Moja postać to wydalony kapłan bojowy Sigmara. Niech reszta jeszcze przedstawi.

16 lipca 2009, 21:10 - Acid pisze:Kiedy deadline?
16 lipca 2009, 21:14 - Ouzaru pisze:Tydzień - góra dwa
18 lipca 2009, 18:55 - Serge pisze:Tym oto sposobem zamykamy rekrutację...

Wolę grać. Ostatecznie jednak chyba mogę być w rezerwie... Nic już nie wiemSerge pisze:Mekow, podeślij kartę, będziesz 'rezerwowym' jeśli chcesz

Pominęłaś mnieOuzaru pisze:MarcusdeBlack, Acid, Weird, Alucard, Necron - kolejność przypadkowa i Turek w rezerwieKogoś pominęłam? ^^ Chyba mamy komplet...

Dokładnie, myślałam, że nie będzie chętnych albo na karty będę czekać ponad tydzień o_Onecron1501 pisze:Mekow po prostu szybciej zebrali skład niż myśleli i deadline wypadł o wiele wcześniej.
 Nie wymieniłam Ciebie, Mekow, bo nie wiedziałam, jaka będzie Twoja decyzja. Dziś wieczorem (do 23) postaram się rozpocząć sesję, ale jestem trochę zawalona pieczeniem ciasta i nie wiem, czy będę mieć czas napisać do końca ^^
  Nie wymieniłam Ciebie, Mekow, bo nie wiedziałam, jaka będzie Twoja decyzja. Dziś wieczorem (do 23) postaram się rozpocząć sesję, ale jestem trochę zawalona pieczeniem ciasta i nie wiem, czy będę mieć czas napisać do końca ^^ 

). Jestem fanem Twojego stylu, chłopie
). Jestem fanem Twojego stylu, chłopie  . Oby tak dalej!
. Oby tak dalej! .
.

. Co do Twojego pytania necron, to Mavado jest zapewne NPC-em a Raethus (czy jak mu tam) to jeden z graczy.  Prawda, Mistrzowie?
. Co do Twojego pytania necron, to Mavado jest zapewne NPC-em a Raethus (czy jak mu tam) to jeden z graczy.  Prawda, Mistrzowie?

, a ja myślałem że tylko krasnoludami umiesz grać
, a ja myślałem że tylko krasnoludami umiesz grać  .
.

<zniecierpliwiony>. Bo jestem już spragniony kontynuacji... I chyba nie tylko ja, prawda ludziska? Pomijając Alucard'a który nam chyba przepadł jak kamień w wodę hehe
  <zniecierpliwiony>. Bo jestem już spragniony kontynuacji... I chyba nie tylko ja, prawda ludziska? Pomijając Alucard'a który nam chyba przepadł jak kamień w wodę hehe  .
.

A Alu chyba nie ma neta, więc go ominiemy póki co... A jakby się długo nie pojawiał, to już jakiś NPC Serge'a się zajmie tym problemem
 A Alu chyba nie ma neta, więc go ominiemy póki co... A jakby się długo nie pojawiał, to już jakiś NPC Serge'a się zajmie tym problemem