Spotkania na kanale #tawerna-rpg
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
-
- Marynarz
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Teraz, teraz... Heh... Nie słuchajcie go :P
Sesje planujemy teraz, grać zaczynamy za pół godziny. Dołączyć się można w każdej chwili :)
Sesje planujemy teraz, grać zaczynamy za pół godziny. Dołączyć się można w każdej chwili :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Kok
mi jakos irc niechce chodzic, tylko z efnetem i quakenetem sie moge polaczyc z wroclaw.irc.pl, poznan.irc.pl, warszawa.irc.pl, lublin.irc.pl sie nieda jakos... ktos mi by wytlumaczyl konfiga bo w sieci jakos nic nieznalazlem.
a jak by co to na tlenowym czacie w dziale "gry" jest pokoj Tawerna RPG, a wiec wbijac ludzie!
a jak by co to na tlenowym czacie w dziale "gry" jest pokoj Tawerna RPG, a wiec wbijac ludzie!
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Od kiedy przesiedziałam 2 tygsy praktyczni cały czas na kanale, postanowiłam się ograniczać... No i jakoś się odzwyczaiłam. Poza tym nawet gg włączam rzadziej niż zwykle, a jak jest włączone, to się prawie nie odzywam - potrzebuję odpocząć od internetowych pogaduszek.
Kanał zreaktywować trzeba, porządnie. Rozmawianie z tymi samymi trzema osobami może nie być już takie pasjonujące jak na początku ;)
Kanał zreaktywować trzeba, porządnie. Rozmawianie z tymi samymi trzema osobami może nie być już takie pasjonujące jak na początku ;)
-
- Kok
na tlenie przesunelem pokoj "Tawerna RPG" z dzialu gry do dzialu "Tematyczne"... juz mnie wnerwialo jak mi co 15 minut wchodzili jacys debile z "super-ziomalskimi-nickami" i sie pytali
SuperZiomalskiNick:"w jakie rpg grasz?"
ja "bg2, d2, torment, itp. a z ksiazkowych to ns, d&d, itp."
szn "a tego ns i d&d to w morrowindzie niebylo! dlaczego"
albo jeszcze lepsze, wczoraj bylo
jakas dziewczyna: "jak zainstalowac simsa2?"
a najgorsze bylo to ze z chyba 50 osob ktore sie przewinely nikt nieznal Tawerny!
SuperZiomalskiNick:"w jakie rpg grasz?"
ja "bg2, d2, torment, itp. a z ksiazkowych to ns, d&d, itp."
szn "a tego ns i d&d to w morrowindzie niebylo! dlaczego"
albo jeszcze lepsze, wczoraj bylo
jakas dziewczyna: "jak zainstalowac simsa2?"
a najgorsze bylo to ze z chyba 50 osob ktore sie przewinely nikt nieznal Tawerny!
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
To nie jest tak, że się nie chce... Odzwyczaiłam się po prostu -_-"
We wrześniu, na początku października wchodzłam na kanał odruchowo i potrafiłam tam siedzieć i siedzieć... Potem się zaczęła szkoła i zonk - /me nie ma czasu.
Ale jak się tak bardzo stęskniłeś, to zacznę zaglądać. Brakuje mi tych głupich sesji ;)
We wrześniu, na początku października wchodzłam na kanał odruchowo i potrafiłam tam siedzieć i siedzieć... Potem się zaczęła szkoła i zonk - /me nie ma czasu.
Ale jak się tak bardzo stęskniłeś, to zacznę zaglądać. Brakuje mi tych głupich sesji ;)
-
- Tawerniak
- Numer GG: 2356839
- Kontakt:
Poki nie wymysle nowego sposobu na laczenie sie z IRC, musicie narazie sobie radzic z programem sherawera [czy jak to sie tam pisze] w sensie:
Sciagnijcie sobie mIRCa z: http://mirc.com/get.html
Pozniej zainstalujcie: http://mirc.com/install.html
Pozniej sie laczycie, wybieracie swoj NickName [jak na forum] wpisujecie connect polska.irc.pl [czy jakikolwiek znajomy server IRCnet z Polski, np wroclaw/warszawa/poznan/krakow/gdansk.irc.pl {i nie tylko}] i wchodzicie na kanal #Tawerna-RPG.
Zycze milej zabawy i kulturalnych dyskusji...
Mam nadzijee ze w koncu ten kanal ruszy sie mocno i bedzie kogo spotkac ciagle na nim...
Sciagnijcie sobie mIRCa z: http://mirc.com/get.html
Pozniej zainstalujcie: http://mirc.com/install.html
Pozniej sie laczycie, wybieracie swoj NickName [jak na forum] wpisujecie connect polska.irc.pl [czy jakikolwiek znajomy server IRCnet z Polski, np wroclaw/warszawa/poznan/krakow/gdansk.irc.pl {i nie tylko}] i wchodzicie na kanal #Tawerna-RPG.
Zycze milej zabawy i kulturalnych dyskusji...
Mam nadzijee ze w koncu ten kanal ruszy sie mocno i bedzie kogo spotkac ciagle na nim...
Konrad 'CoMrad' Sławecki