[autorski] - "Dzieci z Górogrodu"

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Re: [autorski] - "Dzieci z Górogrodu"
Przyjęta, obecnie Panowie Scoraz, Ojciec Mróz i Chaos Theory, czekają na dziewczynkę w zespole.

-
- Pomywacz
- Numer GG: 3579958
Imię: Tetsuhi
rasa: człowiek
wygląd: 135cm wzrostu, około 37kg wagi, duże zielone oczy, czarne włosy, ubrana w beżową koszulkę, płócienne, brązowe spodnie, półbuty, na nadgarstkach ma kolorowe sznurki,
inne: dzieciaki z farmy trochę sie jej boją, gdyż gdy się zdenerwuje jej postać otaczają płomienie
karta poszla,
mimo, iż jestem facetem, zdecydowalem sie zagrac dziewczynką bo sesja zapowaida się ciekawie
rasa: człowiek
wygląd: 135cm wzrostu, około 37kg wagi, duże zielone oczy, czarne włosy, ubrana w beżową koszulkę, płócienne, brązowe spodnie, półbuty, na nadgarstkach ma kolorowe sznurki,
inne: dzieciaki z farmy trochę sie jej boją, gdyż gdy się zdenerwuje jej postać otaczają płomienie
karta poszla,
mimo, iż jestem facetem, zdecydowalem sie zagrac dziewczynką bo sesja zapowaida się ciekawie

-
- Bombardier
-mierzwi włosy sebie- no 
to do dzieła.
Już wkrótce, rozpoczęcie.
Powtarzam jeszcze, że karty można ciągle nadsyłać, rekrutacja będzie cały czas otwarta.
Ze względu na zaistniałą sytuację zależałoby mi, by proporcjonalna ilość dziewczyn w zespole stanowiła nie mniej, niż 1/3, co oznacza, że ciągle braknie nam dziewczynek. Tu zwłaszcza ze względu, na konflikt w linijce "cel" postaci smoczka, o ile Pan Scoraz nie planuje żadnych zmian, wynikających z braku "partnerki" do gry.

to do dzieła.
Już wkrótce, rozpoczęcie.
Powtarzam jeszcze, że karty można ciągle nadsyłać, rekrutacja będzie cały czas otwarta.
Ze względu na zaistniałą sytuację zależałoby mi, by proporcjonalna ilość dziewczyn w zespole stanowiła nie mniej, niż 1/3, co oznacza, że ciągle braknie nam dziewczynek. Tu zwłaszcza ze względu, na konflikt w linijce "cel" postaci smoczka, o ile Pan Scoraz nie planuje żadnych zmian, wynikających z braku "partnerki" do gry.

-
- Kok
- Numer GG: 3374868
Nie, nie planuję. Aczkolwiek zgodzę się na twoje zmiany Kawciu 

jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E

-
- Marynarz
- Numer GG: 4667494
- Kontakt:
Juz pisze kartę. Mam rozumieć ze mogę być człowiekiem z nadludzką mocą?
Samanta Bloodmoon
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.

-
- Marynarz
- Numer GG: 4667494
- Kontakt:
Imię: Jej prawdziwe imię to Monika Casin lecz po przybyciu na farmę orzechów wszyscy zaczęli odnosić się do niej jako "Destiny" z powodu jej nadludzkich zdolności. Destiny z języka angielskiego. W tłumaczeniu na polski oznacza "Przeznaczenie"
Rasa: Człowiek z nadprzyrodzonymi możliwościami. Wzoruje swoja postać na podstawie bohaterów z serii książek "Twilight". Oczywiscie moja postać nie będzie wampirem lecz będzie miała takie same zdolności jak bohaterowie z tamtej książki czyli: wyostrzony wzrok, nadprzyrodzona szybkość, wyostrzony słuch oraz sile. Kazda z tamtych postaci ma jedna "unikalna" zdolność wiec postanowiłam ze Destiny roznieś będzie posiadać coś takiego. Mam dwie opcje i chciałabym aby MG napisała mi na pw co będzie pasowało bardziej do sesij. Oto dwie opcje: Możliwość czytania czyiś myśli lub telekineza czyli możliwość poruszania przedmiotów za pomocą swoich myśli. Cokolwiek podoba się dla MG.
Wygląd:
Długie, ciemno blond, aksamitnie gładkie włosy na wpół zasłaniające twarz o pięknych jasno niebieskich oczach oraz pełnych ustach charakteryzowały Destyny. Jej młoda twarz zasypana piegami sprawiała ze dziewczyna miała bardzo oryginalny i niespotykany wygląd. Byla ona średniego wzrostu (ok.165). W swoje włosy o barwie ciemnego blondu często wkładała dzikie, pustynne kwiaty ( są takie?
). Ubrana w długie, luźne spodnie oraz bluzkę na ramiączkach, często z powodu gorąca odsłaniała trochę ciałka. Na szyi spoczywa jej naszyjnik przypominający słonce. Zawsze miała go na sobie. Tylko ona znała jego znaczenie.
Rasa: Człowiek z nadprzyrodzonymi możliwościami. Wzoruje swoja postać na podstawie bohaterów z serii książek "Twilight". Oczywiscie moja postać nie będzie wampirem lecz będzie miała takie same zdolności jak bohaterowie z tamtej książki czyli: wyostrzony wzrok, nadprzyrodzona szybkość, wyostrzony słuch oraz sile. Kazda z tamtych postaci ma jedna "unikalna" zdolność wiec postanowiłam ze Destiny roznieś będzie posiadać coś takiego. Mam dwie opcje i chciałabym aby MG napisała mi na pw co będzie pasowało bardziej do sesij. Oto dwie opcje: Możliwość czytania czyiś myśli lub telekineza czyli możliwość poruszania przedmiotów za pomocą swoich myśli. Cokolwiek podoba się dla MG.
Wygląd:

Długie, ciemno blond, aksamitnie gładkie włosy na wpół zasłaniające twarz o pięknych jasno niebieskich oczach oraz pełnych ustach charakteryzowały Destyny. Jej młoda twarz zasypana piegami sprawiała ze dziewczyna miała bardzo oryginalny i niespotykany wygląd. Byla ona średniego wzrostu (ok.165). W swoje włosy o barwie ciemnego blondu często wkładała dzikie, pustynne kwiaty ( są takie?

Samanta Bloodmoon

-
- Kok
weź czytanie myśli, moja postać nie zna waszego języka 

-
- Pomywacz
- Numer GG: 6792464
No to się nie dogadamy
, chyba że Samanta się zgodzi. Ale planujesz się nauczyć z czasem chyba co ? Bo jak nie to trochę licho z komunikacją będzie... Chociaż żebyś rozumiał coś w stylu "spal go" albo "ugryź JEGO a nie mnie (Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!)" 

-
- Bombardier
Dobrze, zatem gracze, którzy jak dotąd wykazali się godną uwagi cierpliwością i oryginalnością, to:
scorez - jako Tsubaki Haari
Ojciec Mróz - jako Hank
Chaos Theory - jako Whitey
_Seba_ - jako Tetsuhi
Link do Sesji: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=5861
scorez - jako Tsubaki Haari
Ojciec Mróz - jako Hank
Chaos Theory - jako Whitey
_Seba_ - jako Tetsuhi
Link do Sesji: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=5861

-
- Kok
Z graczami będę się porozumiewał za pomocą mimiki mojego 'stworka'.
Ew. mogę podrzucić komuś translator,
ale tylko w wypadku kiedy mg pozwoli.
Nie chcę wam psuć zabawy, wiecie?
Ew. mogę podrzucić komuś translator,
ale tylko w wypadku kiedy mg pozwoli.
Nie chcę wam psuć zabawy, wiecie?

-
- Bombardier
Wątpię czy ktokolwiek na pustyni znałby twój język, chyba że nawiązałeś z lokalnymi dzieciakami jakiś specyficzny sposób komunikowania się, tak z max pięć znaków. Chce uniknąć komplikowania wszystkim rozgrywki poprzez tłumaczenie sobie każdego słowa, co powiesz na wybranie jednej osoby z drużyny, która w pełni cię rozumie, a reszta może jedynie próbować poprzez twój opis reakcji postaci i interakcji z otoczeniem. BEZ LANIA PO HYDRANTACH, NIE JESTEŚ PSEM - NIE POWINIENEŚ POTRZEBOWAĆ NIKOGO BY; PRZEŻUŁ CI OBIAD, CZY WYPROWADZIŁ NA SPACER.

-
- Kok
Jejku, może to być Tetsuhi. Bo z tą postacią moja postać ma najwięcej wspólnego.
A po hydrantach lać nie miałem zamiaru,
po prostu.. nie wiem. Chciałbym by moja
postać nie znajdowała zrozumienia? xP
(emo pociągi xP). Jeśli Seba się zgadza to
mogę mu podesłać mu translatorka. Jeśli chce.
A po hydrantach lać nie miałem zamiaru,
po prostu.. nie wiem. Chciałbym by moja
postać nie znajdowała zrozumienia? xP
(emo pociągi xP). Jeśli Seba się zgadza to
mogę mu podesłać mu translatorka. Jeśli chce.

-
- Pomywacz
- Numer GG: 3579958
z mojej strony nie ma problemu, tylko nie uzywaj zdan wielokrotnie zlozonych zebym nie mial problemu z interpretacja 

-
- Bombardier
Przykro mi to mówić, ale niestety nastąpiła pewna nieścisłość w postach.
Pan Scoraz dokonał wyboru, którego Pan Ojciec Mróz nie zauważył bądź nieświadom źle opisał. W sesji została dodana na ten temat uwaga poniżej postu, jednakże postaram się wyjaśnić powstały konflikt i tutaj.
Oznaczone niebieskim kolorem indywidualne bądź grupowe drogi graczy, muszą być brane pod uwagę, jeśli więcej niż jedna osoba bierze udział w konflikcie. Jeśli nadal sprawa wydaje się skomplikowana, przedstawię przykład;
Pan Scoraz dokonał wyboru, którego Pan Ojciec Mróz nie zauważył bądź nieświadom źle opisał. W sesji została dodana na ten temat uwaga poniżej postu, jednakże postaram się wyjaśnić powstały konflikt i tutaj.
Oznaczone niebieskim kolorem indywidualne bądź grupowe drogi graczy, muszą być brane pod uwagę, jeśli więcej niż jedna osoba bierze udział w konflikcie. Jeśli nadal sprawa wydaje się skomplikowana, przedstawię przykład;
Dylemat Graczy A&B pisze: Gracz A ma do wyboru udać się z Graczem B w jeden z kanałów, gdy obaj są zaopatrzeni w jedną latarnię, lub wybrać się bez latarni w inny kanał.
Natomiast Gracz B ma do wyboru jedynie udanie się w wybrany przez scenariusz kanał, z lub bez towarzysza.
Zatem jeśli Gracz A zdecyduje się na samotną wędrówkę, nie dość powinien wspomnieć o braku światła, prócz tego, jego wybór determinuje treść odpowiedzi Gracza B, który w tej sytuacji wędrując po wybranym kanale samotnie, nie może już trzymać za rękę Gracza A.

-
- Kok
Cóż, życie, nigdy nie wyjdzie tak jak miało wyjść 

-
- Pomywacz
- Numer GG: 6792464
Proszę Pani... to mamy wszyscy poprawić posty? Bo skoro dwóch pierwszych posterów zrobiło błąd to wywołało to efekt łańcuchowy (chyba)? 

-
- Bombardier
Nie widzę żadnego problemu, Hank pojawił się wraz z Whiteyem, a pozostała dwójka także postanowiła wyjść z cienia, no może prócz smoczka, nie jestem pewna czy zaszedł tu, jakikolwiek dialog z bohaterami biorącymi udział w konflikcie. W każdym razie, update już jutro.