:)
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
:)
Dziecko w powietrzu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony środa, 17 września 2008, 00:13 przez Szelmon, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5450570
- Kontakt:
Re: :)
Regulaminowa wielkość, Szelmonie, wielkość... (popraw)
Jedno z najciekawszych zdjęć wrzuconych ostatnio. Jest pomysł, jest temat. Wykonanie niezbyt (kadr, przepały, cienie) ale i tak jestem "za".
Jedno z najciekawszych zdjęć wrzuconych ostatnio. Jest pomysł, jest temat. Wykonanie niezbyt (kadr, przepały, cienie) ale i tak jestem "za".
"jestem dzbanem pełnym żywej i martwej wody, starczy, bym się lekko nachylił, a cieką ze mnie same piękne myśli, (...) tak więc właściwie nawet nie wiem, które myśli są moje i ze mnie, a które wyczytałem" B. Hrabal
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Poprawilem.
No ja wiem ze wykonanie kuleje, ale ja sie dopiero ucze aparatu. A poza tym nie jestem "techniczny" i foty robie "na pale" raczej.
No ja wiem ze wykonanie kuleje, ale ja sie dopiero ucze aparatu. A poza tym nie jestem "techniczny" i foty robie "na pale" raczej.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Całość na 5, ale za wykonanie 4...
Jak patrzę na to zdjęcie to boję się, że dziecko spadnie na glebę : /
Jak patrzę na to zdjęcie to boję się, że dziecko spadnie na glebę : /
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
jak dlamnie genialne duzo w tym ekspresji i wogole co za ujecie mrrrr i znow 6
to mi przypomina ze sa ludzie ktorych w dziecinstwie rodzice podrzucili 3 razy z czego raz tylko zlapali
to mi przypomina ze sa ludzie ktorych w dziecinstwie rodzice podrzucili 3 razy z czego raz tylko zlapali