Nowości M:tG
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Nowości M:tG
Jeśli ktoś coś wie np. o nowych dodatkach do Magica niech sie wpisuje. Zamieszczajcie też linki do przecieków nowych kart. Ja ze swojej strony przekazuje wam że nastepny dodatek z bloku Ravnica bedzie miał nazwę Guildpact.
Ostatnio zmieniony wtorek, 21 listopada 2006, 06:41 przez Epyon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
A po nim Dissension.
O następnych dodatkach najciekawsze co wiemy, to rozkład ich kolorów i gildii. Prezentuje go obrazek z MtGSalvation.
Takich rzeczy jak obecność odpowiednich sygnetów, landów, guildmage'ów, etc dla każdej nowej gildii nie trudno się domyślić, więc tylko napomykam.
Wydaje mi się, że gdzieś widziałem skład ekip designerów kolejnych dodatków. Ale informacja ta jest na tyle mało istotna i niewiele osób obchodząca, że nie chce mi się szukać.
O następnych dodatkach najciekawsze co wiemy, to rozkład ich kolorów i gildii. Prezentuje go obrazek z MtGSalvation.
Takich rzeczy jak obecność odpowiednich sygnetów, landów, guildmage'ów, etc dla każdej nowej gildii nie trudno się domyślić, więc tylko napomykam.
Wydaje mi się, że gdzieś widziałem skład ekip designerów kolejnych dodatków. Ale informacja ta jest na tyle mało istotna i niewiele osób obchodząca, że nie chce mi się szukać.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Wprawdzie z Wałęsą, Kwaśniewskim i Bushem kart tam nie ma (sam je widziałem wydrukowane u kumpla) ale bardzo dużo proxów jest na http://k20.stedar.pl/fantasy/test.php Polecam ci proxy kolesia o nicku bzyk. Tu masz do nich link: http://k20.stedar.pl/fantasy/test.php?n ... imie5=bzyk
A jego najśmieszniejszą kartą jest wg. mnie: http://k20.stedar.pl/fantasy/test.php?n ... az&id=7241
A jego najśmieszniejszą kartą jest wg. mnie: http://k20.stedar.pl/fantasy/test.php?n ... az&id=7241
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Przejrzałam sobie te linki. Najbardzije mi się spodobał mały jeżyk ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Glimpse the Unthinkable, jak już... Ech.Krestor pisze:Blinks of unfikeble
I muszę cię rozczarować, twoje supercombo nie zadziała. Glimpse jest sorcery, a na Isochron Sceptera można imprintować tylko instanty. (polecam uważniejsze czytanie wordingów;P)
I jeszcze jedno. Stara sprawa, ale jakoś nikt tego nie sprostował - drugi dodatek obecnego bloku nazywa się GUILDPACT, a nie "Guildpack"... Drobna różnica
A tak przy okazji, skoro jestem tu nowa, to witam wszystkich;)
[Do modów: to przez was! To wszystko przez was! ;P]
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Mi też, ale pewne rzeczy sprawdzenia nie wymagają;) [zwłaszcza, jak się ma świra na punkcie zasad;)]
A tak przy okazji - na forum strony, którą reklamuję w podpisie jest prowadzony przeze mnie dział "Nowe Dodatki" - jest tam sporo ciekawych informacji o nowościach wizardów (no dobra, nie tak sporo, bo ostatnio miałam z różnych powodów trochę mało czasu... Ale dużo więcej niż tu;)) - zapraszam;)
A tak przy okazji - na forum strony, którą reklamuję w podpisie jest prowadzony przeze mnie dział "Nowe Dodatki" - jest tam sporo ciekawych informacji o nowościach wizardów (no dobra, nie tak sporo, bo ostatnio miałam z różnych powodów trochę mało czasu... Ale dużo więcej niż tu;)) - zapraszam;)
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Oczywiście, że jest dobra... W końcu ją współtworzę A zresztą nie polecałabym badziewia;)
A tak poważniej, to cóż - przynajmniej tam, gdzie za to odpowiadam, staram się... Reszta redakcji zwykle podobnie. A że to przeniesiony Poltek? Wkrótce skasujemy dane, które zostały po tym serwisie i zaczniemy działać zupełnie na własną rękę, ale jakość pozostanie podobna - w końcu to w sporej części ci sami ludzie.
Swoją drogą, tutaj też przydałoby się trochę prężniejszy ten dział karciankowy zrobić...
A tak poważniej, to cóż - przynajmniej tam, gdzie za to odpowiadam, staram się... Reszta redakcji zwykle podobnie. A że to przeniesiony Poltek? Wkrótce skasujemy dane, które zostały po tym serwisie i zaczniemy działać zupełnie na własną rękę, ale jakość pozostanie podobna - w końcu to w sporej części ci sami ludzie.
Swoją drogą, tutaj też przydałoby się trochę prężniejszy ten dział karciankowy zrobić...
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Jeśli chodzi o forum to staram sie jak mogę, ale zbyt dużo karciankowców tu nie ma. Inaczej ma się sprawa z kącikiem w zinie - jest mało textwriterów, a Asthner nie ma neta (tzn. ma, ale bardzo wolnego). I tak mi się wydaje, że się mu nie chce prowadzić tego forum. Bo jeśli znowu chodzi o zin to on Asthner niezbyt lubi szablony. ^^ Z tego co wiem to nie tylko on ^^'
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Hmm. Fakt, bez ludzi, którzy to będą odwiedzać, forum się nie rozwinie:/ Ale coś pokombinujemy;)Ra-V pisze:Jeśli chodzi o forum to staram sie jak mogę, ale zbyt dużo karciankowców tu nie ma.
Taa, wiem. Próbowali mnie kiedyś zwerbować;) A ten net to chyba nawet tak wiele nie ma do rzeczy - Asth ostatnio coś w ogóle rzadko jakieś fora odwiedza... [w sumie mu się trochę nie dziwię...]Ra-V pisze:Inaczej ma się sprawa z kącikiem w zinie - jest mało textwriterów, a Asthner nie ma neta (tzn. ma, ale bardzo wolnego). I tak mi się wydaje, że się mu nie chce prowadzić tego forum. Bo jeśli znowu chodzi o zin to on Asthner niezbyt lubi szablony. ^^ Z tego co wiem to nie tylko on ^^'