Alkohole
-
- Chorąży
-
- Kok
- Numer GG: 3374868
Re: Alkohole
Hmm.. dla mnie to jednak za mała ilość procentów w przeliczeniu na złotówki.
To ja poproszę winko w kartoniku, RAZ!
To ja poproszę winko w kartoniku, RAZ!
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
etam upic mozna sie kazdym alkocholem :d bracia z USA tylko whyski sie upijają :d
fakt troche malo % z atyle zl ale jaka rozkosz
fakt troche malo % z atyle zl ale jaka rozkosz
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Fakt Whisky jest drogie i nie ma wiele procent, a mi osobiście nie smakuje, ale jak ktoś lubi, lub ma, to czemu nie, zwłaszcza jak mnie zaprosi, czasem trza się odchamić i wypić coś z wyższej półki ;p
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Chorąży
Kloner pamietaj ze moje zaproszenie na whyskacza nadal aktualne wpadnij domnie jeno
ja za_to bede pamietał o twoim zaproszeniu do kraka na winiacza marki winiak klubowy
ja za_to bede pamietał o twoim zaproszeniu do kraka na winiacza marki winiak klubowy
-
- Mat
- Numer GG: 0
Sodomia i geriatria.
Lubie Warkę (żeby nie było oftopa).
Dobrą wolą zostawiam tego posta bo jego autor formalnie zahaczył o temat. Resztą bezczelnego offtopicu zniknąłem. - Perzyn
Lubie Warkę (żeby nie było oftopa).
Dobrą wolą zostawiam tego posta bo jego autor formalnie zahaczył o temat. Resztą bezczelnego offtopicu zniknąłem. - Perzyn
-
- Marynarz
- Numer GG: 8533882
Panowie, skonczcie ten offtop, bo zanizacie poziom procentow w topicu ;p.
Co do whisky, to pilem raz i jest to chyba jeden z najgorszych alkoholi ;p. Juz wole smak piwa w plastikowej, litrowej butelce bo 3 zl ;p.
A co do herezji, jako upijania sie alkoholami jakiegokolwiek gatunku to dla mnie brednia. Procent jest po to, zeby zwalil z nog. Mozna pic dla smaku, ale jak komus sie wydaje ze picie jakiegos trunku zeby sie upic, jest chamstwem, to juz mu sie w dupie poprzewracalo chyba od nadmiaru kasy (bo alkohole do "delektowania sie" nie naleza do najtanszych).
Co do whisky, to pilem raz i jest to chyba jeden z najgorszych alkoholi ;p. Juz wole smak piwa w plastikowej, litrowej butelce bo 3 zl ;p.
A co do herezji, jako upijania sie alkoholami jakiegokolwiek gatunku to dla mnie brednia. Procent jest po to, zeby zwalil z nog. Mozna pic dla smaku, ale jak komus sie wydaje ze picie jakiegos trunku zeby sie upic, jest chamstwem, to juz mu sie w dupie poprzewracalo chyba od nadmiaru kasy (bo alkohole do "delektowania sie" nie naleza do najtanszych).
dópa
-
- Chorąży
Widzę, że pijesz do mojej wypowiedzi. Przeczytaj ją uważnie jeszcze raz. Chodziło mi o to, że w ramach odchamienia można czasem wypić lepszy trunek niż tanie wino, tak jak pójść do teatru zamiast na koncert punkrockowej kapeli. To stwierdzenie, tak samo jak część tej mojej wypowiedzi była utrzymana na pograniczu prawdy i żartu... Jezu jak ludziom tzeba wszystko tłumaczyć...
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
-
- Chorąży
bo ludzie piją coraz mniej a coraz wiecej gadaja bzdur
co do picia alkoholu i nie upijania sie na miłość boską alkohol to przeciez trucizna i to ze ma % jakiś trunek nie_znaczy ze ma zwalić z nóg bo ja lubie bombonierki z advokatem ale nie_mam zamiaru sie nimi schlać
nieraz alkohol niema jednoznacznego przeznaczenia ale niema nic umniejszajacego w tym by upić się i najlepszej jakosci alkoholem
a co do odchamiania to czlowiek musi czasem ale i wdruga strone tez musi sie schamić czasem i popić piwo za 3 zł w plastiku albo wino za 2,95zł
co do picia alkoholu i nie upijania sie na miłość boską alkohol to przeciez trucizna i to ze ma % jakiś trunek nie_znaczy ze ma zwalić z nóg bo ja lubie bombonierki z advokatem ale nie_mam zamiaru sie nimi schlać
nieraz alkohol niema jednoznacznego przeznaczenia ale niema nic umniejszajacego w tym by upić się i najlepszej jakosci alkoholem
a co do odchamiania to czlowiek musi czasem ale i wdruga strone tez musi sie schamić czasem i popić piwo za 3 zł w plastiku albo wino za 2,95zł
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 9640179
Jedno pytanie- pisząc "piwo z plastiku" macie na myśli takie sprzedawane w plastikowych kubkach 0,5 litra, chociażby na koncertach? Bo innego piwa z plastiku sobie nie wyobrażam... Albo nie chcę sobie wyobrażać
A coby offtopu nie było- piwo Żubr (koniecznie z dużej litery) Idealne wyważenie między jakością a ceną. Genialny wybór, każdy student je doceni. Szkoda tylko że w pubach krakowskich leją zazwyczaj piekielnie rozwodnione siki, tfu, warkę (przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale ja naprawdę uważam to piwo za... nazwijmy to dyplomatycznie "niesmaczne")
Inne alkohole- wspomniana tequila (złota z cynamonem, mmm, pyszności, takie rzeczy to tylko w domciu) wino wytrawne, względnie półwytrawne ("Dlaczego wytrawne? Bo wytrawia wnętrzności" ), miód pitny (dwójniaczek). No i tyle najważniejszych
A coby offtopu nie było- piwo Żubr (koniecznie z dużej litery) Idealne wyważenie między jakością a ceną. Genialny wybór, każdy student je doceni. Szkoda tylko że w pubach krakowskich leją zazwyczaj piekielnie rozwodnione siki, tfu, warkę (przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale ja naprawdę uważam to piwo za... nazwijmy to dyplomatycznie "niesmaczne")
Inne alkohole- wspomniana tequila (złota z cynamonem, mmm, pyszności, takie rzeczy to tylko w domciu) wino wytrawne, względnie półwytrawne ("Dlaczego wytrawne? Bo wytrawia wnętrzności" ), miód pitny (dwójniaczek). No i tyle najważniejszych
-
- Bosman
Znaczy cena 3 zł to niexle przesadzona cena jak na piwo z plastkiu (znaczy sprzedaje się w karfurach, oszonach czy innych intermarsze piwa w plastikowej butelce, które chyba z chmielowym trunkiem nie mają nic wspólnego. Zazwyczaj są tańsze niż trzy złote, ba nawet niż dwa. Nie wydaje mi się żeby mogły kosztować trzy złote, bo nikt by tego nie kupował, na rynku jest duzo piwek które są lepsze a sa poniżej trójki. więc.
Co do whiskey, to akurat mnie bardzo smakuje. Kiedyś se nawet w ziemie w piersiowce miałem nalane ;p. A smak whiskey zależny jest tez od firmy i gatunku. W kazdym razie jak na ' kolorowe wódki ' to akurat jedna z powazniejszych pozycji.
Co do whiskey, to akurat mnie bardzo smakuje. Kiedyś se nawet w ziemie w piersiowce miałem nalane ;p. A smak whiskey zależny jest tez od firmy i gatunku. W kazdym razie jak na ' kolorowe wódki ' to akurat jedna z powazniejszych pozycji.
-
- Kok
- Numer GG: 3374868
A piwo Żywiec? Dobre, tanie!
Osobiście z piw to cenię najbardziej, zaraz potem Żubr.
Osobiście z piw to cenię najbardziej, zaraz potem Żubr.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
-
- Chorąży
o to odszukaj piwo MocneJedno pytanie- pisząc "piwo z plastiku" macie na myśli takie sprzedawane w plastikowych kubkach 0,5 litra, chociażby na koncertach? Bo innego piwa z plastiku sobie nie wyobrażam... Albo nie chcę sobie wyobrażać
tak Brzoza ma racje 3 zl to przesada a piwa z plastiku lanego chyba sie niedostanie tak tanio no chyba ze na jakiejs wiosce
ja osobiscie cenie najbardziej Tyskie i Zywca
no i ten wytworz bierhalle ich
-
- Mat
Spirytus z sokiem pomidorowym i pieprzem, to jest to, na zimę hehe najlepiej rozgrzewa z tego co piłem.
Taka krwawa maryśka.
http://www.wp.pl/r/8W101
Taka krwawa maryśka.
http://www.wp.pl/r/8W101
-
- Chorąży
spirytus z tabletką plusza, lub spirytus z miodem pitnym pół na pół, to jest to
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Raz zdarzylo mi sie pic, nie polecam. Byl to najgorszy browar jaki w zyciu pilem. We dwie osoby ledwo dalismy rade zmeczyc.Eglarest pisze:o to odszukaj piwo Mocne
Co do ulubionych piw to jest Perla Chmielowa worshipper. ^_^ Najlepsze piwo swiata.
-
- Mat
Ba, niegdyś zdarzyło mi się pić tzw "Ćeśky Leźak" czy jakoś tak z plastikowej butelczyny litrowej. Jak wypiłem na wieczór, tak z samego rana zaliczyłem zaraz po obudzeniu zrzut zawartości żołądka Jak trucizna o spowolnionym działaniu. Zraziłem się wtedy okropnie do wszystkiego co w plastiku.
A co powiecie o czymś takim: Martini białe kropel parę, wódeczka, kostka lodu i do przystrojenia skórka cytryny? Oooo, widzę, że już się niektóre twarze rozjaśniają.
A co powiecie o czymś takim: Martini białe kropel parę, wódeczka, kostka lodu i do przystrojenia skórka cytryny? Oooo, widzę, że już się niektóre twarze rozjaśniają.