Muzyka
-
- Tawerniak
Hej, wiem skąd biorą się stereotypy o metalach jako o brudasach!
Nie wiem jak w reszcie Polski ale w mojej wsi(czyt. Pruszkowie) głównymi siłami młodzieży Polskiej są... drechy. To właśnie dresiarze rozprzestrzenili ten stereotyp. Pomyślmy brudas to dobitne określenie wkurzające ludzi i ich poniżające... A odkąd pamiętam dresiarze zawsze gnoili metali tylko dlatego że się inaczej ubierają. Czemu? Nie wiem, oni chyba też nie...
Nie wiem jak w reszcie Polski ale w mojej wsi(czyt. Pruszkowie) głównymi siłami młodzieży Polskiej są... drechy. To właśnie dresiarze rozprzestrzenili ten stereotyp. Pomyślmy brudas to dobitne określenie wkurzające ludzi i ich poniżające... A odkąd pamiętam dresiarze zawsze gnoili metali tylko dlatego że się inaczej ubierają. Czemu? Nie wiem, oni chyba też nie...
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Marynarz
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Tawerniak
A u mnie są wręcz urządzane polowania. Mam kumpla metala i ma fuksa że słucham hh i jakoś dresów udobrucham... Ostatnio jednego co miał cwieki obrzucała cała grupa kamieniami... miło co?
Seth
-
- Majtek
- Kontakt:
u nas (tzn, u mnie, runiq i rippera:P) w mieście (leszno) jest podobnie... :/ ale od kiedy przestałem być metalem, zacząłem się ubierać inaczej, to drechy już do mnie nie burzą ;p
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
-
- Bombardier
Samotny dres rzadko kiedy napadnie na metala, ale jak ma ekipę... :/Kloner pisze:Ja naprzykład jeszcze niesłyszałem żeby jakiś dres napadł na metala
Ale ja mam to gdzieś, co inni sądzą o tym jak się ubieram. Jak są organizowane ustawki na metali, to należy jak najszybciej się ulotnić zanim się ten burdel na kółkach rozkręci.
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 0
To jest qrcze najgorsze! Jest ich tyle co móchów (to tak specjalnie ) i tylko w grupie mają siłę. I zauważyłem ostatnio fakt że najsłabsi i najmniejsze dresy najbardziej podskakują... bo mają plecy... Ale się lałem jak kiedyś pojechałem za moje miasto i mogłem narąbać takiemu co się sadził nie zwracając uwagi na konsekwencje bo by mi nic nie zrobił
-
- Majtek
- Numer GG: 8368308
DM
Dzisiaj kupiłem nową płyte pt. "Playing the Angel" Miom skromnym zdaniem fana DM to jest jedna z lepszych jak nie najlepsza płyta w ich karierze - po prostu wymiata, szczególnie utwory "John the Revelator" i "Nothing's Imposible". Gorąco polecam, a dla fanów oczywiście pozycja obowiązkowa ;p Pozdro =)
"Możecie mnie zabić ale nie odbierzecie mi wolności"
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Sądzę, że są cool ;)
Kiedyś nałogowo słuchałam, teraz słucham tylko okazyjnie, ale ciągle ich lubię. Mam wszystkie albumy, a mój chłopak ma remixy wszystkich albumów i czasem mi to puszcza.
Z ich piosenek najbardziej podoba mi się 'Narayan' (mam nadzieję, że nie przekręciła tytułu).
Kiedyś nałogowo słuchałam, teraz słucham tylko okazyjnie, ale ciągle ich lubię. Mam wszystkie albumy, a mój chłopak ma remixy wszystkich albumów i czasem mi to puszcza.
Z ich piosenek najbardziej podoba mi się 'Narayan' (mam nadzieję, że nie przekręciła tytułu).
Sblam! | "Orły są duże i tupią"