Wiesz co, człowieku - niepoważny jesteś i tyle. I co mam jeszcze dokładnie podać? Numer buta, długość f**ta? Dziękuję za grę, widzę, że uraziłem dumę 'mistrza' od Marvela i ten postanowił strzelić focha. Nie wiesz już czego się czepiać, to takich pierdół, tak? Ciekawe, czy rysownicy w komiksach też przeliczają, czy narysowali Wolverine'a w odpowiednim kontraście do Jugg'a. Nieważne, nie chce Ci się grać i teraz szukasz wymyślonych powodów, żeby zwalić na mnie, że zawaliłem. Nie uda Ci się. Załóż własną sesję, tam się mylić nie będziesz, ew. będziesz mieć taką wizję Marvela o jaką Ci chodzi. Ja mam swoją i WYRAŹNIE to zaznaczyłem w rekrutacji i nawet w zasadach do sesji. No ale niektórym się nie przemówi do 'rozsądku'.Darlar pisze:Nawet ci się nie chce sprawdzić, o to mi też chodzi. Jugg waży 409 kg.
Niski poziom rozgrywki? To po co się zgłaszałeś? To mówi o Tobie więcej, niż o mojej sesji, jeśli tak piszesz xD.
Gości rodem z Bill Cosby Show? Spoufalających się z Twoją postacią? Podaj choć jeden przykład, że Gracze wykorzystali Twoją postać do własnych celów. Sam dawałeś posty w stylu "jaki to ja jestem cool i super". I od początku pisałem o własnej wizji, więc nie zarzucaj mi braku profesjonalizmu. Pamiętam, jak Bussumarus założył własną rekrutkę i posądzałeś go, że nie wie nic o Marvelu a się za to bierze - jak jest gość, który siedzi w Marvelu non stop i wie z czym to się je, też Ci nie pasuje. To się określ w końcu, ale nie u mnie. Nara.