Oto wasz wspaniały prowadzący powrócił, aby oznajmić, że...
miejsce 2gie...
Lecz najpierw
Zwróćmy uwagę na fakt, że w każdym minionym roku...
... dogrywka toczyła się o 3cie miejsce.
Czy tak też było tym razem?
Zobaczmy więc nagranie!
........................................................................................................................................
Oto Mekow i Ouzaru stoją na przeciwko siebie, gotowe do walki...
................................. .............................................................................
I ruszyły!
........................................................................................................................................
Cóż za emocje! Która padnie? Która pozostanie na nogach!?
Już za moment się dowiemy...
Jeszcze chwila...
Witam po przerwie! Nadszedł czas na kulminacyjny punkt naszego programu!
ale najpierw, przypomnijmy sobie dokładnie ceremonię wręczenia 3ciego i 2giego miejsca...
żartowałem
a więc...
miss forum TRPG 2008
zostaje...
zostaje...
Falka i jej 22 punkty!
za ta smukla talie
na wiewiórę głosuje co roku z tych samych powodów:
- to za***isty avek
- głosowanie na nią za każdym razem daje mi jakieś profity - ostatnio zostałem modkiem i GiToWcem. ;P
No i tyle chyba. Miłego dnia
A dlaczego? Bo tak! Co tu argumentować?
I nie będę uzasadniał, bo jestem chory i nie chce mi się
Cóż. Wygląda na to, że mam zamiłowanie do owłosionych kobiet z ogonami
Fajna wiewiórka, a avik trzyma się... odkąd pamiętam i oby tak dalej
fajna ta jej wiewióra
bo jej awatar (moim zdaniem) idealnie oddaje jej forumowy charakter połączenie wariactwa z zmysłowością + wiewiórki - cała Falka
...a może jednak nie?
... może ktoś inny miał 22 punkty?
A jednak!
Nie mniej, mimo iż powyższy werdykt jest ostateczny to wciąż piszę...
...ale dlaczego?
By nabrać tych, którzy przewijają na sam dół bez czytania!
a zaraz nabiorę ich jeszcze bardziej:
I ZWYYYYYCIĘŻA:
MAd Phantom:
ZOMG!
Najlepszy avik wszechczasów!
smaowe
epic win, lol
sam bym chciał mieć takiego
a co tu argumentować? To się widzi
Jamnik to jednak jamnik
bo czemu by nie?
I to by było na tyle, kogo interesuje ile zdobył punktów, tego zapraszam na moje PW lub GG!
Gratuluję tym, którzy stanęli na podium A MAd wie co go czeka jak go dopadnę Nie przewidziałeś, jamniku, że szybko czytam krótkie teksty i z umiarkowaną prędkością przewijam pasek
Ehh.. Nędzne wyniki. ;P
Trafiłem tylko jedno miejsce - czyli naszą zwyciężczyni. Falka rządzi, Falka radzi, Falka nigdy cię nie zdradzi! Jakkolwiek wygląda to na obrzydliwe słodzenie to wiewióra jest serio najzaj - bo jak ktoś tam napisał, Tawerniacy zwyczajnie mają "zamiłowanie do owłosionych kobiet z ogonami".
Reszty podium nie rozumiem.
Gratuluje zwycięzcom. W końcu moja faworytka wygrała Po tylu latach glosowań... Chlip, łezka się w oku kręci
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.