Jestem. Meg - powiedz że też grasz

. Acid postanowił odejść, więc nie spotkacie już Throrgrima na swojej drodze (pewnie Nin się ucieszy
. Acid postanowił odejść, więc nie spotkacie już Throrgrima na swojej drodze (pewnie Nin się ucieszy  ). Co do moich kolejnych wrzutek, to może być z tym różnie, zwłaszcza że mam na głowie sprawy i problemy różnego formatu (Ouzi wie ocb), w każdym razie POSTARAM się żeby sesja przebiegała w miarę płynnie i nie straciła na jakości. Na razie jednak chyba macie małą dyskusję i problem do obgadania, czyż nie?
). Co do moich kolejnych wrzutek, to może być z tym różnie, zwłaszcza że mam na głowie sprawy i problemy różnego formatu (Ouzi wie ocb), w każdym razie POSTARAM się żeby sesja przebiegała w miarę płynnie i nie straciła na jakości. Na razie jednak chyba macie małą dyskusję i problem do obgadania, czyż nie? 

Choć korci mnie, żeby po takim czasie odpisać od razu
 Choć korci mnie, żeby po takim czasie odpisać od razu 

.
.

tzn. gracze polecam sesję wam tą, nietuzinkową z nietuzinkowym Mistrzem.
  tzn. gracze polecam sesję wam tą, nietuzinkową z nietuzinkowym Mistrzem.

Chodzi Ci o to?MarcusdeBlack pisze:Btw płacze jak ktoś, wykorzystuje jego postać, ale innych może. Dobra wahatever.
Naprawdę zajebiście wykorzystałem Twoją postać, Marcus. Gimme a break... xD- To znaczy, że... -zaczął niepewnie Taranis.

Co innego trzy słowa, a co innego cały dialog, który pokazuje charakter i zachowanie postaci. Proszę, nie złośćcie się na siebie, bo to tylko psuje atmosferę
 Co innego trzy słowa, a co innego cały dialog, który pokazuje charakter i zachowanie postaci. Proszę, nie złośćcie się na siebie, bo to tylko psuje atmosferę  Nie lepiej się cieszyć, że znowu gramy w komplecie?
 Nie lepiej się cieszyć, że znowu gramy w komplecie?  Nin, co z Tobą? Myślałam, że Twoja elfka będzie tu miała najwięcej do powiedzenia, a póki co milczysz... ^^ Ja już Męża męczę o upka, a tu taki zonk, że jeszcze Ty nie odpisałaś xD
 Nin, co z Tobą? Myślałam, że Twoja elfka będzie tu miała najwięcej do powiedzenia, a póki co milczysz... ^^ Ja już Męża męczę o upka, a tu taki zonk, że jeszcze Ty nie odpisałaś xD

.... a dziewczynka zdąży się jeszcze nagadać
 .... a dziewczynka zdąży się jeszcze nagadać  . O to się nie martwię
 . O to się nie martwię  .
 .

.
.

Na dniach dorwę podręcznik i pouzupełniam co potrzeba.
 Na dniach dorwę podręcznik i pouzupełniam co potrzeba.

Ostrzegam, że wampir jest mocno podirytowany i lepiej go nie drażnić xD
 Ostrzegam, że wampir jest mocno podirytowany i lepiej go nie drażnić xD

Luzik, Marcus, przecież nic się nie stałoMarcusdeBlack pisze:Dobra, okey, Może trochę przesadziłem, chyba mogę być od czasu do czasu nie w sosie. No hard feeling, eh?
 .
. . Czyżby Ouzi & Acid byli zdani od tej pory tylko na siebie w sesji? Mam nadzieję, że chociaż Albiończyk zachowa trzeźwość umysłu
. Czyżby Ouzi & Acid byli zdani od tej pory tylko na siebie w sesji? Mam nadzieję, że chociaż Albiończyk zachowa trzeźwość umysłu  .
.

Niezależnie od decyzji drużyny - i tak gramy dalej
 Niezależnie od decyzji drużyny - i tak gramy dalej  Zaraz po wrzutce MG wezmę się za pisanie monologu, chyba że wolicie to załatwić w inny sposób? Może wrzucicie mi pytania do Vinnreda na GG czy PW, a ja odpowiem na nie w poście? Albo Wy odpiszecie pierwsi, a na koniec ja?
 Zaraz po wrzutce MG wezmę się za pisanie monologu, chyba że wolicie to załatwić w inny sposób? Może wrzucicie mi pytania do Vinnreda na GG czy PW, a ja odpowiem na nie w poście? Albo Wy odpiszecie pierwsi, a na koniec ja?