znienawidzili jej do tego stopnia że w ciągu tygodnia śiec miała jej numer telefonu domowy, komórki, podkradli jej email, konto na youtube, myspace etc. I wysłano jej list do domu żeby juz nigdy nie pokazywała się winternecie bo jej wizerunek zniszczy świat.
No dobra. Ładna jest. Ale miałem ochotę jej przywalić jak oglądałem te filmiki
Co kto lubi, ale mi się nie podoba. Tak w ogóle, to niewiele różni się od naszych rodzimych gimnazjalistek, no możne ma większy rekord wypowiedzianych głupot na minutę
Jakiekolwiek byłoby źródło mej głupoty, jeszcze się nie wyczerpało.
Niemniej wolałem jak miałeś Sashę - tu przynajmniej coś zdaje się kłębić pod czaszką, mimo niezrozumiałych dla mnie przyczyn wstąpienia bo jej biznesu. Ale nie potępiam...
@Buss, wreszcie znalazłeś styl
EDYTA:
znienawidzili jej do tego stopnia że w ciągu tygodnia śiec miała jej numer telefonu domowy, komórki, podkradli jej email, konto na youtube, myspace etc. I wysłano jej list do domu żeby juz nigdy nie pokazywała się winternecie bo jej wizerunek zniszczy świat.
Wierzysz w to?
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Może i wcześniej nie miałem avka związanego z Jamesem czy ogólnie funkiem ale jaram się nim od kiedy zacząłem tańczyć czyli jakieś 2 lata temu.
Muzyka tego człowieka wprawia mnie w zachwyt, napawa mnie szczęściem i z wielkim bólem przeżywam to że nie ma go już cieleśnie na świecie, na szczęście nadal siedzi w muzyce. .
Wierzysz w to?
Czasy jak boxxy była wiesz, na wierzchu to był czas kiedy siedziałem w cholerę często na 4chanie. I pojawiały się takie informacje na jej temat że głowa mała, z resztą to nie pierwszy raz kiedy komuś anonymous próbowal/zniszczył życie.
Możliwe, że to prawda. Ale miałem bardziej na myśli, że to wszystko pic na wodę, doskonałe użycie nie wiem inżynierii spolecznej i świetne wypromowanie jakiegoś produktu, tj. Boxxy. Takiej superznanej ikony można używać w różnych celach Myślę m.in. o pewnym kiedyś znanym videoblogu, nie pamiętam nazwy, gdzie dziewczyna mówiła ponoć właśnie też takie ciekawe rzeczy, czasem intymne, czasem błyskotliwe itd., aż wreszcie okazało się, że to wszystko wyreżyserowane i zrobione dla kasy.
Ale to pewnie tylko moja paranoja...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Myślę m.in. o pewnym kiedyś znanym videoblogu, nie pamiętam nazwy, gdzie dziewczyna mówiła ponoć właśnie też takie ciekawe rzeczy, czasem intymne, czasem błyskotliwe itd., aż wreszcie okazało się, że to wszystko wyreżyserowane i zrobione dla kasy.
tak samo bani basia jest dla picu, ale nie - boxxy to tak jak inne meme rzecz całkowicie spontaniczna.
Mów mi Sih
Mów mi Sih