Przeklęte drowy
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
- Kontakt:
-nie spieszcie się za bardzo , zpowole sobie zrobić mały zwiad, zejdźcie powoli
< przymeiże się do zejścia przez okno tak aby nie zostać za bardzo zauważony , wezme na zapas pare woreczków , powoli podejde pod "okno??" wkarczmy i rozejrze się co to za mili ludzie na nas czekają >
- hop ?!
< przymeiże się do zejścia przez okno tak aby nie zostać za bardzo zauważony , wezme na zapas pare woreczków , powoli podejde pod "okno??" wkarczmy i rozejrze się co to za mili ludzie na nas czekają >
- hop ?!
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Ituriel
-Jak wyglądali ci ludzie? mówili czego chcieli? Idź i powiedz im że zaraz będziemy. Zwracam sie do hagena (piszcie tak jak ja imiona postaci)
- Czekaj przed karczmą jak usłyszysz krzyki leć po straż
-Jak wyglądali ci ludzie? mówili czego chcieli? Idź i powiedz im że zaraz będziemy. Zwracam sie do hagena (piszcie tak jak ja imiona postaci)
- Czekaj przed karczmą jak usłyszysz krzyki leć po straż
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Chorąży
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
Hagen - zejście przez okno udało się ... średnio. Schodząc w dół twoja noga poślizgnęła się o mokrą ścianę karczmy i wylądowałeś w krzakach rosnących pod oknami. Poza tym jesteś cały, bowiem twoje umiejętności uchroniły cię przed obrażeniami. Jest również szansa, że twoje lądowanie nie zostało usłyszane przez ludzi wewnątrz gospody
Cała reszta - powoli schodzicie do głównego pomieszczenia karczmy. Czeka tam na was grupa czterech zbrojnych. Wyglądają na takich, co znają się "na robocie":) Dowodzi nimi wysoki, barczysty mężczyzna. Ubrany jest w skórzany kaftan, do pasa ma przytroczony miecz, bawi się sztyletem, który podrzuca w ręku. Jego twarz przecinają dwie paskutne blizny.
"[/i]A więc to wy ...." zaczyna mówić - wydaje mi się, że musimy pogadać.
Cała reszta - powoli schodzicie do głównego pomieszczenia karczmy. Czeka tam na was grupa czterech zbrojnych. Wyglądają na takich, co znają się "na robocie":) Dowodzi nimi wysoki, barczysty mężczyzna. Ubrany jest w skórzany kaftan, do pasa ma przytroczony miecz, bawi się sztyletem, który podrzuca w ręku. Jego twarz przecinają dwie paskutne blizny.
"[/i]A więc to wy ...." zaczyna mówić - wydaje mi się, że musimy pogadać.
No one like us, we don't care
-
- Chorąży
Ituriel
-Zacznijmy od tego kim jesteście i czego tu szukacie? Przyglądam się uważnie wszystkim
Pozasesją: czy jako druid moge się zamieniać w jakieś zwierzęta? lub mieć zwierzęcego towarzysza?
-Zacznijmy od tego kim jesteście i czego tu szukacie? Przyglądam się uważnie wszystkim
Pozasesją: czy jako druid moge się zamieniać w jakieś zwierzęta? lub mieć zwierzęcego towarzysza?
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Chorąży
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Chorąży
-
- Majtek
Mężczyzna uśmiecha się widząc wasze zgranie i jednomyślność Mimo zgiełku, który robicie zaczyna mówić. Jego głos jest spokojny, lecz stanowczy. Jest w nim coś, co nie pozwala ignorować go
Nie ważne, jak mnie zwą, ani dla kogo służę. Mój zwierzchnik ma dla was dobrą radę. Nie przyjmujcie zlecenia kupców, zostawcie tą fortecę jej losowi. To jest taka rada ... przyjacielska he he Kończy mówić, a następnie razem z eskortą zbiera się do wyjścia
Nie ważne, jak mnie zwą, ani dla kogo służę. Mój zwierzchnik ma dla was dobrą radę. Nie przyjmujcie zlecenia kupców, zostawcie tą fortecę jej losowi. To jest taka rada ... przyjacielska he he Kończy mówić, a następnie razem z eskortą zbiera się do wyjścia
No one like us, we don't care
-
- Chorąży
-
- Majtek
-
- Chorąży