Piszemy w... nie, nie będę narzucał Wam w jaki sposób macie pisać, bo może ktoś wczuwać się lepiej, gdy pisze w pierwszej osobie, a narzucony styl przyćmi jego umiejętności? (who knows

Czego oczekuje/wymagam:
- wczucia się w rolę
- bez wypasionych postaci/hybryd smoka-maga-złodzieja-barda i grom wie co jeszcze..
- dość częstych odpowiedzi (przynajmniej raz na dwa dni!)
- uprzedzić o możliwych nieobecnościach w danych dniach
To chyba wszystko, przejdźmy teraz do karty postaci, malutki schemat z mojej strony;
Imię:
Ksywa (o ile posiada):
Nazwisko:
Rasa:
Klasa/profesja:
Wyznawane bóstwo: - nie jest wymagane(Lathander, Shar, Lloth.. etc.) - nie, nie będzie za to bonusów, chyba, że dla kapłana. Po prostu coś do wykorzystania dla mnie

Znaki szczególne:
Cechy charakteru: (ogólnie bądź dogłębnie - czego postać nienawidzi, co lubi, czego się boi, do jakiej innej rasy czuje odrazę itp.. równie dobrze w skrócie można napisać "Neutralny" tylko proszę się potem do tego stosować!)
Ekwipunek: (podstawowe potrzebne do przetrwania rzeczy, dodatkowo zaś pozwalam na wybranie jednego przedmiotu specjalnego, wymyślonego przez Was)
Cechy i umiejętności: nie ma sensu przydzielać pktów itp., skoro przygoda ma opierać się na storytellingu, mimo tego proszę w tym miejscu o wskazanie w czym Wasza postać jest naprawdę dobra (jest silna, nad wyraz zręczna, co do umiejętności: może dobrze macha mieczem oburęcznym, dobrze się w spina, świetnie rozbraja pułapki itp) ew. dobrze parzy kawę na ławę

Historia postaci: Rzecz chyba najważniejsza. Można by rzec, ani za długa, ani za krótka czyli.. taka, którą przyjemnie się czyta i zawiera wszystkie wymagane informacje o przeszłości naszego pupila.
-----------
Sprawy organizacyjne i inne:
Mam już dwóch rekrutów, a z chwilą ukazania się tego tematu liczę na ich karty na PW

- Tak opisujemy.
- Taką czcionką przemawia nasza postać (ew. rozmyśla)
- tak piszemy poza sesją
Wspomniałem już o dwóch rekrutach, więc przydało by się zwiększyć ilość miejsc o drugie tyle

Hmm.. jeszcze jedno.. ogólnie chodzi o działanie w grupie, right? Mimo tego, czy to w czasie odpoczynku w lesie, czy podczas nocy spędzanej w oberży zdarzyć się może rozmowa "na osobności". Dwóch czy więcej graczy chciało by się podzielić łupem, który przypadkiem wpadł w ręce jednego z nich bez chęci dzielenia się z innymi

KONIEC !

Good luck(y luke)!
Soul~