czas realizacji zamówienia od 7 do 14 dni
ja generalnie jakąś koncepcję mam, ale czekam na całość koordynacji, żeby nie puścić niczego sprzecznego z pozostałymi opisami.
"Obserwujemy ciekawe zjawisko: bełkot jako środek porozumiewawczy między ludźmi."
Stanisław Jerzy Lec,
On na pewno wiedział o przyszłości internetu - jasnowidz!
Pewnie beda jakies watpliwosci co do nastepnego ruchu. Gramy dalej normalnie. Opowiadanie starca będzie kontynuowane po momentach kluczowych dla fabuły.
Musiałem zedytować post, bo przez przypadek zabilem zlego NPCa. W pierwotnej wersji byl to chlop, a wedlug ruchu Hannesa, mial to byc oczywiscie straznik. Za zamieszanie przepraszam.
Nie są wpisane. KP sami uzupełniacie. Ja tam tylko zaglądam, by wam pomóc albo sprawdzić co umiecie. Poza tym, na karcie pojawiają się tylko wartość pd'ków wydanych, a nie otrzymanych.
100 pd możecie normalnie wydać na rozwój cech albo umiejętności (jeśli mieliście w profesji do wyboru dwie umiejętności/zdolności, to możecie za tę stówę wybrać teraz tę drugą, której nie wzięliście, poza językami)
Jakby ktoś nadal miał wątpliwości, to służę pomocą. Jeśli wykupiliście jakąś nową umiejętność, bądź zdolność, to proszę mi to napisać na PW.
Pojawiło się też pytanie, jak rozgrywamy rozmowy między postaciami. Niby może to być odpowiedź postem na posta ale będzie to sztuczne i raczej mało złożone. Najlepszym wyjściem jest umówienie się z drugim graczem na rozmowę na GG. Po skończonym dialogu, jeśli trzeba, upiększacie go trochę i wklejacie po prostu jako post.
Do takich dialogów oczywiście jak najbardziej zachęcam. Bez sensu byście grali "każdy sobie" bez żadnego prawdziwego kontaktu między postaciami. W końcu na kontaktach powinno to teoretycznie bazować.
Jeśli będziecie w którymś momencie przygody chcieli rozpocząć taki dialog z którymś z moich npc'ów, to dajcie znać i odegramy scenkę na GG.
Wydawajcie proszę otrzymane punkty doświadczenia, bo na niektóre rzeczy rzucam. Szkoda by cała drużyna padła, bo komuś się nie chciało uzupełnić karty, nie ?
Wybaczcie Panowie ale w najblizszym czasie nie bede miale okazji odpisywac. W zwiazku z tym, trzeba bedzie pewnie zawiesic sesje. Ewentualnie ja rozwiazemy. Innych sesji mlotka nie brakuje, wiec MG pewnie z checia przyjma tak zacnych graczy