mam pytanie do osób którzy wiedzą jak sobie poradzić z grą na pc beijing 2008 bo kupiłem sobie grę i jak wkładam płytę do napędu to czekam długo i mi nie czyta tej płyty z grą w ogóle mi nie włącza tej płyty
jak ktoś zna przyczynę tego problemu to bardzo proszę o odpowiedź .
pozdrawiam
Problem z grą beijing 2008 na pc
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
-
- Kok
- Numer GG: 0
Re: Problem z grą beijing 2008 na pc
Zepsuty czytnik, zepsuta płyta, innej opcji nie widzę. Sprawdzałeś grę na innym komputerze?sebol55 pisze:mam pytanie do osób którzy wiedzą jak sobie poradzić z grą na pc beijing 2008 bo kupiłem sobie grę i jak wkładam płytę do napędu to czekam długo i mi nie czyta tej płyty z grą w ogóle mi nie włącza tej płyty
jak ktoś zna przyczynę tego problemu to bardzo proszę o odpowiedź .
pozdrawiam
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Sposób numer 1. Musisz się włamać do tej płyty. Klikasz LPM na "Mój komputer" następnie PPM na "Stacje dysków" i wybierasz eksploruj. Jeśli ci komputer wybuchnie to nie moja wina.
Sposób numer 2. Nalewasz do garnka wody i podgrzewasz dopóki nie osiągnie stanu wrzenia. Następnie wsadzasz tam płytę na ok 30 sekund a następnie dokładnie wycierasz rękawem bluzki.
Sposób numer 2. Nalewasz do garnka wody i podgrzewasz dopóki nie osiągnie stanu wrzenia. Następnie wsadzasz tam płytę na ok 30 sekund a następnie dokładnie wycierasz rękawem bluzki.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Tak, a potem wyrzucasz płytę do kosza, bo się podtopiła (w sensie: ciepło, nie woda )Sposób numer 2. Nalewasz do garnka wody i podgrzewasz dopóki nie osiągnie stanu wrzenia. Następnie wsadzasz tam płytę na ok 30 sekund a następnie dokładnie wycierasz rękawem bluzki.
Jak płyta jest brudna to ją przetrzyj szmatką z ciepłą wodą (delikatnie), ale pewnie nie jest więc spróbuj sposobu pierwszego podanego przez Jokemastera.