Muzyka
-
- Bombardier
No jasne... bez większych przesłań... Wsłuchaj się DOBRZE w utwory LP, to ci szczena o(d)padnie.DrkS.*Radkoff pisze:Kinder Metal to metal popularny ... jadacy z reguly na samej muzyce ... bez tam jakis wiekszych przeslan.
BTW: co to znaczy "publiczność zwiesiła"? Bo u mnie w mieście się takich słów nie używa.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
Kindermetal to takie tam mainstreamowe kapelki, jak nightwish, cradle, dimmu, kat, iron maiden czy inne takie. Nie musi to byc az tak negatywne. Natomiast linkin park nie ma nic z metalu, a ogolnie brzmi jak boysband z instrumentami zywymi, wiec na pewno nie nu-metal. Nu-metal to taki tam slipknot.. taki rotflcore ;]
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
METAL
nie wierze...nikt o IM nie wspomnial??? Dziwneeeeee....a poza IM to na oiscie moich ulubiencow:
Marilyn Manson (zakupilem ostatnio jego plyte: Lest We Forget, edycje z DVD i musze powiedziec, ze facet jest PSYCHICZNY !! klip do (s)AINT jest ....brak mi slow. Dosc powiedziec ze wspollokator z akademika, gdy tylko zobaczyl w/w klip powiedzial tylko "I feel sick" .. inna sprawa ze sam utwor jest spoko ), Blind Guardian (ich tez tu nikt nie wspominal...), Megadeth (nie wszystko, ale maja dobre kawalki), Judas Priest ("Here comes the Painkiller !!" ), niektore utwory Metallliki a poza tym LP i Evanescence (wiem ze to nie metal...so what??).
nie wierze...nikt o IM nie wspomnial??? Dziwneeeeee....a poza IM to na oiscie moich ulubiencow:
Marilyn Manson (zakupilem ostatnio jego plyte: Lest We Forget, edycje z DVD i musze powiedziec, ze facet jest PSYCHICZNY !! klip do (s)AINT jest ....brak mi slow. Dosc powiedziec ze wspollokator z akademika, gdy tylko zobaczyl w/w klip powiedzial tylko "I feel sick" .. inna sprawa ze sam utwor jest spoko ), Blind Guardian (ich tez tu nikt nie wspominal...), Megadeth (nie wszystko, ale maja dobre kawalki), Judas Priest ("Here comes the Painkiller !!" ), niektore utwory Metallliki a poza tym LP i Evanescence (wiem ze to nie metal...so what??).
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
JEzu Wojtus ale ty jestes pojebany ...... BWAHHAHAHA.. (przytula)..
Ja tam na razie pozostaje w sferze Irlandzkiego folku i celtyckiego grania typy np Carauntohill czy innych Balantineów ....
(Wszyscy razem przyjaciele zagrajmy na ukulele) zuiiiiiiiii
Ja tam na razie pozostaje w sferze Irlandzkiego folku i celtyckiego grania typy np Carauntohill czy innych Balantineów ....
(Wszyscy razem przyjaciele zagrajmy na ukulele) zuiiiiiiiii
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH !