Chinol - milczek i Murzyn - gaduła, no prawie jak w amerykańskim filmie

Nie mogę nic zdradzić, ale powinieneś być zadowolony
 Nie mogę nic zdradzić, ale powinieneś być zadowolony  Wiem, że masz już dobry skład, jednak jeden X-Men więcej nie zaszkodzi
 Wiem, że masz już dobry skład, jednak jeden X-Men więcej nie zaszkodzi  

Trzymam kciuki za Twoją naukę!
 Trzymam kciuki za Twoją naukę!  "
"

) do tego stopnia nie daje mi spokoju, że pewnie będę kartę robiła po trochu każdego dnia
) do tego stopnia nie daje mi spokoju, że pewnie będę kartę robiła po trochu każdego dnia  Zaczęłam już nawet zbierać informacje... Coś nie mogę się wziąć za ostatni referat, a karta kusi. Nie ma to jak uzależnienia X_x
 Zaczęłam już nawet zbierać informacje... Coś nie mogę się wziąć za ostatni referat, a karta kusi. Nie ma to jak uzależnienia X_x

Jak Ci już pisałam na GG, gram swoją postacią codziennie
 Jak Ci już pisałam na GG, gram swoją postacią codziennie  Może udałoby się jakoś zapoznać nasze bohaterki, jeszcze zanim dołączysz? Co Ty na to?
 Może udałoby się jakoś zapoznać nasze bohaterki, jeszcze zanim dołączysz? Co Ty na to?  Damn, do ja robię? xD <idzie zaklikać do Niej na GG> xD Tak będzie szybciej
 Damn, do ja robię? xD <idzie zaklikać do Niej na GG> xD Tak będzie szybciej 

Po prostu nikt ani nic mnie chwilowo nie denerwuje i nie drażni, zawsze byłem normalny. Tyle, że łatwo się wkurwiam, Kawai chyba ma podobnie z tego co widze bo nie rozumiem tej całej awantury, ani jej przyczyn. Dlatego też jej bronie.Darlar, coś ostatnio złagodniałeś? Zrobił się z Ciebie normalny facet, z którym można spokojnie pogadać, a nie tylko się kłócić "

No to idę edytować kartęDarlar pisze:...mutantki bez dużego biustu nie mają racji bytu

Spoko, rekrutacja jeszcze trochę postoi, w razie gdyby ktoś poza Wami się jednak zdecydował i chciał zagrać, więc Mekow może pisać na spokojnie swoją postaćOuzaru pisze:ACIIIID!!!! Wstrzymaj się jeszcze trochę z tą rekrutacją, bo Mekow pisze nową postaćNie mogę nic zdradzić, ale powinieneś być zadowolony
Wiem, że masz już dobry skład, jednak jeden X-Men więcej nie zaszkodzi
 . Przewiduję, że tak do wtorku-środy będzie nadal otwarta.
. Przewiduję, że tak do wtorku-środy będzie nadal otwarta.Nie ma sprawy, a skoro ja mam już Twoją kartę u siebie, to niech WinterWolf uwzględni ładnie w swojej karcie jak się poznałyście i na jakiej stopie znajomości obie jesteście (możecie przy tej części karty współpracować, od Was to zależy). WW, jakby co czekam na kartę, wprowadzę Cię, jak tylko będę miał Twoją bohaterkę u siebie na PWOuzaru pisze:Acid, ustaliłyśmy z WinterWolf, że nasze bohaterki znają się od trzech lat, nad resztą popracujemy
 .
. . Swoją drogą, pozostając przy obozie DC, to ostatnio czytałem gdzieś, że mają kręcić Ligę Sprawiedliwych… ale jak zobaczyłem jakie wymoczki będą grać Batmana i Supera, to mi się odechciało dalej czytać xD.
. Swoją drogą, pozostając przy obozie DC, to ostatnio czytałem gdzieś, że mają kręcić Ligę Sprawiedliwych… ale jak zobaczyłem jakie wymoczki będą grać Batmana i Supera, to mi się odechciało dalej czytać xD. .
.

To fałszywe infosySwoją drogą, pozostając przy obozie DC, to ostatnio czytałem gdzieś, że mają kręcić Ligę Sprawiedliwych… ale jak zobaczyłem jakie wymoczki będą grać Batmana i Supera, to mi się odechciało dalej czytać xD.
 Mnóstwo takich jest. To tak samo ja słyszałem, że amerykanie mają kręcić remake filmu godzilla kontra king kong np xP
 Mnóstwo takich jest. To tak samo ja słyszałem, że amerykanie mają kręcić remake filmu godzilla kontra king kong np xP

Żebyś wiedział, BlindBlindKitty pisze:Ha, Evandril, to będzie dobrana para mutasów, nie ma coChinol - milczek i Murzyn - gaduła, no prawie jak w amerykańskim filmie
 . Chyba wszyscy kojarzą "Godziny Szczytu" i to, jakiego luzaka grał tam Chris Rock - moja postać ma podobny charakter i zamierzam to odgrywać na sesji
. Chyba wszyscy kojarzą "Godziny Szczytu" i to, jakiego luzaka grał tam Chris Rock - moja postać ma podobny charakter i zamierzam to odgrywać na sesji  .
. .
.

Póki co dostali się wszyscy, od których otrzymałem karty, gdyż po prostu wszystkie trzymały poziom. Poza tym wolę mieć więcej ludzi na sesji niż mniej (zwłaszcza, jeśli komuś się znudzi odpisywanie już podczas gryAlien pisze:Acid mógłbyś napisać kto się dostał <...>
 ). A na Ciebie Mae z chęcią poczekam, przynajmniej jak to nazwał Darlar, nie będzie już gayparty
). A na Ciebie Mae z chęcią poczekam, przynajmniej jak to nazwał Darlar, nie będzie już gayparty  . Ew. jeśli się nie wyrobisz, wrzucę Cię już podczas sesji, tak jak WinterWolf (jeżeli karty będą pasować).
. Ew. jeśli się nie wyrobisz, wrzucę Cię już podczas sesji, tak jak WinterWolf (jeżeli karty będą pasować).