzieję, że mimo tak długiego czasu podeślesz coś, co warto będzie przeczytać i dać Ci szansę wejścia do gry.
:? :evil: :(
Szkoda, że nie wierzysz w moje możliwości i uważasz, że nie umiem napisać dobrej KP :?
Mam nadzieję, że napiszę tą postać po to aby nią zagrać, a nie aby udowodnić Ci, że się mylisz.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Darlar
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8299547

Post autor: Darlar »

Ale się dajesz poniżać Mekow :P Lepiej byś odpisał w Warhammerze.
O o
/¯_____________________________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZOR!!! BLAAAAAAAH!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Evandril
Mat
Mat
Numer GG: 19487109

Post autor: Evandril »

Darlar pisze:Ale się dajesz poniżać Mekow :P Lepiej byś odpisał w Warhammerze.
A Ty byś się lepiej nie wypowiadał w temacie, który Ciebie nie dotyczy, Darlar. Sam opuściłeś nasze grono, więc nie widzę sensu, żebyś tutaj pisał. Skup się na sesjach, w których jeszcze uczestniczysz. To, co Mekow ma do przekazania MG i na odwrót, to tylko i wyłącznie ich sprawa.

Mój post poszedł, czekamy z Ouzi na pozostałych towarzyszy broni :D.
"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."
Ouzaru
Mat
Mat

Święte słowa, Ev :P

Myślę, że w postach udaje się nam zaznaczyć, co chcemy robić i że postępujemy tak, jak naszych bohaterów wyszkolono. Może moja postać nie jest duszą towarzystwa, ale po pół roku spędzonym na treningach w Danger Roomie, ma prawo postępować tak a nie inaczej ;)
Alien, Kiciuś, odpisujcie, panie czekają, żeby wejść do gry :D

@Mekow
Nie przejmuj się. Kwasiu po prostu taki jest :D Tylko pamiętaj, żeby nie dawać informacji, które są niepotrzebne MG, bo po co masz się napracować nad czymś, co się nie przyda ani MG ani na sesji? Jakbyś miał jakieś pytania czy uwagi, to łap mnie na GG :) Najlepiej pisz do Serge'a, bo mój komunikator jest zwykle wyłączony aż do wieczora ^^'
Obrazek
Alien
Kok
Kok
Numer GG: 28552833

Post autor: Alien »

skoro panie czekają na up'a to mój odpis już oczywiście jest ;)
00088888000
Zablokowany