[Gothic] Almanach

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Re: [Gothic] Almanach

Post autor: Bielik »

Dobra ludzie widzę, że nikomu się z tym nie śpieszy więc może obgadamy podział łupów tutaj?
Więc jeśli to nikomu nie przeszkadza biorę pierścień zręczności i jeden z mieczy.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Gabriel-The-Cloud
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 5181070

Post autor: Gabriel-The-Cloud »

Dzikun wziąłby krótki miecz i lekką zbroję - mój Cygan w gruncie rzeczy jest bardziej złodziejem, niż wojownikiem, więc wystarczy ;)
Matt_92
Mat
Mat
Numer GG: 6781941

Post autor: Matt_92 »

Ja biorę jedynie lekką zbroję i mieczyk.
A d'yaebl aep arse!
buek
Majtek
Majtek
Numer GG: 4102046

Post autor: buek »

Chętnie położył bym łapy na tym półtoraręcznym mieczu(chyba że ktoś go bardzzoo chce). No i lekka zbroja.
Uriziel
Majtek
Majtek
Numer GG: 11926008

Post autor: Uriziel »

Ja wezmę lekką zbroję i krótki miecz. Może ma ktoś jeszcze sztylet na zbyciu? :mrgreen: na pierścień nie zdążyłem :P
Va faill, dhoine...
Grim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Grim »

Pierścionki były dwa ;). No ale jak nikt nie chce... :twisted: A tak w ogóle to prosiłbym o odpisanie tak najpoźniej do soboty, jeśłi chcecie mieć cotygodniowy termin aktualek. kej? ;)
Pozwoliłem sobie wprowadzić drobny element grozy, ale spoko, dalej będę to trzymał w miarę lekkim stylu. No, o ile mam jakiś styl ;).
For Honor & BIG Money!
Uriziel
Majtek
Majtek

Błagam Was, niech ta sesja jeszcze trochę pociągnie! Ostatnio każda sesja, w której biorę udział, pada. :( Heh, niech się w końcu coś uda :( :(
Va faill, dhoine...
Grim
Marynarz
Marynarz

Nosz kurdę to nie moja wina wszak. ;p. Również i ja mam do was prośbę. Odpisujcie w terminie tygodnia, a nie że się to przez 3 tygodnie ciągnie, co?
For Honor & BIG Money!
Matt_92
Mat
Mat

Na mnie zawsze możesz liczyć Grim.
A d'yaebl aep arse!
Grim
Marynarz
Marynarz

Hehe, miło słyszeć ;). Na mnie również możecie liczyć. Jeszcze się nie zdarzyło, żebym porzucił swoją sesję i graczy. Więc możecie liczyć na moje odpisy, ale na litość boską, chciałbym moć też liczyć na was. Ten jeden odpis na tydzień to nie jest chyba za wiele, co? ;(
For Honor & BIG Money!
Uriziel
Majtek
Majtek

Uff cieszę się... Ja nie mam do Ciebie pretensji, Grim. Wiem, że możesz pisać w zasadzie tylko w weekendy i to rozumiem. Po prostu chciałem się upewnić, że nadal jest jakiś kontakt bo ostatni MG po prostu w pewnym momencie olał sesje i nic nikomu nie mówiąc przestał pisać :/
Cieszę się, że teraz trafiłem na PORZĄDNEGO MG :mrgreen:
Va faill, dhoine...
Matt_92
Mat
Mat

Grim pisze:Jeszcze się nie zdążyło, żebym porzucił swoją sesję i graczy.
Wytrychy w łapkach Nalenthara zdążyły zardzewieć... :?
Tak jak już przy tym, to apeluję o wznowienie Poszukiwaczy, w miarę możliwości, bo to jedna z moich bardziej lubianych postaci.

A coby nie robić offtopu- jeśli chodzi o naszą Gothicową sesję, to ostatni brak aktywności nieco pozwolił na zluzowanie z innymi sesjami, więc nie jest tak źle. Chwila odpoczynku nie zaszkodziła.
Mam fizyczną możliwość odpisywania codziennie (a przynajmniej co dwa, góra trzy w ekstremalnych warunkach).
A d'yaebl aep arse!
buek
Majtek
Majtek
Numer GG: 4102046

Post autor: buek »

Uff czyli sesja nie padła - jak dobrze :) No to ludzie odpisujcie i lecimy dalej ^^
Grim
Marynarz
Marynarz

Taa Matt. Ja wiem, ja wiem. Także sporo siedziałem nad poszukiwaczami, wymyślając scenariusz itd. A tu... Errer mówi mi pas. No i co ja poradzę? Mam prowadzić dwóm osobom? Teroretycznie możliwe, ale mnie stawia w kłopotliwej sytuacji pozbycia się postaci. Straciłem już zresztą do Errera jakikolwiek szacunek. Zresztą sesja nie padła z mojej winy, ale z tego powodu, że nie odpisywaliście przez bardzo długi czas :(. Naprawdę. Jeśli Gabi zaaprobuję to wznowię i będę prowadził w podobnych odstępach czasowych co Almanach. (Tj. co tydzień jak się wywiążecie ;). Gabi masz następny odpis. Możesz zrobić z Errerem co chcesz. Zadusić, zakłuć, w każdym razie pozbyć sie postaci w jakiś sposób. W końcu to twój kochanek, nie? :D

Almanach rusza dalej i czeka na ostatni odpis, z czego się orientuję. DO jutra i także jutro mój update. Czas skopać kilka tyłków! :D
For Honor & BIG Money!
Uriziel
Majtek
Majtek

Grim pisze:pretensje miejcie do tych co się do tego czasu nie wywiążą
Tak więc, na mocy prawa nadanego mi przez MG, zgłaszam pretensje wobec gracza nickiem Bielik, który to, z bliżej nie znanych nam przyczyn, uchyla się od odpisu na sesję. :mrgreen:
(żarty żartami Bieliku, ale mógłbyś chociaż uprzedzić o opóźnieniu lub ominięciu jednego odpisu czy cos...)
Va faill, dhoine...
Grim
Marynarz
Marynarz

Nie mam innego wyjścia i musze się zgodzić z Urzizielem. Bielik, na razie cię tylko ostrzegam, ale jak tak dalej pójdzie może się skończyć mniej przyjemnie. Bierz się do roboty.
For Honor & BIG Money!
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Dobra dobra. Wracam nie gniewajcie się, już odpisuję ;p.
I nie dziwcie się tą przerwą, to u mnie typowe. :(
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Zablokowany