Starzy:
G1- zawsze dobry, praworządny, bardzo się wczuwa w grę i jest bardzo aktywny, nieoficjalnie można powiedzieć, że jest przywódcą drużyny chociaż nikt go nie wybierał
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
G2- przeciwieństwo G1, zawsze zły, chodzi własnymi drogami, też bardzo aktywny ale ma irytujący zwyczaj trzymania się z dala od reszty, ma NIESAMOWITE szczęście w kościach, czasami podejrzewam go, że ma je lewe, ciągle się chwali, (nie bez podstaw) że jego postać jest najlepsza (tylko w walce, nie umi nawet otworzyć prostych drzwi zabezpieczonych hasłem
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
G3- cichy bardzo spokojny, mniej aktywny od G1 i G2, zawsze gra magami elfami albo czymkolwiek co ich przypomina, czasami ma dziwne pomysły (ostatnio celowo beknął przy droidach co spowodowało śmierć jego i G1
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
G4- mój młodszy brat, mało aktywny na sesji, w połączeniu z G3 wystarczy chwila nieuwagi G1 i G2 by strażnicy wywalili drużynę z baru za obleśnie bądź idiotyczne zachowanie, zawsze chce grać niziołkiem albo czymś niskim. Mistrz pilotowania statkami transportowymi i ścigaczami z Curusant.
A teraz nowi:
G5- jedna z dwóch kobiet w drużynie, właściwie to ona rządzi teraz a nie G1, tchórzliwa ale mimo to baardzo przydatna, bez niej wszyscy by już dawno nie żyli, bardzo aktywna, ściśle współpracuje z G1 a przeszkadza G2 (nie bez powodu
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
G6- jedi, trochę kamikadze, wylosował takie staty, że na 2 poziomie kładzie 6cio poziomowca
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
G7- siostra G6, jak dla mnie nic niej nie będzie, nie do końca rozumie o co w tej grze chodzi i mało ją to obchodzi, może się kiedyś rozgrzeje ale wątpię, na razie najczęściej powtarzanym tekstem jest w jej przypadku: "To co ja teraz mam zrobić, atakuje go?"
Trochę ta drużyna się rozrosła, sam nie wiem jak ja poprowadzę następną sesję...