Niby post sprzed miesiąca ale co tam - dobry flejm robi dobrze na kości, a ja wcześniej niczego nie zauważyłem.
Serge pisze:Czego brakuje w TRPG? Jeśli chodzi o zin to przede wszystkim profesjonalizmu... Naprawdę, patrząc na to, co robisz BAZYL, to zastanawiam się, czy aby gdzieś po drodze nie zatraciłeś konceptu, a może i autorów, którzy mieli pracować na fejm tego zinu... Z numeru na numer jest coraz gorzej i ten Twój zin stacza się ku mhrocznej otchłani
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Pamiętam, jak swego czasu Megara, dyplomowana magister dziennikarstwa z UJ w Krk naśmiewała się z groteskowego stylu jaki jest reprezentowany na łamach zinu TRPG a przez wszystkich (lub większość) uważany za wspaniały.
I nie powołuj się na to, że wiele czasu musisz poświęcić (znaczy Ojciec Dyrektor BAZYL i jego giermkowie) na przygotowanie zinu, bo to żadna wymówka. Przecież każdy mógł zaistnieć na łamach Tawerny i nadal może, bo autorów brak, prawda? A tak zwani 'redaktorzy działów' to zwykle nieukształtowani uczniowie liceum (vide swego czasu BLACKs... a tak swoją drogą, jak mogłeś oceniać prace magister dziennikarstwa, chłopaku, skoro sam robiłeś błąd za błędem w swoich opisach i Megara ewidentnie mi to pokazywała? <rotfl>). Nie chce mi się bardziej rozpisywać, bo zarzutów mógłbym znaleźć dużo więcej, w każdym razie obecnie zin TRPG to groteska, której nie chce się czytać i nie będzie się chciało, dopóki ktoś z tym czegoś nie zrobi.
Raz - BLACKs'a już nie ma od dawna na trpg wiec chyba się nieco spóźniłeś.
Dwa - kłopoty z własnym ego ma chyba Pani Dyplomowana Magister Dziennikarstwa, oburzająca się, że ktoś śmiał ją skrytykować. Przecież to kwiat polskiej inteligencji. Kwiat polskiej inteligencji, któremu licealista potrafi wytknąć błędy. :]
Trzy - teksty by były jakby i autorzy byli. Masz pomysł na ściągnięcie autorów, szefie? :>
Cztery - odpuść sobie. To, ze dla Ciebie admin na jakimśtam forum jest taki ważny, że przeżywasz dreszcze i klekot serducha nie oznacza, ze reszta też się tym tak podnieca.
I jeszcze jedno – to Wy jedziecie na fejmie patronatu książek, a nie książki na Waszym, bo jaki jest ten Wasz fejm? Pojawienie się na płycie w CDA?
To już inna sprawa - i niestety prawda. Patronat medialny to na naszym poziomie bardziej reklama dla nas niż dla książek które promujemy.
PS. Jeszcze tak se zrobiłeś, żeby Twoja ksywa była zawsze z dużych liter - przerost ego nad małym ciałem? <rotfl> Jakieś kompleksy BAZ (celowo z dużych liter napisane, żeby ktoś się nie poczuł słabo)?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nie tam żeby coś ale wasze podpieranie się wzajemne z Ouzaru wygąda jak nadrabienie dziwactw z życia poprzez wyżywanie się na forum. To jest takie obrzydliwie nerdowskie. Normalnie bardziej niż automatyczna zamiana na duże literki. ;P