Sesje online
-
- Majtek
- Numer GG: 0
Re: Sesja na GG/Adobe Connect Now
W przypadku watpliwosci, pytan lub zazalen zapraszam na GG 1035792.
Jesli jednak macie pytanie odnosnie tworzenia postaci na malleusie, to udejrzajcie do Bussa, bo ja juz nie wszystko pamietam.
Jesli jednak macie pytanie odnosnie tworzenia postaci na malleusie, to udejrzajcie do Bussa, bo ja juz nie wszystko pamietam.
-
- Pomywacz
Imię: Dopiszę
Rasa: Człowiek
Profesja: Gladiator
Wygląd: http://gfx.filmweb.pl/ph/35/97/163597/97357.1.jpg z tym, że ubrany jak człowiek
Koncept: Cichy zamknięty w sobie zabójca. Mordowanie traktuje jako po prostu przyspieszenie cudzej drogi do życia po życiu. Mało rzeczy go bawi, a jeszcze mniej cieszy. Teraz praktycznie nie ma celu w swoim życiu, nie potrzebuje pieniędzy, nie zależy mu na sławie. Jego głównym zajęciem jest picie na umór, a jakąkolwiek wartość przedstwawia dla niego tylko pamiątka po żonie (nazwijmy ją breloczkiem ) i resztki honoru.
Umiejętności: celny cios, rozbrojenie, silny cios, specjalna broń gladius(krótki miecz), specjalne broń miecz półtoraręczny.
Ekwipunek: Krótki miecz, Miecz półtoraręczny, kurta, kolczuga, tarcza drewniana żołnierska
Dodatkowe informacje: Dopiszę jutro.
Dopiero zacząłem, ale wciąż możliwe że coś zrobiłem źle.... sorry.
Rasa: Człowiek
Profesja: Gladiator
Wygląd: http://gfx.filmweb.pl/ph/35/97/163597/97357.1.jpg z tym, że ubrany jak człowiek
Koncept: Cichy zamknięty w sobie zabójca. Mordowanie traktuje jako po prostu przyspieszenie cudzej drogi do życia po życiu. Mało rzeczy go bawi, a jeszcze mniej cieszy. Teraz praktycznie nie ma celu w swoim życiu, nie potrzebuje pieniędzy, nie zależy mu na sławie. Jego głównym zajęciem jest picie na umór, a jakąkolwiek wartość przedstwawia dla niego tylko pamiątka po żonie (nazwijmy ją breloczkiem ) i resztki honoru.
Umiejętności: celny cios, rozbrojenie, silny cios, specjalna broń gladius(krótki miecz), specjalne broń miecz półtoraręczny.
Ekwipunek: Krótki miecz, Miecz półtoraręczny, kurta, kolczuga, tarcza drewniana żołnierska
Dodatkowe informacje: Dopiszę jutro.
Dopiero zacząłem, ale wciąż możliwe że coś zrobiłem źle.... sorry.
Ostatnio zmieniony czwartek, 1 stycznia 2009, 14:59 przez Kenshin-san, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeżeli gry takie jak seria BG, morrowind, czy przede wszystkim Gothic oraz KOTOR są uznawane za najlepsze na PC to tylko świadczy o tym, jaki ten rynek jest... żałosny."
-
- Majtek
Ktos jest w stanie zagrac dzisiaj wieczorem?
Nie musi byc pelna ekipa. Najwyzej poprowadze jakies wprowadzenie.
Nie musi byc pelna ekipa. Najwyzej poprowadze jakies wprowadzenie.
-
- Pomywacz
Ja! jestem zdolny zagrać dzisiaj wieczorem. Tylko dokończę kartę wreszcie.
"Jeżeli gry takie jak seria BG, morrowind, czy przede wszystkim Gothic oraz KOTOR są uznawane za najlepsze na PC to tylko świadczy o tym, jaki ten rynek jest... żałosny."
-
- Marynarz
- Numer GG: 2565250
Ja postaram się wyrobić, ale nie wiem czy na pewno będę.
OLDSCHOOL!
-
- Pomywacz
- Numer GG: 8607024
- Kontakt:
Ja będę na 99%. Moją kartę Tadeusu masz już chyba od dłuższego czasu na pw?
Peace means reloading your guns
-
- Majtek
Mam Taradesa. Choc przyszlosciowo byloby lepiej, gdybys go zrobil na swoim koncie na malleus.dk.
Moje GG1035792 - odezwijcie sie o 20.00 dzisiaj, to sie zbierzemy i pogramy. Jesli teraz macie jeszcze jakies pytania, to jestem online na GG.
EDIT: Nastepna sesja dzien pozniej. Czyli 2 stycznia o 21.00. Chetnych zapraszam do zglaszania sie tu na forum. Bo GG mi w pracy nie dziala. Prosilbym, byscie zrobili postaci na malleus.dk.
Bede chcial tez wyprobowac tego toola > http://gametable.galactanet.com/ do walki.
Wiec jak ktos chce to moze juz zobaczyc jak to wyglada.
Moje GG1035792 - odezwijcie sie o 20.00 dzisiaj, to sie zbierzemy i pogramy. Jesli teraz macie jeszcze jakies pytania, to jestem online na GG.
EDIT: Nastepna sesja dzien pozniej. Czyli 2 stycznia o 21.00. Chetnych zapraszam do zglaszania sie tu na forum. Bo GG mi w pracy nie dziala. Prosilbym, byscie zrobili postaci na malleus.dk.
Bede chcial tez wyprobowac tego toola > http://gametable.galactanet.com/ do walki.
Wiec jak ktos chce to moze juz zobaczyc jak to wyglada.
-
- Pomywacz
Ja dziś mogę i z tego co wiem, Sih i Koczownik również.
EDIT: Pobrałem tego Gametable i póki co nie bardzo go kminię. Jest w formacie jar.
EDIT: Pobrałem tego Gametable i póki co nie bardzo go kminię. Jest w formacie jar.
Ostatnio zmieniony piątek, 2 stycznia 2009, 13:43 przez Kenshin-san, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Hm, już mamy w zasadzie...Prosilbym, byscie zrobili postaci na malleus.dk.
Tool ciekawy.
Swoją obecność dziś wieczorem potwierdzam, na prawie pewno
-
- Pomywacz
O kurde... nie jestem pewien czy dziś będę :-/
Sorki, teraz dopiero mi powiedziano :-/
Jak coś to niech np. ktoś inny pokieruje moją postacią. Sorry.
(choć są szanse, że się wyrobię)
Sorki, teraz dopiero mi powiedziano :-/
Jak coś to niech np. ktoś inny pokieruje moją postacią. Sorry.
(choć są szanse, że się wyrobię)
-
- Majtek
No i co? Nikt nie chce grac? A moze ktos chce prowadzic?
Jak ktos ma ochote, to odzywac sie na GG. Najwyzej sie walnie sesyjke dla 2-3 osob.
Jak ktos ma ochote, to odzywac sie na GG. Najwyzej sie walnie sesyjke dla 2-3 osob.
-
- Mat
- Numer GG: 12563782
Grać mogę, poprowadzić tą napoczętą ledwie kampanię także. [ale tylko weekendową porą].
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł
-
- Majtek
Ja chetnie zagram. Na przyklad w niedziele po 21?
-
- Pomywacz
- Numer GG: 8607024
- Kontakt:
Niestety w niedzielę po 21 będę prawdopodobnie w trakcie kręcenia jakiejś śruby albo czegoś ;S
ja mogę w sobotę po południu/wieczorem, albo dopiero w tygodniu.
ja mogę w sobotę po południu/wieczorem, albo dopiero w tygodniu.
Peace means reloading your guns
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Niedziela odpada - koncert WOŚP Najprędzej mogę za tydzień raczej, bo w tygodniu na 90% nagle coś wypadnie albo nie będzie mi się chciało...
-
- Majtek
Gra dzisiaj wieczorem ktos? Potrzebne mi tylko dwie osoby, wiec zglaszac sie.
Zalatwilem sobie Groze w Talabheim i chce ja przetestowac na odpowiednich samobojcach ;]
Zalatwilem sobie Groze w Talabheim i chce ja przetestowac na odpowiednich samobojcach ;]
-
- Mat
- Numer GG: 12563782
Niestety odpada, gdyż komp jest usadowiony w pokoju siostry, która ok. 21 będzie już kimać [nie ma jak podstawówka]. Co innego w weekend.
Grozę mam w wersji angielskiej, ale nie przeglądałem jej dogłębnie, tzn. nie znam wątku fabularnego.
Grozę mam w wersji angielskiej, ale nie przeglądałem jej dogłębnie, tzn. nie znam wątku fabularnego.
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł