[Gothic] Almanach

-
- Mat
- Numer GG: 5800256
Re: [Gothic] Almanach
Dobra ludzie widzę, że nikomu się z tym nie śpieszy więc może obgadamy podział łupów tutaj?
Więc jeśli to nikomu nie przeszkadza biorę pierścień zręczności i jeden z mieczy.
Więc jeśli to nikomu nie przeszkadza biorę pierścień zręczności i jeden z mieczy.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"

-
- Marynarz
- Numer GG: 5181070
Dzikun wziąłby krótki miecz i lekką zbroję - mój Cygan w gruncie rzeczy jest bardziej złodziejem, niż wojownikiem, więc wystarczy 

-
- Mat
- Numer GG: 6781941

-
- Majtek
- Numer GG: 4102046
Chętnie położył bym łapy na tym półtoraręcznym mieczu(chyba że ktoś go bardzzoo chce). No i lekka zbroja.

-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
Ja wezmę lekką zbroję i krótki miecz. Może ma ktoś jeszcze sztylet na zbyciu?
na pierścień nie zdążyłem 

Va faill, dhoine...

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Pierścionki były dwa
. No ale jak nikt nie chce...
A tak w ogóle to prosiłbym o odpisanie tak najpoźniej do soboty, jeśłi chcecie mieć cotygodniowy termin aktualek. kej? 
Pozwoliłem sobie wprowadzić drobny element grozy, ale spoko, dalej będę to trzymał w miarę lekkim stylu. No, o ile mam jakiś styl
.

Pozwoliłem sobie wprowadzić drobny element grozy, ale spoko, dalej będę to trzymał w miarę lekkim stylu. No, o ile mam jakiś styl

For Honor & BIG Money!

-
- Majtek
Błagam Was, niech ta sesja jeszcze trochę pociągnie! Ostatnio każda sesja, w której biorę udział, pada.
Heh, niech się w końcu coś uda

Va faill, dhoine...

-
- Marynarz
Nosz kurdę to nie moja wina wszak. ;p. Również i ja mam do was prośbę. Odpisujcie w terminie tygodnia, a nie że się to przez 3 tygodnie ciągnie, co?
For Honor & BIG Money!

-
- Mat

-
- Marynarz
Hehe, miło słyszeć
. Na mnie również możecie liczyć. Jeszcze się nie zdarzyło, żebym porzucił swoją sesję i graczy. Więc możecie liczyć na moje odpisy, ale na litość boską, chciałbym moć też liczyć na was. Ten jeden odpis na tydzień to nie jest chyba za wiele, co? ;(

For Honor & BIG Money!

-
- Majtek
Uff cieszę się... Ja nie mam do Ciebie pretensji, Grim. Wiem, że możesz pisać w zasadzie tylko w weekendy i to rozumiem. Po prostu chciałem się upewnić, że nadal jest jakiś kontakt bo ostatni MG po prostu w pewnym momencie olał sesje i nic nikomu nie mówiąc przestał pisać :/
Cieszę się, że teraz trafiłem na PORZĄDNEGO MG
Cieszę się, że teraz trafiłem na PORZĄDNEGO MG

Va faill, dhoine...

-
- Mat
Wytrychy w łapkach Nalenthara zdążyły zardzewieć...Grim pisze:Jeszcze się nie zdążyło, żebym porzucił swoją sesję i graczy.

Tak jak już przy tym, to apeluję o wznowienie Poszukiwaczy, w miarę możliwości, bo to jedna z moich bardziej lubianych postaci.
A coby nie robić offtopu- jeśli chodzi o naszą Gothicową sesję, to ostatni brak aktywności nieco pozwolił na zluzowanie z innymi sesjami, więc nie jest tak źle. Chwila odpoczynku nie zaszkodziła.
Mam fizyczną możliwość odpisywania codziennie (a przynajmniej co dwa, góra trzy w ekstremalnych warunkach).
A d'yaebl aep arse!

-
- Majtek
- Numer GG: 4102046
Uff czyli sesja nie padła - jak dobrze
No to ludzie odpisujcie i lecimy dalej ^^

-
- Marynarz
Taa Matt. Ja wiem, ja wiem. Także sporo siedziałem nad poszukiwaczami, wymyślając scenariusz itd. A tu... Errer mówi mi pas. No i co ja poradzę? Mam prowadzić dwóm osobom? Teroretycznie możliwe, ale mnie stawia w kłopotliwej sytuacji pozbycia się postaci. Straciłem już zresztą do Errera jakikolwiek szacunek. Zresztą sesja nie padła z mojej winy, ale z tego powodu, że nie odpisywaliście przez bardzo długi czas
. Naprawdę. Jeśli Gabi zaaprobuję to wznowię i będę prowadził w podobnych odstępach czasowych co Almanach. (Tj. co tydzień jak się wywiążecie
. Gabi masz następny odpis. Możesz zrobić z Errerem co chcesz. Zadusić, zakłuć, w każdym razie pozbyć sie postaci w jakiś sposób. W końcu to twój kochanek, nie? 
Almanach rusza dalej i czeka na ostatni odpis, z czego się orientuję. DO jutra i także jutro mój update. Czas skopać kilka tyłków!

Almanach rusza dalej i czeka na ostatni odpis, z czego się orientuję. DO jutra i także jutro mój update. Czas skopać kilka tyłków!

For Honor & BIG Money!

-
- Majtek
Tak więc, na mocy prawa nadanego mi przez MG, zgłaszam pretensje wobec gracza nickiem Bielik, który to, z bliżej nie znanych nam przyczyn, uchyla się od odpisu na sesję.Grim pisze:pretensje miejcie do tych co się do tego czasu nie wywiążą

(żarty żartami Bieliku, ale mógłbyś chociaż uprzedzić o opóźnieniu lub ominięciu jednego odpisu czy cos...)
Va faill, dhoine...

-
- Marynarz
Nie mam innego wyjścia i musze się zgodzić z Urzizielem. Bielik, na razie cię tylko ostrzegam, ale jak tak dalej pójdzie może się skończyć mniej przyjemnie. Bierz się do roboty.
For Honor & BIG Money!

-
- Mat
- Numer GG: 5800256
Dobra dobra. Wracam nie gniewajcie się, już odpisuję ;p.
I nie dziwcie się tą przerwą, to u mnie typowe.
I nie dziwcie się tą przerwą, to u mnie typowe.

Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"