1. A tak w ogóle znacie może jakieś gazety z płytką jakiegoś anime oprócz Anime Virtual?
2. Kto ogląda teraz ( lub oglądał ) serię Neon Genesis Evangelion na Hyperze? Moim zdaniem jest to chyba najlepwsze anime jakie kiedykolwiek oglądałem, a to dlatego, że takiej tajemniczej fabuły to w życiu nie widziałem. Bardzo mi się podoba charakteryzacja głównych bohaterów i w ogóle wszystko mi się podoba . Mam pytanie, czy oprócz serii TV nie wyszły jakieś filmy pełnometrażowe? Proszę o szybką odpowiedź! Dziękuję.
Dark_Voyager pisze:Co do anime to niech będzie ich więcej i więcej!
1. A tak w ogóle znacie może jakieś gazety z płytką jakiegoś anime oprócz Anime Virtual?
No wiec tak:
a) AnimeGate 20 pazdziernika wydaje anime pt. "Okret Podwodny 707." Cena to 29 zl ^^ Wprawdzie to nie jest anime dodane do czasopisma, ale warto sie zainteresowac
b) Do listopadowego "Kina domowego" ma byc dodany GITS. Cena to 20 zl
Prawda, anime już nie puszczają tak jak dawniej. Osobiście brałam udział w "ratowaniu" anime, co polegało na zebraniu duuuuużej ilości głosów i przekazaniu ich komu trzeba. Efekty widzimy sami, nawet nie wiem ile osób sie wpisało ;(. Grunt, że było kilka podejść, prób i jakichkolwiek starań. Ale cóż może poradzić "pareset" osóbek?
Zostało mi tylko oglądać z kompa...
W każdym razie... Naruto i Hellsing wymiata!!!!!!!!! ( i OCZYWIŚCIE Record of Lodos War)
Jakoś nie czuję się zszokowana. Anime to japońska animacja, a powszechnie wiadomo, że Pszczółkę robili Japońcy.
BTW. Oglądałam w czwartek 'Mission of Darkness'. Nie wiem, czy polecać, bo to hentai, a to nieletni czytają ;) Anyway, było śmieszne; dawno się tak nie uśmiałam ;D (i chyba dlatego lubię hentaie oglądać;))
"Muminki" to jeszcze rozumiem, ale "Pszczółka Maja"????
Hahahahahahahahahahahahahaha! Ekhm.. przepraszam, ale to chyba jakiś żart. Czy ktoś może powiedzieć kto stworzył "Pszczółkę Maję" ( w sensie jakie studio )?
Co do Pszczółki Maji także mam wątpliwości, drogi towarzyszu Dark_Voyager...
Aczkolwiek faktycznie, przypomniałam sobie o pewnym (wg. mnie) niesympatycznym muminko-podobnym 'cosiu' z "Soul Huntera", który się wabił Suupuushan. W każdym razie "Muminki" budzą mniej wątpliwości...
Co do "Muminków". To kiedy zobaczyłem w "Łowcach dusz" właśnie te inteligentne stworzenie, które Phoenix wkleił do postu, to pomyślałem sobie, że twórcy "Muminków" sprzedali część swych praw autorskich .
O dzięki wszechwiedząca Falko . Co do stylu rysowania, to znacznie się wyróżnia. Gdybym nie zobaczył to bym nigdy nie uwierzył, że "Pszczółka Maja" to japońskie anime.