![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Są jakieś zacne mody, które polecalibyście do gry tak od razu (w sensie, cobym poznawał grę razem z modowymi usprawnieniami)?
Zainstaluj to, co podałem w 1. poście na poprzedniej stronie tego tematuSą jakieś zacne mody, które polecalibyście do gry tak od razu (w sensie, cobym poznawał grę razem z modowymi usprawnieniami)?
Morrowind jest o tyle fajny, że nic nie stoi na przeszkodzie tworzeniu wieloklasowców - dlatego jeśli czujesz się na siłach stwórz własną klasę, taka postać będzie najlepiej odzwierciedlała preferowany przez Ciebie styl rozgrywki. Przy predefiniowanej klasie jest taki problem, że właściwie jesteś skazany na standardowego, sztampowego tanka (w przypadku wyboru Rycerza).Wybrałem klasę rycerza, Ciemnego Elfa i znak Cienia.(...)Chociaż... waham się, czy nie zrobić jednak złodzieja
Ta, da się... na początku masz zjawę przodka, lesser bonewalker i skeleton w balmorze, do tego jeszcze gdzieś greater bonewalker i bonelord i masz wszystkie przywołania umrzyków w morrowindzieMam pytanko do weteranów. Mianowicie naszło mnie na zrobienie postaci mrrrocznej i zastanawiam się gdzie w Morrowindzie można nauczyć się czegoś o nekromancji (czyt. przywołania jakiś nieumarłych czy coś w tym stylu)?
Ceny nie, ale targować się można, więc wytrwali mogę ćwiczyć handel i zarabiaćNajlepsi handlarze. Szukaj Creepera (tak się nazywa w angielskiej wersji gry) w posiadłości orków w Calderze. Posiada 5000 złota oraz sprzedaje i skupuje po tej samej cenie. Ale uwaga, jego ceny nie zależą od zdolności handel!
A myślałem, zę jestem jedynym który tak podszedł do morrowindaPhoven pisze:Porada na początek - olej Main Quest i zajmij się rodem na H, GZ (skoro już jesteś kimś w rodzaju złodzieja) i co cię jeszcze tam bawi. Kradnij ile wlezie a nie będziesz miał problemów z gotówką. Jak zacznie ci się jakikolwiek wątek nudzić to porzuć go i rozpocznij następny, ew. wrzuć sobie jakiegoś moda. Morrowind potrafić być przegenialny jeśli odpowiednio się go dawkuje.