Zgłaszam się i zaraz wyślę kartę Paladyna (Czy może Palladyna ??). Z wprowadzenia wnioskuje, że ta postać będzie najbardziej pasowała do tej sesji

.
.

.
.

Powiem szczerze, że świetnie mi się gra tą postacią. Jakby ktoś miał jakieś pytania na jej temat, to proszę o kontakt
 Powiem szczerze, że świetnie mi się gra tą postacią. Jakby ktoś miał jakieś pytania na jej temat, to proszę o kontakt 

. Naprawdę nie sądziłem, że aż tak się będziecie przykładać i walniecie mi takie eseje od razu na początku. Oby tak dalej, cieszę się że mam tak dobrych Graczy, bo zabawa na pewno będzie przednia
. Naprawdę nie sądziłem, że aż tak się będziecie przykładać i walniecie mi takie eseje od razu na początku. Oby tak dalej, cieszę się że mam tak dobrych Graczy, bo zabawa na pewno będzie przednia  . Założeniem były krótkie, rzeczowe posty, ale po tym co zobaczyłem daję Wam wolną rękę - piszcie jak chcecie (byle nie po jednym zdaniu
. Założeniem były krótkie, rzeczowe posty, ale po tym co zobaczyłem daję Wam wolną rękę - piszcie jak chcecie (byle nie po jednym zdaniu  ). Mekow!! Gdzie Twój post?
). Mekow!! Gdzie Twój post?  . W razie jakichś pytań odnośnie sesji walcie tutaj albo na PW.
. W razie jakichś pytań odnośnie sesji walcie tutaj albo na PW.

Why thank you. Ten kolejny już krótszy bo to tylko wcięcie.
 Why thank you. Ten kolejny już krótszy bo to tylko wcięcie. )
 )

). Trochę zaingerowałem w pogodę ale myślę, że Acid nie będzie miał mi tego za złe
). Trochę zaingerowałem w pogodę ale myślę, że Acid nie będzie miał mi tego za złe  . Mi się gra jak na razie bardzo dobrze - 'czuję' swojego tropiciela, MG postawił Nam na drodze ciekawe zadanie, więc chyba może być tylko dobrze, nie?
. Mi się gra jak na razie bardzo dobrze - 'czuję' swojego tropiciela, MG postawił Nam na drodze ciekawe zadanie, więc chyba może być tylko dobrze, nie? 

Eskel poległ, ale ja chyba też trochę odpocznę i obiad zrobię, nim wezmę się za posta. Zapewne pod wieczór pojawi się jakiś wspólny dialog - czyli znów będzie długo
  Eskel poległ, ale ja chyba też trochę odpocznę i obiad zrobię, nim wezmę się za posta. Zapewne pod wieczór pojawi się jakiś wspólny dialog - czyli znów będzie długo  Oczywiście postaramy się nie pisać na pięć stron i w razie czego będziemy jakieś dłuższe wypowiedzi rozbijać na osobne posty (tak jak pierwsze dwa).
 Oczywiście postaramy się nie pisać na pięć stron i w razie czego będziemy jakieś dłuższe wypowiedzi rozbijać na osobne posty (tak jak pierwsze dwa).  Przydałaby się zaliczka od maga, bo przecież musi się przygotować do drogi i zakupić coś mocniejszego, na wypadek gdyby tam utknęli na dłużej
 Przydałaby się zaliczka od maga, bo przecież musi się przygotować do drogi i zakupić coś mocniejszego, na wypadek gdyby tam utknęli na dłużej  
  Może jakiś wspólny post na dniach? Moglibyśmy w trójkę walnąć
 Może jakiś wspólny post na dniach? Moglibyśmy w trójkę walnąć  Bohaterowie fajnie się dobrali pod względem charakteru, będzie z nich ciekawa kompania xD Jeszcze tylko nie wiem, jak z postacią Mekowa, ale zwykle gra miłymi osobami, więc nie powinno być problemu z "polepszaniem stosunków w drużynie"
 Bohaterowie fajnie się dobrali pod względem charakteru, będzie z nich ciekawa kompania xD Jeszcze tylko nie wiem, jak z postacią Mekowa, ale zwykle gra miłymi osobami, więc nie powinno być problemu z "polepszaniem stosunków w drużynie"  

. Tak czy inaczej, podeślę Ci kartę, sam ocenisz czy dać mi szansę.
. Tak czy inaczej, podeślę Ci kartę, sam ocenisz czy dać mi szansę.

.
.

. Bo tu część drużyny to skłania się ku chaotyczności.
 . Bo tu część drużyny to skłania się ku chaotyczności.