Witajcie! Szukam 3-4 dzielnych osób które by zagrały w Monastyra
Minimalna liczba osób przy której prowadzę to 2.
Postacie tworzymy zgodnie z podręcznikiem głównym i można korzystać z Podręcznika gracza.
Szczególnie dla mnie jest rozbudowany opis postaci (ludzie dajcie mi podstawę do sesji na której w końcu będę mógł uwzględnić historię postaci, jej cechy szczególne itp.)
Jeżeli drużyna się zbierze to planowany start sesji - 6 grudnia. Taki prezencik na mikołaja
Na mnie możesz liczyć
Z góry chciałabym zapytać o dwie rzeczy. Primo: masz, Mistrzu, program MonastyrKP? Sekundo: czy korzystanie z zasad retuszu wchodzi w grę?
Ehem, zadam dziwne może pytanie, ale czy gdzieś można zapoznać się z zasadami obowiązującymi w tym systemie? Bo powiem szczerze, że po krótkim przeglądzie dostępnych w sieci danych się mi on spodobał, no i jeśli dane by mi było poznać nieco jego "fizykę" to chętnie spróbowałbym sił w rozgrywce
DUB W NOSIE !
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy
Z tym może być problem. Ciężko znaleźć ładne wyjaśnienie co to jest Monastyr, a podręcznika jako ebooka nie chce udostępniać przez szacunek dla ludzi którzy go napisali. http://pl.wikipedia.org/wiki/Monastyr_(gra_fabularna)
Polecam poszukać czegoś, może uda ci się znaleźć coś przydanego.
Mistrzu, czy osoba nie mająca pojęcia o mechanice ma szanse w rekrutacji do sesji? [chodzi o szkoły fechtunku i akcje deklarowane w ataku itp.] Trochę to rozbudowane, może mi się mieszać z innymi systemami. Po części jednak ma mechanikę przypominającą Neuroshimę, więc nie powinno być problemu.
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł