[Marvel] Rekrutacja zamknięta/komentarze

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Re: [Marvel] Rekrutacja.
13 osób, o JEZU! hehe, można jeszcze dołączyć? (^__^)
Ile mam czasu do napisania karty?
Ile mam czasu do napisania karty?

-
- Bosman
- Numer GG: 0
pisane w piatek, się czyta kurde.Bussumarus pisze:Żadnych ograniczeń.
Sesja rusza w poniedziałek, proszę się dobrze przygotować.
Pozdrawiam Wszystkich graczy.
PS: Jeżeli ktoś chce jeszcze dojść to macie 2 dni, w niedzielę rekrutacja zostaje zamknięta.

-
- Kok
- Numer GG: 9181340
Nie sądzę by jedna z najpopularniejszych postaci Marvel'a miała kiedykolwiek odejść w cień. MC uśmiercili tylko Steve'a Rogers'a, nowym Cap. America jest przecież Winter Soldier, bliski przyjaciel Steve'aBrzoza pisze:A co do umierania - standardowy preceder. Ile razy ginął batman i wstawal z martwych to nie wiem. Dobrze że Cap'a nie wskrzeszają.

Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.

-
- Bosman
Bucky był afajną postacia jako sajdkik Capa, a Bucky jako Cap, imho jest cienki.

-
- Marynarz
- Numer GG: 2565250
Przepraszam Was bardzo za takie opóźnienia i za to że ciągle przestawiam sesje ale niestety mam tak napięty plan w szkole że nie wyrabiam i nie mam czasu napisać pierwszego posta do sesji. Obiecuję że w ten weekend sesja w końcu ruszy, możecie być tego w 100% pewni. Jeżeli ktoś chce się jeszcze zgłosić to zapraszam.
OLDSCHOOL!

-
- Marynarz
Buss kurcze! Ratujesz mi zycie! : )
Ja wciaz nie mam w domu neta, wiec balem sie, ze wy juz dzis bedziecie gdzies daleko i ze was nie doscigne xD
Pierwszy raz ciesze sie z powodu opoznien.
Ja wciaz nie mam w domu neta, wiec balem sie, ze wy juz dzis bedziecie gdzies daleko i ze was nie doscigne xD
Pierwszy raz ciesze sie z powodu opoznien.

-
- Bombardier
Tylu nas się zebrało, mam nadzieje że będziemy postować raz na tydzień, bo MG nigdy nie wyrobi się z takim materiałem.

-
- Marynarz
- Numer GG: 7066798
W zasadzie wszystko zależy od zręczności MG w prowadzeniu sesji. Przy takiej ilości graczy, przy regularnym updatowaniu i zakładając że część graczy nie zaliczy zgonu przy 4-5 poście to będzie najszybciej rozrastająca się sesja na tym forum.
Jeśli będzie 14 osób to będzie można regularny deathmatch drużynowy po 7 osób urządzić ^^.
Jeśli będzie 14 osób to będzie można regularny deathmatch drużynowy po 7 osób urządzić ^^.

-
- Bombardier
Chyba wszystko na to wskazuj. O ile zaczniemy w instytucie xaviera, możemy liczyć na mały sparing, ale z tego co słyszałam od MG wątpie czy będzie jaki kolwiek powód do tego rodzaju symulacji, zważywszy na fakt powszechnej akceptowalności mutantów wśród ludzi.

-
- Marynarz
- Numer GG: 8299547
Do tej pory "sparing" w instytucie przetrzymał tylko Hulk, najsilniejsza istota w Multiversum. Reszta umarła, tak więc jeżeli nie jesteście w stanie przetrzymać naporu światowej czołówki trzystu mutantów nie licząc tego co zebrał magneto lub rząd USA (Chociaż X-Men też podlegają pod rząd) to waszego sukcesu jakoś nie widzę...
Jak ktoś się niecierpliwi a lubi świat Marvela to zapraszam do sesji osadzonej w universum Marvela a nie jedynie na niej wzorowanej. http://sesjarpg.phorum.pl/index.php Jednym słowem, sesja bez siania lipy, zapraszam serdecznie.
Jak ktoś się niecierpliwi a lubi świat Marvela to zapraszam do sesji osadzonej w universum Marvela a nie jedynie na niej wzorowanej. http://sesjarpg.phorum.pl/index.php Jednym słowem, sesja bez siania lipy, zapraszam serdecznie.
O o
/¯_____________________________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZOR!!! BLAAAAAAAH!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

-
- Majtek
A pomyślałeś o tym, że MG może mieć własny pomysł na sesję, Darlar? xD. I że nie zawsze musi być tak, jak jest w świecie Marvela? Może Punisher zastąpił Nicka Fury na posadzie szefa S.H.I.E.L.D.? Albo Sabretooth został mentorem nowego zespołu Young X-Men?Darlar pisze:Do tej pory "sparing" w instytucie przetrzymał tylko Hulk, najsilniejsza istota w Multiversum. Reszta umarła, tak więc jeżeli nie jesteście w stanie przetrzymać naporu światowej czołówki trzystu mutantów nie licząc tego co zebrał magneto lub rząd USA (Chociaż X-Men też podlegają pod rząd) to waszego sukcesu jakoś nie widzę...

"Wymagajcie od siebie więcej, nawet jeśli inni nie wymagają". Jan Paweł II

-
- Marynarz
- Numer GG: 8299547
To nie byłoby już to Universum. Nie mógłby nigdy stać się Punisherem. Musiałby posłusznie odbębniać służbę.... chociaż pewnie zostałby szefem w wieku 90 lat. Weź pod uwagę, że Furry bierze serum które spowalnia jego starzenie i chociaż wygląda na 40 lat to tak naprawdę jest weteranem z drugiej wojny światowej, stąd zresztą zna Logana i Kapitana Ameryke. Tak samo z Sabrem, ale skoro mutanci są prześladowani, a napewno będą bo każdy napisze, że jest biednym mutantem, i mg na podstawie tego stworzy świat to tak nie będzie. Mało tego, nie wiemy nawet czy istnieje państwo USA, bo przykładowo ktoś w karcie postaci napisze, że jego dziadek pokonał Sabat Nura, został wcieleniem Seta i z egiptem podbił całą europę. Dlatego pisanie karty do takiej sesji nie ma żadnego sensuA pomyślałeś o tym, że MG może mieć własny pomysł na sesję, Darlar? xD. I że nie zawsze musi być tak, jak jest w świecie Marvela? Może Punisher zastąpił Nicka Fury na posadzie szefa S.H.I.E.L.D.? Albo Sabretooth został mentorem nowego zespołu Young X-Men? Możliwości jest wiele, granicą jest wyobraźnia Mistrza . Wszak w uniwersum Marvela może się zdarzyć dosłownie wszystko... i dlatego tak je kocham .

Jeżeli MG nie ma pomysłu na sesje to nic z tego nie będzie, i nie mów mi, że ma. Bo ma zamiar zbierać skrawki historii graczy i coś z tego układać. Coś takiego po prostu nie wypali

O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

-
- Marynarz
Darlar, możesz się nie udzielać ? Kto Ci nagadał takie głupstwa że ja będę robił scenariusz pod historie BG ? Nie grasz, nie chcesz grać to się nie odzywaj i wracaj do swojej sesji.
OLDSCHOOL!

-
- Bombardier
Dobra, moja karta już poszła :3 Mam nadzieje że się spodoba.

-
- Marynarz

-
- Bombardier
No to co? Może mały spoiler? Powiedzcie jakie mają nicki wasze postaci, ile chłopców ile dziewczynek, jest ktoś z poza instytutu xaviera, czy tak jak ja wzorowaliście się na sesjach x-men? Postaci z mocami offensive, czy deffensive? są wsród nas nacyś kosmici? :3

-
- Bosman