Nie wiem czy za pedofilię powinna być kara snmierci, ale powinna być jakaś naprawdę sroga kara.Tori pisze:Wiem, Brzozo, wiem. Pamiętam jeszcze Twoje posty sprzed paru lat, kiedy nie byłeś tak miły i ironiczny
Jest parę granic, których przekraczać nie można. Dla mnie pedofilia jest jedną z takich granic.
Nasze Avatary...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Re: Nasze Avatary...

-
- Marynarz
Kara smierci ogólnie jest chorym pomysłem.
Ale z tą pedofilią, to racja. Kara powinna być bardzo dotkliwa.

-
- Chorąży
IMHO kara śmierci w niektórych przypadkach wcale nie jest taka głupia. Aczkolwiek nigdy nie mógłbym być katem.Nhunter pisze:Kara smierci ogólnie jest chorym pomysłem.
A co do kar za pedofilię: kastracja. I po problemie.
.

-
- Bosman
O nie nie nie. kara śmierci juz lepsza. Katsracja kojarzy mi sie ze słońcem kaszub panem donaldu tusku i zalatuje faszyzmem.A co do kar za pedofilię: kastracja. I po problemie.

-
- Marynarz
Ja byłbym za kastracją.
Kara smierci... Mam takie podejcie. "Jestes za karą smierci? To idź i kogos zabij. Wrócisz, to porozmawiamy."
Jak ktos, kto nie umiałby zabić człowieka może być za karą smierci, ja tego nie rozumiem.
Ja bym pewnie nie dał rady i nie podoba mi się zabijanie kogos.
Weźmy takiego pedofila. Zabijesz go i co? I już. I tylko tyle. On dzieciom całe życia zrujnować może, a sam... Po prostu sobie umrze i koniec kary?
I już lepiej sprawić, żeby nie czuł się lepiej od swoich ofiar i, żeby czuł to długo.
Może to brzmieć trochę sadystycznie, ale tak uważam.
Kara smierci... Mam takie podejcie. "Jestes za karą smierci? To idź i kogos zabij. Wrócisz, to porozmawiamy."
Jak ktos, kto nie umiałby zabić człowieka może być za karą smierci, ja tego nie rozumiem.
Ja bym pewnie nie dał rady i nie podoba mi się zabijanie kogos.
Weźmy takiego pedofila. Zabijesz go i co? I już. I tylko tyle. On dzieciom całe życia zrujnować może, a sam... Po prostu sobie umrze i koniec kary?
I już lepiej sprawić, żeby nie czuł się lepiej od swoich ofiar i, żeby czuł to długo.
Może to brzmieć trochę sadystycznie, ale tak uważam.

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Nie umiem nie zgodzić się z Brzozomirem, kastracja jako forma kary śmierdzi faszyzmem, ale nie kojarzy mi się z Tuskiem(co nie znaczy, że go popieram, kojarzy mi się z nim mnóstwo innych, nieprzyjemnych rzeczy).
W kwestii wspominania kary śmierci - nie wiem czy pamiętacie, co działo się w ostatnim topicu traktującym o KŚ i jak ten topic skończył. A tu poza flame-warem dojdzie jeszcze OT...
W kwestii wspominania kary śmierci - nie wiem czy pamiętacie, co działo się w ostatnim topicu traktującym o KŚ i jak ten topic skończył. A tu poza flame-warem dojdzie jeszcze OT...

-
- Mat
Kara śmierci? Bardzo ekonomiczna, praktyczna likwidacja osobnika zagrażającego społecznej szczęśliwości, hehe.
Ciach i nie ma problemu. To takie trudne? NIE DLA KATA. 
Dobra koniec oftopu. Jak coś to pisać na PW.

Mięczak.Ja bym pewnie nie dał rady i nie podoba mi się zabijanie kogos.
Dobra koniec oftopu. Jak coś to pisać na PW.

-
- Pomywacz
No nie wiem, pedofil może stanowić zagrożenie dla dzieci i wykastrowany.A co do kar za pedofilię: kastracja. I po problemie.
Najlepsze kary dla pedofilii są stosowane już teraz - są wsadzani do cel z gwałcicielami.
Choć moim zdaniem wszyscy więźniowie powinni być zmuszani do pracy na rzecz społeczeństwa, a nie siedzieć sobie w celach.

-
- Bosman
Hah. Nibyw jaki sposób. jak im sie jaja poodcina to nie odczuwają już żadnego popędu.Cyprian pisze:No nie wiem, pedofil może stanowić zagrożenie dla dzieci i wykastrowany.A co do kar za pedofilię: kastracja. I po problemie.

-
- Marynarz
Przerażasz mnie.Thurs pisze:Mięczak.Ja bym pewnie nie dał rady i nie podoba mi się zabijanie kogos.
IMO każdy, kto jest w stanie zabić innego człowieka już ma cos nie tak z psychiką.

-
- Bosman
Czy ja wiem. Pod wpływem impulsu - w obronie własnej - to raczej normalne.Nhunter pisze:Przerażasz mnie.Thurs pisze:Mięczak.Ja bym pewnie nie dał rady i nie podoba mi się zabijanie kogos.
IMO każdy, kto jest w stanie zabić innego człowieka już ma cos nie tak z psychiką.

-
- Marynarz
- Numer GG: 12362182
Zabijanie mamy w naturze, nie wiem co w tym nienormalnego. ( choć oczywiście preferuję inne środki rozwiązywania konfliktówNhunter pisze:Przerażasz mnie.Thurs pisze:Mięczak.Ja bym pewnie nie dał rady i nie podoba mi się zabijanie kogos.

"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert

-
- Pomywacz
Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że jeśli pedofil dotknie dzieciaka to nie z samego popędu. Musi mieć też jakiś wjazd na psyche.Hah. Nibyw jaki sposób. jak im sie jaja poodcina to nie odczuwają już żadnego popędu.

-
- Marynarz
No własnie Gaudat.
Ja uważam, że z niemal każdej sytuacji da się znaleźć inne wyjscie. Nie wymagające zabijania.
Wracając do tematu.
Kogo tym razem masz, Brzoza?
Ja uważam, że z niemal każdej sytuacji da się znaleźć inne wyjscie. Nie wymagające zabijania.
Wracając do tematu.
Kogo tym razem masz, Brzoza?

-
- Bosman

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
W tej disnejowskiej Anastazji kozacki był Rasputin. I jego Fiolka Czynienia Wszelkiego Zła +1 do Nikczemności.
BTW. Czy tylko ja mam często wrażenie, że bardziej sprzyjam czarnym charakterom z filmów Disneya, niż ich przeciwnikom?
BTW. Czy tylko ja mam często wrażenie, że bardziej sprzyjam czarnym charakterom z filmów Disneya, niż ich przeciwnikom?

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
A ja proszę o zakończenie OT. W wolnej chwili wydzielę te posty do jakiegoś wątku typu "Pedofilia," "Dewiacja," czy też "Kara śmierci." Jak ktoś chce, to może mnie wyręczyć choć trochę i takowy wątek założyć. Tylko mi nie flejmować.
To byłem ja, Jarząbek.
To byłem ja, Jarząbek.