Pokemon [Cień Szansy]

-
- Bombardier
Re: Pokemon [Cień Szansy]
Azrael - musisz poczekać na moją odpowiedź. Upek pojawi się, gdy Nekonushi odpisze.
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:

-
- Bombardier
Witam po długiej nieobecności.
Mam takie pytanie. Czy gracze uczestniczący w sesji chcą nadal w niej uczestniczyć? Czy nie ma sensu dalej ciągnąć tej przygody?
Mam takie pytanie. Czy gracze uczestniczący w sesji chcą nadal w niej uczestniczyć? Czy nie ma sensu dalej ciągnąć tej przygody?

-
- Bombardier
- Kontakt:
Po takiej przerwie - nie ma sensu... ale i tak chcę ;]

-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
Przyznam, ze to ja szturchałam Hose, co by odświeżyć temat. ^^"
Sesja zapowiadała się bardzo fajnie i straszna szkoda, że utknęła w punkcie X, znanym także jako punkt martwy... Gdyby jednak komuś jeszcze chciało się bawić pokeballami, startować o tytuł najlepszego-z-najlepszych oraz rzucać tekstami w stylu: "mój-Metapod-jest-bardziej-zielony-niż-twój" i "Bulbasaur! Atak liśćmi!", (a MG miałby siłę i czas na panowanie nad tą szaloną zgrają,) to proponuję wznowienie rozgrywki.
A jeśli nie wznowienie, to może chociaż założenie podobnej...
Sesja zapowiadała się bardzo fajnie i straszna szkoda, że utknęła w punkcie X, znanym także jako punkt martwy... Gdyby jednak komuś jeszcze chciało się bawić pokeballami, startować o tytuł najlepszego-z-najlepszych oraz rzucać tekstami w stylu: "mój-Metapod-jest-bardziej-zielony-niż-twój" i "Bulbasaur! Atak liśćmi!", (a MG miałby siłę i czas na panowanie nad tą szaloną zgrają,) to proponuję wznowienie rozgrywki.

-
- Bombardier
To co? Zakładać jeszcze raz rekrutację do nowej sesji w świecie Pokemon? Wg mnie jest to dobry pomysł. Jest teraz mało graczy, którzy chcą uczestniczyć w tej sesji, a dzięki naborowi może i nowi się znajdą...

-
- Pomywacz
Ja jestem za. Niekoniecznie musimy zaczynać od rozdania pokemonów u Oaka - jako że Nekonushi ma już swoją postać w połowie przygody (no dobra, w 1/20
), a może i część graczy chciałaby wrócić do sesji - proponuję wprowadzenie reszty podczas wędrówki i ewentualne zaznaczenie zmian w tym, co wydarzyło się dotychczas.
Popieram początkowy pomysł, by zaangażować ok. 4 osób. W innym wypadku rozgrywka trochę za bardzo się rozwarstwia, ludzie dzielą się na dodatkowe drużyny i w temacie robi się straszny bałagan...
Piosenka "klimatyczna" - na dobry początek nowej przygody.

Popieram początkowy pomysł, by zaangażować ok. 4 osób. W innym wypadku rozgrywka trochę za bardzo się rozwarstwia, ludzie dzielą się na dodatkowe drużyny i w temacie robi się straszny bałagan...
Piosenka "klimatyczna" - na dobry początek nowej przygody.

-
- Bombardier
Okej.
Tak więc proszę przysyłać karty jeśli ktoś jest nadal zainteresowany tą sesją. Pokemony dla kandydatów wylosuje ja. Tym razem bez numerków. Tak więc proszę nie wypełniać pola Startowy Pokemon. Ustalam, że zaczynamy w Pewter City. Liczba graczy = 4.
Tak więc proszę przysyłać karty jeśli ktoś jest nadal zainteresowany tą sesją. Pokemony dla kandydatów wylosuje ja. Tym razem bez numerków. Tak więc proszę nie wypełniać pola Startowy Pokemon. Ustalam, że zaczynamy w Pewter City. Liczba graczy = 4.

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Marynarz
Ooo... to ja też chcę wrócić, dalej jako Ivo.

-
- Bombardier
Uwaga!
Jak na razie mamy trzy osoby. Brakuje tylko jednej. Zgłaszajcie się
PS - Ostrokrzew - wyślę Ci na PW jakiego Pokemona dostałaś.
Ustalam iż nowa rozgrywka będzie zwykłym storytellingiem. Będę powiadamiał tylko o zdobyciu nowego levelu, ataku bądź ewolucji danego poka. Koniec z doświadczeniem i innego tego typu cyferkami.
Jak na razie mamy trzy osoby. Brakuje tylko jednej. Zgłaszajcie się

PS - Ostrokrzew - wyślę Ci na PW jakiego Pokemona dostałaś.
Ustalam iż nowa rozgrywka będzie zwykłym storytellingiem. Będę powiadamiał tylko o zdobyciu nowego levelu, ataku bądź ewolucji danego poka. Koniec z doświadczeniem i innego tego typu cyferkami.

-
- Szczur Lądowy
To ja bardzo chętnie zgłaszam osobę swą. Karta zaraz poleci.

-
- Bombardier
Okej. Mamy komplet czterech graczy. Są to:
- Ostrokrzew
- Rien
- TomEdo
- Nekonushi
Tak jak mówiłem zaczynacie od Pewter City. Później dodam update'a w sesji.
- Ostrokrzew
- Rien
- TomEdo
- Nekonushi
Tak jak mówiłem zaczynacie od Pewter City. Później dodam update'a w sesji.