Seria Heroes of Might and Magic

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Majtek
- Kontakt:
zgadzam się ale tylko jeżeli mówimy o oficjalnych dodatkach. a ogólnie to dla mnie zawsze WoG rulezz
[reklama] szczególy na stronie http://www.wog.acidcave.prv.pl [/reklama]
[reklama] szczególy na stronie http://www.wog.acidcave.prv.pl [/reklama]
Pozdrawiam
Timon
---------
Kosci zostały rzucone, jak głosi stare powiedzonko nekromantów
Timon
---------
Kosci zostały rzucone, jak głosi stare powiedzonko nekromantów

-
- Majtek
- Numer GG: 8368308

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Trójka genialna jest wtedy, gdy bogowie się przebudzą i na naszej własnej rzyci poczujemy ich siłę :)
http://daugavpils.udens.lv/newtownwww/img/build/08.jpg
Miasto, które zobaczymy w WoG 3.59.
Co o nim myśliicie?
Premiera Przebudzenia jest dla mnie ważniejsza niż v5.0, ponieważ w przypadku tego pierwszego jestem pewien, że się nie rozczaruję, poza tym średnio lubiłem Disciples.
http://daugavpils.udens.lv/newtownwww/img/build/08.jpg
Miasto, które zobaczymy w WoG 3.59.
Co o nim myśliicie?
Premiera Przebudzenia jest dla mnie ważniejsza niż v5.0, ponieważ w przypadku tego pierwszego jestem pewien, że się nie rozczaruję, poza tym średnio lubiłem Disciples.
...

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

-
- Pomywacz
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Kok
- Numer GG: 0
Akurat to że bohaterowie to lepsze jednostki mi zbytnio nie przeszkadza. To że nie ma ulepszeń też, tylko skopane rozdzielenie co do "gospodarki" miast i zresztą większość związane z rozbudwą. Oprócz tego w heroes 4 brakuje tego magicznego czegoś zwanego klimatem który by cię przykuł do monitora na długie godziny... tak to ciebie zupełnie krócej trzyma.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Dokładnie, gdy zobaczyłem dwójeczkę to grałem w nią ile się dało. Gdy zobaczyłem sobie taką czwóreczkę, to po paru godzinach się zniechęciłem. Heroes 2 i 3 miały unikatowy, magiczny, baśniowy klimat, a czwóreczka jakaś taka nie pociągająca. W jedyneczkę nigdy nie miałem okazji zagrać.
Co do trójeczki, z internetu można ściągnąć ciekawy dodatek Wrath of Gods wprowadzający do gry nowe jednostki, zamki i kampanie. Nie znam strony dodatku, ale bardzo polecam.
Co do trójeczki, z internetu można ściągnąć ciekawy dodatek Wrath of Gods wprowadzający do gry nowe jednostki, zamki i kampanie. Nie znam strony dodatku, ale bardzo polecam.

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Macie racje ze IV jest zwalona na maksa wogule ze druzyna złozona z samych wysokolvlowych bohateroiw rozwala kazdego i dobija mnie to ze zeby muiec jakas jednostke trzeba zrezygnowac z drugoej to kompletna klapa wogule IV niema tego klimatu co III nieraz w trojke w kilka osob gralismy na jednym kompie dzień w dzień:)
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."