Na jaką grę czekacie?
-
- Marynarz
- Numer GG: 10004592
Re: Na jaką grę czekacie?
*Mały wredny imp, wychodzi z za lady i drze mord#* - Diablo to nie cRPG!
*Widząc to nadgniły zombie zaczyna zawodzić* - Toooooooo jeeeeeest actioooon eeeeeerpeeeegie!
Żeby offtopu nie było ;P Nadal czekam na Divinity 2.
*Znika w towarzystwie zombie i impa.
*Widząc to nadgniły zombie zaczyna zawodzić* - Toooooooo jeeeeeest actioooon eeeeeerpeeeegie!
Żeby offtopu nie było ;P Nadal czekam na Divinity 2.
*Znika w towarzystwie zombie i impa.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Nie zejdą, od czasów zapowiedzi Diablo III sprzedaż jedynki i dwójki znacznie wzrosła.Solarius Scorch pisze:Gdy tylko jednak wyjdzie trójka, ceny pewnie zlecą na łeb, na szyję... Chyba że nowa część będzie kompletną klapą (ja tam w nią wierzę).
Dodam, że jako że też uważam za jedne z najlepszych gier gatunku Diablo (zarówno na PC jak i PSXa) oraz Champions of Norrath (PS2), wstydem byłoby mi nie polecić kilku innych gier gatunku, które mogłyby się spodobać - Champions Return to Arms (PS2) czyli sequel Norratha na zasadzie "bigger, better, more the same" oraz Record of Loddos War na Dreamcasta z świetnymi i oryginalnymi patentami (np. głośność kroków, pakowanie herosa mitrilem)
Aha - i wróćcie do tematu, za dużo offtopów tutaj Otwórzcie topic Pogadanki (c)RPGowe czy coś w ten deseń ewentualnie
Ja aktualnie gram w Silent Bomber (Psone), Ratchet Gladiator (PS2), Blood (PC), Theresia (DS) i Mega Man 2 (NES) i czekam... na dobre ich kontynuacje
Har Har Har
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Fajna giera może z tego wyjść. Miła odmiana po graniu herosami ubijającymi smoki zagrać z perspektywy wkurzonego gada.MarcusdeBlack pisze: Żeby offtopu nie było ;P Nadal czekam na Divinity 2.
- Solarius Scorch
- Bosman
Zapowiedzi zapowiedziami, jednak spójrzmy choćby na Simsy: jedynka i dodatki do niej kosztowały w cholerę, ale ceny spadły po wyjściu dwójki - bo dwójka była większa, lepsza, nowa, bardziej atrakcyjna, a w jedynkę grać chciało już mniej osób. Na tym właśnie oparłem swą prognozę - Diablo II jest nadal drogie (przynajmniej na Zachodzie), ale po wyjściu trójki ludzie zapewne się od dwójki odwrócą... Chyba że trójka okaże się mała i biedna.Pita pisze:Nie zejdą, od czasów zapowiedzi Diablo III sprzedaż jedynki i dwójki znacznie wzrosła.Solarius Scorch pisze:Gdy tylko jednak wyjdzie trójka, ceny pewnie zlecą na łeb, na szyję... Chyba że nowa część będzie kompletną klapą (ja tam w nią wierzę).
Fakt, choć chyba nie przegięliśmy jeszcze pały.Pita pisze:Aha - i wróćcie do tematu, za dużo offtopów tutaj Otwórzcie topic Pogadanki (c)RPGowe czy coś w ten deseń ewentualnie
BTW kontynuacja Blooda zostałaby przyjęta z otwartymi ramionami przez starą gwardię!
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 13637013
Blizzard sam powiedział że nie może zmienić gry z obecnej postaci do mniej cukierkowej "tylko dla tak małej części fanów jaką stanowią dotychczasowi fani D2" (a co do D2 a D1... nie mam zamiaru porównywać grałem tylko w D2 które jest dla mnie jedynym jak dotąd Hack'N'Slash'-em który potrafi mnie wciągnąć za każdym razemSir_herrbatka pisze: Gadanie o tym że są jakieś ułatwienia celem przyciągnięcia "każuali" jest w sumie śmieszne bo lwią część graczy w diablo stanowią pro maniacy i nie sądzę by to się zmieniło w diablo 3
-
- Szczur Lądowy
taak gra na którą czekam to zdecydowanie Gothic 4. Zapowiada sie całkiem nieźle. wcześniejsze gothic'ki były wręcz świetne mam na dzieje że i teraz sie nie zawiode
Nie traktujmy życia zbyt poważnie, i tak nie wyjdziemy z niego żywi
-
- Majtek
- Numer GG: 8941160
- Kontakt:
Gothic 3 był świetny? Niee... Mnie zanudził. W ogóle nie przypominał poprzednich części. G4 tworzy inne studio. Nie liczę raczej na sukces :/ghoust pisze:wcześniejsze gothic'ki były wręcz świetne mam na dzieje że i teraz sie nie zawiode
-
- Szczur Lądowy
w sumie racja g3 był trochę przy nudny ale dawał radę co do producenta G4 studia Spellbound to robi całkiem niezłe gry np. Helldorado, colin mcrae, desperados czy nawet stary ale jary starsky&hutch, a oficjalne screeny z g4 czy raczej Arcania: A Gothic Tale prezentują się całkiem nieźle, ale poczekamy zobaczymy
Nie traktujmy życia zbyt poważnie, i tak nie wyjdziemy z niego żywi
-
- Mat
- Numer GG: 10328396
Zauważ, że grafika w 3 nawet ujdzie(mimo wielkiej ilości bugów) a mimo to gra jest najgorsza z serii.
-
- Kok
- Numer GG: 28552833
G1 był bardzo dobry , G2 był genialny g3 był średniawy a ZB był debilnyghoust pisze:taak gra na którą czekam to zdecydowanie Gothic 4. Zapowiada sie całkiem nieźle. wcześniejsze gothic'ki były wręcz świetne mam na dzieje że i teraz sie nie zawiode
co ma grafika do samej gry? zresztą dla mnie g3 był za cukierkowynecron1501 pisze:Zauważ, że grafika w 3 nawet ujdzie(mimo wielkiej ilości bugów) a mimo to gra jest najgorsza z serii.
a grafa g2 dalej mi się podoba
a żeby offtopu nie było to czekam na kolejną cześć mortyra kocham tego fps'a
00088888000
-
- Bombardier
Gothic to typowa pomyłka jest.
taaaa... A tak na serio to ja na Gothica II. Gdzie go dorwać, cholerka!?
a żeby offtopu nie było to czekam na kolejną cześć mortyra kocham tego fps'a
taaaa... A tak na serio to ja na Gothica II. Gdzie go dorwać, cholerka!?
to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił
-
- Kok
- Numer GG: 28552833
podstawkę czy NK?
jeśli NK to chyba w każdym empiku
jeśli podstawkę to może być trudno
jeśli NK to chyba w każdym empiku
jeśli podstawkę to może być trudno
00088888000
-
- Pomywacz
- Numer GG: 9254855
Podstawówka jest w seri TopSeller chyba czy jakoś tak...Kosztuje 9,99 zł Dorwiesz ją raczej w Media Markt,Saturn,Empik,Media Express
A ja czekam na:
-DragonAge:Origins-To będzie hit
-Risen-W gothica dawno nie grałem,a mam zamiar
-Wiedźmin 2-Oj tak...na to z pewnością XD
-Arcania a Gothic Tale-Chce zobaczyć jak to jest spieprzyć tak dobrą grę jak Gothic
A ja czekam na:
-Risen-W gothica dawno nie grałem,a mam zamiar
-Arcania a Gothic Tale-Chce zobaczyć jak to jest spieprzyć tak dobrą grę jak Gothic
-
- Bombardier
teraz to czekam... hm, na czwartek. Bo się wybieramy po Prototype'a. Fajne toto?
to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił
-
- Bosman
Ja wyczekuję na Assasins Creed 2 i AC 3 ;[ podoba mi się że ktoś zrobił grę która jest przemyslana w formie od poczatku do końca, zwłaszcza w fabule. No i jest niesamowity luz w świecie. Czyli to co mnie głownie pociąga w grach.
-
- Pomywacz
Gry świetne podałeś:) Dwie pierwsze już po premierze:) Tylko kupić:) Za Witcherem i ja czekam:) Co do Gothic IV też czekam by ocenić czy to będzie porażka:) Ciekawi mnie, co lepiej wypadnie: Gothic IV (vel. Arcania a Gothic Tale) czy Risen. Dragon Age: Początek Przyjemnie się zapowiada:)Kamax pisze: A ja czekam na:
-Risen-W Gothica dawno nie grałem, a mam zamiar
Assassins Creed był i jest rewelacyjny:) Assassins Creed 2 również piękny;) Mamy obfity rok w RPGi:) Już mam wielki apetyt:) Coś mi mówi, że najbliższe święta mam już zaplanowane:))Brzoza pisze:Ja wyczekuję na Assasins Creed 2 i AC 3 ;[ podoba mi się że ktoś zrobił grę która jest przemyslana w formie od poczatku do końca, zwłaszcza w fabule. No i jest niesamowity luz w świecie. Czyli to co mnie głownie pociąga w grach.
Kamax i Brzoza popieram wasze propozycje całkowicie:)
Jak usunąć konto z Tawerny??
-
- Mat
- Numer GG: 2797417
Nie będę robił flamewara na temat AC, ale nie znoszę tej gry. Bioshocka teraz mam na pokładzie, a praktycznie codziennie partyjka DoW: DC i Battle for Wesnoth.
Mam niefajną klawiaturę od TPSA i mi kilka klawiszy odmawia posłuszeństwa.
ADVENTURE PLANET czeka na Ciebie! Dołącz do sesji, wczuj się w tej klimat!
ADVENTURE PLANET czeka na Ciebie! Dołącz do sesji, wczuj się w tej klimat!