Najlepszy MMORPG

-
- Marynarz
- Kontakt:
ale ważne że diablo bylo od początku darmowe, jest i będzie... inni powinni brać przykład z serverów diablo... no i co z tego że jest star? ważne że jest na topie i nadal są ludzie co w nie grają... a poza tym to mam takie informacje o kartach pre-paid.... czy jak to sie pisze... mozliwe też że te karty są na kwartał co bu uzasadniało ich cene.... nie widziałem takowej (może) jeszcze na oczy...

-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
pre-paid jest na 60 dni gry, i rzeczywiscie kosztuje w granicach 110-130 zl, ale jak ktos chce przeplacac to placi prepaidem ;]Vircung pisze:ale ważne że diablo bylo od początku darmowe, jest i będzie... inni powinni brać przykład z serverów diablo... no i co z tego że jest star? ważne że jest na topie i nadal są ludzie co w nie grają... a poza tym to mam takie informacje o kartach pre-paid.... czy jak to sie pisze... mozliwe też że te karty są na kwartał co bu uzasadniało ich cene.... nie widziałem takowej (może) jeszcze na oczy...
"serverow diablo"
po pierwsze to to nie sa servery diablo tylko battle net, battle net byl jest i bedzie darmowy

kra.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany
Serwery diablo są darmowe bo:
- W diablo mozna "równie dobrze" grać w singlu
- Gra w multi w diablo nie obciaża zbytnio serwera i żadni MG też nie są potrzebni... toteż i koszty są niskie...
a w WOW... potrzebne są naprawde potężne, żrące "tony" prądu machiny (i to w ogromnej ilości), z potężnymi łączmai, z cąłą ekipą administrującą/moderującą... a postawienie tego i utrzymanie kosztuje i to sporo...

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
13€ za miesiac jesli placimy za miesiacVircung pisze:goki... może się orientujesz jakie są ceny na większe ogresy czasu posiadania orginalnego konta w WoW-ie... i jakie są sposoby płatności...
12€ za miesiac jesli placimy z gory za 3 miesiace
11€ za miesiac jesli placimy z gory za 6 miesiecy
w ten sposob mozemy placic tylko karta kredytowa, niestety tutaj sa pewne ograniczenia, nie bardzo sie w tym wszystkim lapie wiec nie bede mowil za duzo zeby nie wprowadzic w blad, z polski napewno mozna placic z Intelligo, mBanku, Multi Banku, jednakze trzeba posiadac netkarte (umozliwia ona platnosci w internecie), ogolnie rzecz biorac aby moc placic za wowa trzeba miec karte z mozliwoscia platnosci w internecie (numer cvv2) aczkolwiek sa tu jakies odstepstwa czy cos... ;/
jesli nei mamy cc (jak ja ;]) to trzeba placic prepaidem (nie jak ja ;]) albo poprosic mame/tate/kolege (jak ja ;]) zeby nam placil ze swojej karty =]
prepaid jest o tyle zly ze strasznie sie nie oplaca, jest to w granicy wlasnie 110-130 zlotych za 60 dni gry
kra.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:

-
- Pomywacz
- Kontakt:

Hm... dziwi mnie brak opini o Lineage 2. Moim zdaniem jest to najlepszy mmorpg po WoWie, na dodatek nie ma zadnych problemow zeby grac na freeshardach. Moj kolega upiera sie nawet ze w licencji L2 nie ma zakazu grania na darmowych serwach, ani tez obowiazku placenia za kiepskie serwery producenta:P
Moze minusem jest rozmiar gry, ale jak juz sciagniemy te 2gb to nie mozna narzekac ani na grafike, ani na grywalnosc. Grafa powala, mroczne elfki rlz
Jesli ktos chce grac... lineage2.prv.pl jest sporo info... albo na idragon3d.com
Naprawde warto!
Moze minusem jest rozmiar gry, ale jak juz sciagniemy te 2gb to nie mozna narzekac ani na grafike, ani na grywalnosc. Grafa powala, mroczne elfki rlz

Jesli ktos chce grac... lineage2.prv.pl jest sporo info... albo na idragon3d.com
Naprawde warto!

-
- Pomywacz
- Kontakt:
WoW ponad wszystko ! Lineage 2 tylko do tej pory widziałem w kafejce, ale to się szybko zmieni
.

Rozmiar to nie jest problem bo sam WoW ma jakieś 4GB.Przechodzien... pisze:Moze minusem jest rozmiar gry, ale jak juz sciagniemy te 2gb
Niech nam żyje Jasio kiep, ten typ co wymyślił Piwo, Piwo, Piwo !
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5

-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Nikt tu jeszcze nie wspomniał o grze Helbreath Crusade. Grafika nie należy do najlepszych, ale grywalność jest wręcz niesamowita. Grałem w to rok i gdyby nie to że oficjalny polski shard poszedł do piachu, grałbym nadal.
Jest jeszcze stronka http://www.helbreath.com.pl, ale ten serwer to już nie jest stare dobre HBPL.
Kolejną grą która była super jest RYL (o nim wspominano). Bardzo podobała mi się grafika i styl walki. Niestety teraz wprowadzili 2 część i biora za to kasę.
W WoW nie grałem ale chętnie bym to zmienił. Płacić oczywiście nie mam zamiaru więc jeśli ktoś byłby tak miły podać jakikolwiek link do jakiegokolwiek shardu byłbym wdzieczny.
Jest jeszcze Lineage 2 w które gram aktualnie na serwerze L2hobby (http://www.lin2hobby.com/). Serwerek miły, gra dużo ludzi, też dość dużo z polski. Rate jest niezły. Polecam wszystkim.
Chciałem także zapytać czy jest jakaś osoba tutaj dobrze znająca się na WoW, mająca chęć być redaktorem w serwisie http://galeriajamnika.prv.pl/ ?
Jest jeszcze stronka http://www.helbreath.com.pl, ale ten serwer to już nie jest stare dobre HBPL.
Kolejną grą która była super jest RYL (o nim wspominano). Bardzo podobała mi się grafika i styl walki. Niestety teraz wprowadzili 2 część i biora za to kasę.
W WoW nie grałem ale chętnie bym to zmienił. Płacić oczywiście nie mam zamiaru więc jeśli ktoś byłby tak miły podać jakikolwiek link do jakiegokolwiek shardu byłbym wdzieczny.
Jest jeszcze Lineage 2 w które gram aktualnie na serwerze L2hobby (http://www.lin2hobby.com/). Serwerek miły, gra dużo ludzi, też dość dużo z polski. Rate jest niezły. Polecam wszystkim.
Chciałem także zapytać czy jest jakaś osoba tutaj dobrze znająca się na WoW, mająca chęć być redaktorem w serwisie http://galeriajamnika.prv.pl/ ?

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Majtek
- Numer GG: 8368308