- Serge dał nam 6-7 dni na odpis, a nie minęło nawet 24h od jego upka, a wszyscy już odpisali.
 - Serge dał nam 6-7 dni na odpis, a nie minęło nawet 24h od jego upka, a wszyscy już odpisali. Zatem takie skromne pytanie ode mnie... Kiedy kolejny upek, MG?

- Serge dał nam 6-7 dni na odpis, a nie minęło nawet 24h od jego upka, a wszyscy już odpisali.

Z niecierpliwością czekam na kolejnego upka, oby tylko Serge nie wziął sobie swojej zasady 6-7 dni zbyt głęboko do serca, bo właśnie się rozkręcamy!
 Z niecierpliwością czekam na kolejnego upka, oby tylko Serge nie wziął sobie swojej zasady 6-7 dni zbyt głęboko do serca, bo właśnie się rozkręcamy!   

).
 ). .
. ), trzeba też pamiętać że Asrai posługują się zniekształconą mową Asurów, tak więc jeśłi Taranis coś powie w tym języku, to będzie to trochę inny dialekt.
 ), trzeba też pamiętać że Asrai posługują się zniekształconą mową Asurów, tak więc jeśłi Taranis coś powie w tym języku, to będzie to trochę inny dialekt. oraz Mistrza, nie będę się rozpisywał o zapisie itp., taka ciekawostka.
 oraz Mistrza, nie będę się rozpisywał o zapisie itp., taka ciekawostka.

- ależ drogi Marcusie, możesz obnażać swojego bohaterabo 'król zostanie obnażony'.
 , moja dzielna kobieta nie będzie mieć zapewne nic przeciwko
 , moja dzielna kobieta nie będzie mieć zapewne nic przeciwko  ....
 ....

Ano Celtami inspiracja, nie przeczęNinerl pisze:He,he, nie ma jak inspiracja Celtami:P
 , celtycka kultura jest bliska memu sercu..;P
, celtycka kultura jest bliska memu sercu..;P..hehehe już miałem podobne aluzje co do tego bohatera...popularnośc skoczyłaNinerl pisze:możesz obnażać swojego bohatera, moja dzielna kobieta nie będzie mieć zapewne nic przeciwko
....

Spokojnie, dobry mag to załata ranę nawet pod płytówkąMarcusdeBlack pisze:Cóż pewnie skończy połamany, a rannego nie da się łatać w ubraniu haha..
 Eee... No chyba że chcesz być rozebrany, to wtedy nie licz na Vinna. Zostawię Cię w elfich dłoniach naszej towarzyszki
 Eee... No chyba że chcesz być rozebrany, to wtedy nie licz na Vinna. Zostawię Cię w elfich dłoniach naszej towarzyszki 

.
. .
.

i całą sytuacją.
 i całą sytuacją.  .
 .
Proponuję z kopa, masochista ze mniejeśli któryś z twoich kompanów Cię ocuci (czy strzałem w gębę, czy innymi metodami, nie wnikam :p). W przeciwnym razie odpuszczasz sobie kolejkę
 , ( pewnikiem, jednak zasłużył na niego
 , ( pewnikiem, jednak zasłużył na niego   )
 )

i przelecieć po kieszeniach martwych zbirów xD. Post jeszcze dzisiaj!
 i przelecieć po kieszeniach martwych zbirów xD. Post jeszcze dzisiaj! 

)
 )

Czy Melinda dowie się, że Julio ją zdradził? Czy Carlos wyjawi wreszcie rodzicom że kocha Marcosa? Odpowiedzi na te i inne pytania już w kolejnych odcinkach Waszeg ulubionego serialuzero pisze:MG, czy Ulli przeżyje?
 .
.

Dzięki, za dodanie do posta, jak mój bohater całuje parkiet
 Dzięki, za dodanie do posta, jak mój bohater całuje parkiet   

Nie wyjawi. Zdradził go z Julio.Serge pisze: Czy Carlos wyjawi wreszcie rodzicom że kocha Marcosa?