Nie szefie ;P! Chodziło mi o resztę, ciebie obczaiłem i zareagowałem
Dialog, dialog, ok, teraz! PS: Nesquel'u. Co do Neuro....mogę się zadeklarować, chociaż zaraz wyjdzie że gram 50% sesji na 'Tavce'. Ale dopisz mnie jakby co. Koncepty mam dwa, ale od razu mówię że nie mam doświadczenia w Neuroshimie. Kumpel kupił podręcznik, przysłuchiwałem się jednej sesji, ale sam "nie grałem"!!! Taki warning, żeby nie było.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
Alien Karta przyjęta. Bielik Wybaczam i przyjmuję zadośćuczynienie. Oczywiście twojej postaci udało się tam wejść, ale potrzebujesz światła, by rozeznać się w sytuacji.
ale za to giga up! Szkoda że tak mało o George'u
Trudno, i tak nie jest mało nie rzuciłem pomysłem więć akcja skupiła się na pozostałych. Później bardziej się postaram, I promise
to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił
W mojej głowie coś się wciąż dzieje, ale niestety jest ona uwiązana w gmachu liceum i to na biolchemie. Jak wejdę w rytm (czyli jutro), napiszę upa.
Swoją drogą dobrze widzieć, że gracze wciąż wyrażają zainteresowania
Szasza pisze:W mojej głowie coś się wciąż dzieje, ale niestety jest ona uwiązana w gmachu liceum i to na biolchemie. Jak wejdę w rytm (czyli jutro), napiszę upa.
Swoją drogą dobrze widzieć, że gracze wciąż wyrażają zainteresowania