Pewnie graczy wywiało.
 Pewnie graczy wywiało. Esmeraldo, gratuluję
 Będzie mi bardzo miło z Tobą grać. Tylko proszę, nie podrywaj Luci

Pewnie graczy wywiało.
 Pewnie graczy wywiało.  Będzie mi bardzo miło z Tobą grać. Tylko proszę, nie podrywaj Luci

) zwłokę. Odpis jest w drodze.
 ) zwłokę. Odpis jest w drodze.

. A co do Luci, Ouzaru, to obiecuję go nie podrywać, bo Marie szanuje miłość (zwłaszcza gdy bobasy w drodze
. A co do Luci, Ouzaru, to obiecuję go nie podrywać, bo Marie szanuje miłość (zwłaszcza gdy bobasy w drodze  ), choć nie powiem - przystojny jest i wie jak ogarniać wszystko wokół
), choć nie powiem - przystojny jest i wie jak ogarniać wszystko wokół  . A taki facet to skarb dla kobiety, szkoda że to prawie wymarły gatunek w realu
. A taki facet to skarb dla kobiety, szkoda że to prawie wymarły gatunek w realu  .
.

. Zamierzam w najbliższych dniach re-load'ować Wewnętrznego Wroga (w końcu trzeba dograć tę kampanię do końca, co nie?
. Zamierzam w najbliższych dniach re-load'ować Wewnętrznego Wroga (w końcu trzeba dograć tę kampanię do końca, co nie?  ) i chciałam się dowiedzieć, kto z Was, moi Wspaniali Gracze wciąż jest zainteresowanych i chce kontynuować grę? Oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam - wystarczy potwierdzić gotowość i jadę z sesją dalej, ewentualnie zrobię dodatkową rekrutację, jeśli ktoś się wycofa
) i chciałam się dowiedzieć, kto z Was, moi Wspaniali Gracze wciąż jest zainteresowanych i chce kontynuować grę? Oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam - wystarczy potwierdzić gotowość i jadę z sesją dalej, ewentualnie zrobię dodatkową rekrutację, jeśli ktoś się wycofa  . Czekam na odzew z Waszej strony i pozdrawiam serdecznie:)
. Czekam na odzew z Waszej strony i pozdrawiam serdecznie:)
 To nas uszczęśliwiłaś! Podpisuję się każdą kończyną! Gram dalej
 To nas uszczęśliwiłaś! Podpisuję się każdą kończyną! Gram dalej  A właściwie to gramy
 A właściwie to gramy 

Po co mam pisać, że chce mi się grać, skoro mam od tego swoją menedżerkę hehe :PP. I jeszcze coś - Ty kochasz Meg, a ja kocham Ciebie, Ouzi - i co my z tym zrobimy, hę?:POuzaru pisze:btw, Serge ma lenia i nie chce mu się napisać, że gra dalej

Serge pisze:I jeszcze coś - Ty kochasz Meg, a ja kocham Ciebie, Ouzi - i co my z tym zrobimy, hę?:P

Wypadałoby też sprawdzić, o czym jest "Wewnętrzny Wróg" i będzie git. Wilczego też pogonię i może się uda skończyć kampanię... Wreszcie będzie jakaś miła odskocznia od "nauki" na "studiach"
 Wypadałoby też sprawdzić, o czym jest "Wewnętrzny Wróg" i będzie git. Wilczego też pogonię i może się uda skończyć kampanię... Wreszcie będzie jakaś miła odskocznia od "nauki" na "studiach" 
Już, już, ja wolno przetrawiam informacjea tak btw, to już powiadomiłam Rava

.
.

i cieszę się, że wciąż jesteście w grze
 i cieszę się, że wciąż jesteście w grze 

Właściwie to w większości Serge go napisał... ^^ I kto tu jest leniem, nie?
 Właściwie to w większości Serge go napisał... ^^ I kto tu jest leniem, nie? 

Co prawda, zaczęły się studia itd., ale nie powinno to za bardzo przeszkodzić w grze. Wygląda więc na to, że znowu gramy - i bardzo dobrze.
 Co prawda, zaczęły się studia itd., ale nie powinno to za bardzo przeszkodzić w grze. Wygląda więc na to, że znowu gramy - i bardzo dobrze. 

. Meg nas zabije, że jej 'spamujemy' komentarze
. Meg nas zabije, że jej 'spamujemy' komentarze