Subkultury
-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
-
- Marynarz
- Numer GG: 2565250
Re: Subkultury
Najśmieszniejsze jest to że Wy nie mówicie o hiphopie...
Poczytajcie trochę a potem się wypowiadajcie bo równie dobrze ja mogę zapytać się Was czy zjedliście już kota...
I błagam Was, nie myślcie sobie że fifty centy, sokoły czy jakieś inne toy'owe piczki są w jakikolwiek sposób związane z kulturą promującą pokój, miłość, jedność i dobrą zabawę.
Poczytajcie trochę a potem się wypowiadajcie bo równie dobrze ja mogę zapytać się Was czy zjedliście już kota...
I błagam Was, nie myślcie sobie że fifty centy, sokoły czy jakieś inne toy'owe piczki są w jakikolwiek sposób związane z kulturą promującą pokój, miłość, jedność i dobrą zabawę.
OLDSCHOOL!
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Są, niestety są... Fajnie, że w HH są ludzie z takim nastawieniem, jak Ty, ale pełno tam niestety idiotów. Ta kultura powstała w slumsach, wśród degeneratów i nigdy nie przestaniemy słyszeć echa przeszłości.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2565250
HipHop jest ściśle związany z kulturą Funkową ponieważ rozwijał się na bronxie kiedy to Funk owocował zaś na brooklynie, dlatego bardzo często te obie kultury są ze sobą powiązane i uczyły się nawzajem tego z czym się utożsamiają. Jeżeli ktoś chce to zapraszam do ogarnięcia wiedzy, gdyż w ten sposób nauczycie się rozróżniać hiphopowca czy funkowca od toy'a. Jeżeli ktoś nie ogarnia podstaw czyli wiedzy jak jego ukochana powstała i jak się rozwijała to nie może się nazwać mianem członka owej społeczności.
OLDSCHOOL!
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Aras, napij się jakiejś herbatki odprężającej, albo ziółek. Sam polecam melisę i miętę.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Nie jestem metalowcem Nie mam nic przeciwko hiphopowi, sam od czasu do czasu słucham rapu - mój post miał być żartem, podobnie jak (mam nadzieję) utwór, którego fragment parafrazowałem.Bussumarus pisze: Poczytajcie trochę a potem się wypowiadajcie bo równie dobrze ja mogę zapytać się Was czy zjedliście już kota...