Przeklęte drowy

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
whitehead
Majtek
Majtek

Przeklęte drowy

Post autor: whitehead »

Poza sesją: RUSZAMY !!!
Sesja
Jesteście w jednym z zajazdów, które funkcjonują w Waterdeep. Wasza drużyna zjawiła się tu skuszona propozycją niezłego zarobku. Kupcy za waszą wyprawę do Stonehelm zaoferowali wam wstępnie 8 000 sztuk złota. Dziś ma nastąpić doklepanie szczegółów tego kontraktu.
Do waszego pokoju, który wspólnie zajmujecie, rozlega się dość nerwowe pukanie do drzwi...
No one like us, we don't care
marqus
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: marqus »

Chwytajac miecz w dlon podchodze do drzwi.Po cichu do moich towarzyszy"spodziewacie sie kogos?".Jesli jest jakas dziurka od klucza,szpara w dzwiach(nie ta przy podlodze ;p)to zajrze przez nia.Do kogos/czegos znajdujacego sie za drzwiami "kogo tam licho niesie!?"
...be like GSE...
Hagen
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
Kontakt:

Post autor: Hagen »

- ni , ale równie dobrze ktoś może nie życzyć namnm za dobrze , z łaski swojej otwórz marqusie , ktokolwiek by to nie był może być pewien ogniiistego powitania < Hagen wyciągnął mieszek wypełniony prochem, i podpałił resztki kaganka stojącego przy łóżku, tak na zaś>
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Wpatruje się w drzwi ściskając broń
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Leniwie spojrzala w strone drzwi i pokrecila przeczaco glowa. Wziela noz do rzucania i zaczela sobie nim czyscic paznokcie.
- Wybuchowy, lepiej to zostaw... - cicho stwierdzila czekajac.
Hagen
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
Kontakt:

- Co mam zostawić ? mowisz tak jakby to było coś , najwyżej osmoli mi troche palce , pozatym nie martw sie nie będe rzucał w Ciebie < bawi sie woreczkiem >
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
Ouzaru

<zgromila wzrokiem czlowieka i ciezko westchnela nasluchujac odpowiedzi zza drzwi>
Hagen
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

<spalił wzrokiem elfke i oddał się dziękowi przeyspywanego w woreczku prochu >
Hagen
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

<spalił wzrokiem elfke i oddał się dziękowi przeyspywanego w woreczku prochu >
Ouzaru

Widzac ze nikomu sie jakos nie spieszy otworzyc te przeklete drzwi, wstala i podeszla do nich mijajac Marqusa. Gestem dloni nakazala mu sie otsunac, schowala noz i dotknela klamki uprzednio otwierajac zamek. Pomimo uciazliwego bolu glowy przywolala na swa mlada twarz promienny usmiech i otworzyla drzwi...
- Tak?
marqus
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Ignorujac gest dloni elfki dalej stoje przy drzwiach uniemozliwiajac jej ich otwarcie dopoki nie uslysze odpowiedzi kto to taki puka.
-Zostaw ta klamke w spokoju narazie
...be like GSE...
Kloner
Chorąży
Chorąży

Ituriel

-Dajcie spokuj to nie czas na sprzeczki.
Podchodze do drzwi. chwytam klamkę
-Przygotujcie się
Energicznie otwieram
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
marqus
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

-Ach niech was zaraza pochlonie,otwierajcie sobie te cholerne drzwi ale jesli stoi za nimi stado demonow to ja wam napewno niepomoge...

Robie obrazona mine jak male dziecko i siadam z rekami na piersiach po turecko na ziemi plecami do nich,dasam sie bardzo.
...be like GSE...
Kloner
Chorąży
Chorąży

Ituriel

-Stado demonów by się tam niezmieściło- rzucam ironicznie. Wyglądam za drzwi
marqus
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

zuce mu pelne nienawisci spojrzenie(dla wtajemniczonych cos typu jak jestem pytany na historii :P :P i dostaje tee magiczne 30% :roll: )zaczne se polerowac miecza
...be like GSE...
Hagen
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

{ jak ten proch ladnie sie przesypuje .... }
whitehead
Majtek
Majtek

Post autor: whitehead »

Przed drzwiami stoi karczmarz. Ma koszmarny wygląd, twarz mokrą od potu. Widać, że czegoś się boi.
"Czcigodni, pokornie przepraszam, że przeszkadzam w waszym odpoczynku, ale na dole czeka na was gość... raczej goście. Twierdzą, że MUSZĄ się z wami widzieć. Nie wyglądają na takich, co by rzucali słowa na wiatr"
No one like us, we don't care
Zablokowany