@Bussumarus: Toż to Aquarion Wiem, bo dopiero co wygrałem go w konkursie (Dopiero co... właściwie to na początku wakacji, ale dopiero teraz obejrzałem ;] Przynajmniej pierwsze 5 odcinków)
Ichigo Bleach - Buss, chyba nie przeczytałeś zasad co?
1. Zadaje osoba, która zgadła poprzednią zagadkę.
2. Obrazki najlepiej wstawiać jako załączniki lub linki.
3. Zagadki nie mogą być tak banalnie łatwe.
4. TERAZ KOLEJ JAŚKA!!!
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael pisze:Ichigo Bleach - Buss, chyba nie przeczytałeś zasad co?
1. Zadaje osoba, która zgadła poprzednią zagadkę.
2. Obrazki najlepiej wstawiać jako załączniki lub linki.
3. Zagadki nie mogą być tak banalnie łatwe.
4. TERAZ KOLEJ JAŚKA!!!
1. Nie zauważyłem że Jasiek zgadł, mój błąd ^^.
2. Ok, będę pamiętał.
3. A jakie są "trudne" ? Może mam zadać milion pytań co ? Jak jak się nazywa ten bohater, jaką ma moc i jakie nosi majtki ^^ ?
4. Ok, ok, TERAZ KOLEJ JAŚKA ^^ !
Ta po prawej to na pewno Tabitha z Zero no Tsukaima. Jej cechy- mrukliwa, milczek, aspołeczna a przy tym genialna w dosłownym tego słowa znaczeniu. Tej/tego z lewej nie kojarze... serie oglądałem dosc dawno i moge mieć dziury w mózgu ;P
Udzielam odpowiedzi na połowę zagadki
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
To ja brata ministranta uzupełnię - druga dziewczeka to Yuki Nagato (albo Nagano, nie pamiętam bo dawno oglądałem) z Melancholy of Haruhi Suzumiya. Jest milkliwa, aspołeczna i na dodatek jest kosmitką.
Dogadaliśmy się z Perzynem, że każdy z nas daje po jednej postaci/zagadzce i trzeba obie zidentyfikować/odgadnąć. Moja nie trudna- Z jakiego anime pochodzą postaci.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica