Alkohole
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: Alkohole
Drodzy Tawerniacy Potrzebuję przepisów na dobre drinki gdzie jedynym składnikiem alkoholowym będzie Vodka. Znacie jakieś SPRAWDZONE receptury ? jeśli tak prosił bym pięknie o zdradzenie słodkiej tajemnicy
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Kamikadze:
30 ml Ginu
30 ml Vódki
30 ml Bols blue curacao
30 ml soku z cytrynu
zmieszać w szejkerze z lodem i wstrząsnąć kilka razy. Rozlać do kieliszków
30 ml Ginu
30 ml Vódki
30 ml Bols blue curacao
30 ml soku z cytrynu
zmieszać w szejkerze z lodem i wstrząsnąć kilka razy. Rozlać do kieliszków
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Chorąży
Klonik jedyny składnik to czysta Vodka i to pewnie Putinow tak się złożyło ze kilka litrów tego mam. + 2 l spirytu :d trzeba to jakoś zagospodarować nie.
-
- Chorąży
To mówisz, że gdzie i kiedy pijemy?
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
-
- Chorąży
w szczecinie 9 tego u Artosa
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
eeee... napsza, je wotka zołodkowtka. Sajebioszcza
-
- Chorąży
A teraz można po polsku?
-
- Chorąży
no jemu już ta żołądkowa mocno zaszkodziła,
a tu spamowanie jest licencjonowane
ja mam z klonikiem licencje
za 1000 zl oddamy w dobre ręce.
a tu spamowanie jest licencjonowane
ja mam z klonikiem licencje
za 1000 zl oddamy w dobre ręce.
-
- Chorąży
Fakt, jest dobra, ale w umiarze.
Drogi Eglarescie, zapomniałeś, o naszej ofercie kursów internetowych, a przed dostaniem naszej licencji egzamin i dwu letni staż na forum w celu sprawdzenia umiejętności
Drogi Eglarescie, zapomniałeś, o naszej ofercie kursów internetowych, a przed dostaniem naszej licencji egzamin i dwu letni staż na forum w celu sprawdzenia umiejętności
-
- Pomywacz
Hmmm... Najlepszy alkohol to... PIWO!
Nie każdy potrafi docenić tą smakowicie wyglądającą piankę, wypływającą leniwie z kufla, pełnego bursztynowego płynu...
Nie każdy wie, jak piwo odmienia samopoczucie, pomaga odrzucić troski, pozwala zapomnieć.
Pite w umiarze, uznane jest przeze mnie za najlepszy napój pod naszym wielkim, złotym słońcem.
Nie każdy potrafi docenić tą smakowicie wyglądającą piankę, wypływającą leniwie z kufla, pełnego bursztynowego płynu...
Nie każdy wie, jak piwo odmienia samopoczucie, pomaga odrzucić troski, pozwala zapomnieć.
Pite w umiarze, uznane jest przeze mnie za najlepszy napój pod naszym wielkim, złotym słońcem.
-
- Kok
Na bodaj 100 ml wódki dodaje się bodaj kieliszek piwa. Sprawdzone, rewolucja żołądkowa murowana, ale niektórzy to trawią i lubią. Drink ów się nazywa U-Boot.Eglarest pisze:Drodzy Tawerniacy Potrzebuję przepisów na dobre drinki gdzie jedynym składnikiem alkoholowym będzie Vodka. Znacie jakieś SPRAWDZONE receptury ? jeśli tak prosił bym pięknie o zdradzenie słodkiej tajemnicy
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
U-Bota robi sie zanuzajac kieliszek wodki w szklance z piwem. Wazne, zeby wodka podczas zatapiania pozostawala w kieliszku i mieszala z piwem tylko przy przechyleniu szklanki. Dlatego trzeba troche wprawy, by go nie popsuc.
-
- Kok
O kurcze, ale gafa... Pomyślałem jedno, napisałem źle. Tak, oczywiście że do piwa daje się wódki.Craw pisze:U-Bota robi sie zanuzajac kieliszek wodki w szklance z piwem. Wazne, zeby wodka podczas zatapiania pozostawala w kieliszku i mieszala z piwem tylko przy przechyleniu szklanki. Dlatego trzeba troche wprawy, by go nie popsuc.
A tak odnośnie drinków to znalazłem coś takiego. Strona z drinkami
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Chorąży
Hmm... Jesli chodzi o drinki to kiedyś tam znalazłem ciekawą stronę:
http://www.getdrunker.com/
Zaznaczamy jake składniki mamy w domu a generator nam powie co możemy z nimi zrobić
http://www.getdrunker.com/
Zaznaczamy jake składniki mamy w domu a generator nam powie co możemy z nimi zrobić
.
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Nie pijcie wodki z redbullem!
Zlo, zlo, zlo!
Juz lepiej nawpierdalac sie amfetaminy i ja przepic. Powaznie mowie. Wodka z redbullem to zlo.
Zlo, zlo, zlo!
Juz lepiej nawpierdalac sie amfetaminy i ja przepic. Powaznie mowie. Wodka z redbullem to zlo.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Mat
- Numer GG: 7230085
Ostatnio u nas dużo osób od tego do szpitala poszło. A do tej amfy, lepiej tego gówna nie żreć ;]Szelmon pisze:Nie pijcie wodki z redbullem!
Zlo, zlo, zlo!
Ostatnie trunki jakie piłem to był "Balonik - miodowo lipowy" 6 zł całkiem dobry i "Ziomal" 4,20(żołądkowy gorszy od wiśniowego) i całkiem dobre są...
-
- Kok
W CKMie często są fajne opisy różnych alkoholi. Ostatnio jak mi w ręce wpadło i pisali, które wina w kartonikach są dobre, a których nie tykać i zobaczyłem Leśny Dzban, to aż łezka w oku się zakręciła