Ale kto wie, kto wie... Jak to wojny albo pokoje mają byc to nie wiadomo, czy jednak sojuszowac nie będziemy...
 Ale kto wie, kto wie... Jak to wojny albo pokoje mają byc to nie wiadomo, czy jednak sojuszowac nie będziemy...(coś nieladnie mi tu pachnie sojuszami i dogadywaniem sie jeszcze przed rozpoczecie sesji
 )
 )

Ale kto wie, kto wie... Jak to wojny albo pokoje mają byc to nie wiadomo, czy jednak sojuszowac nie będziemy...
 Ale kto wie, kto wie... Jak to wojny albo pokoje mają byc to nie wiadomo, czy jednak sojuszowac nie będziemy... )
 )

Ale niech tam
 Ale niech tam  wkrótce nadzejdzie dzień rozrachunku, więc niech strzegą się ci którzy źle grają
 wkrótce nadzejdzie dzień rozrachunku, więc niech strzegą się ci którzy źle grają  A, Server, jak uznasz że masz dość czasu, to ciągle jest dla Ciebie miejsce w Planobiegaczach, pamiętaj o tym
 A, Server, jak uznasz że masz dość czasu, to ciągle jest dla Ciebie miejsce w Planobiegaczach, pamiętaj o tym  Dobra, nie będę spamował dalej, ale uznałem że mogę tu napisać skoro wcześniej nie zaraportowałem że Yang-Lou i jego wierna katana (albo i niekoniecznie wierna) ruszają w bój... I niech nastanie wojna
 Dobra, nie będę spamował dalej, ale uznałem że mogę tu napisać skoro wcześniej nie zaraportowałem że Yang-Lou i jego wierna katana (albo i niekoniecznie wierna) ruszają w bój... I niech nastanie wojna 

Naprawdę mi przykro, że tak wyszło
  Naprawdę mi przykro, że tak wyszło   A dzisiaj wyjeżdżam nad morze i nie będzie mnie przez tydzień. Więc nie ma sensu opóźniać
  A dzisiaj wyjeżdżam nad morze i nie będzie mnie przez tydzień. Więc nie ma sensu opóźniać

. Daj znać, to zacznę pisać (bądź nie, jak profka nie przejdzie) kartę
. Daj znać, to zacznę pisać (bądź nie, jak profka nie przejdzie) kartę 

napisz mi co ma umieć, wybierz sobie dwa typy terenu w których się będziesz specjalizował i zostaw mi resztę. Jak przekabacę to co zrobisz na mój system to się dogadamy odnośnie szczegółów i ewentualnych zgrzytów.
 napisz mi co ma umieć, wybierz sobie dwa typy terenu w których się będziesz specjalizował i zostaw mi resztę. Jak przekabacę to co zrobisz na mój system to się dogadamy odnośnie szczegółów i ewentualnych zgrzytów.