Stad, ze wydawca jest Atari, ktore by wiecej zarobilo na wersji konsolowej. G3 oficjalnie nie byl zapowiadany na konsole, wiec bredzisz waszmosc. A Witcher na konsole to kwestia czasuDioskias pisze:Gierka naprawdę spoko!!!!!I skąd pomysł o wiedźminie na konsole co??? O ile mi wiadomo Gothic 3 też miał być na konsole x360 i ps3 ale nie będzie. Ale przyznaje że grupa CD-P świetnie się spisała tworząc tą gre!!
![]()
![]()
![]()
TO prawda... pierwsza edycja to jakby takie beta-testyJako edycje rozszerzoną CD Projekt RED próbuje nam wcisnąć grę jaka powinna była być wydana już w zeszłym roku, jako finalna wersja.
NIe wiem kto z ekipy gram.pl nakręcał tego gameplay'a, ale... WTF?!Gameplay / http://www.gram.pl/news_8gzjJO,8_Wiedzm ... zonej.html
Może i to jest tylko kwestia czasu, ale moim zdaniu konsolowcy bardzo długo poczekają sobie na swoją wersję Wieśka. W jednym z wywiadów z CDP czytałem, że na taką konwersję gry (która podobała by się większości graczy!!) potrzeba sporo kasy, której aktualnie nie posiadają...Pita pisze:A Witcher na konsole to kwestia czasu
No nie przesadzajmy... Edycja premierowa nie była jakimś zabugowanym, niedorobionym badziewiem jakim możemy np określić pierwsze wydanie Gothica 3Azrael pisze:TO prawda... pierwsza edycja to jakby takie beta-testyBAZYL pisze:Jako edycje rozszerzoną CD Projekt RED próbuje nam wcisnąć grę jaka powinna była być wydana już w zeszłym roku, jako finalna wersja.
Ekhem.. świecące psy są na samym początku o ile pamietam. Potem dopiero zaczyna sie hrc.Sihamaah pisze:No musi im się jakoś ta kasa zainwestowana w grę zwrócićZ tymi loadingami super sprawa, ale bardziej by się wg mnie przydało obniżenie całości wymagań sprzętowych. I szczególnie mam taki błąd, że gra nieeesaaamooowicie zwalnia, gdy się pojawiająte świecące psy... Niech to naprawią to będę happy ;]
Uff... A już myślałem, ze tylko ja mam taki błądPhoven pisze:Ekhem.. świecące psy są na samym początku o ile pamietam. Potem dopiero zaczyna sie hrc.Sihamaah pisze:I szczególnie mam taki błąd, że gra nieeesaaamooowicie zwalnia, gdy się pojawiająte świecące psy...To już raczej niestety problem tylko Twojego słabego sprzętu.
No to musisz mieć naprawdę szybkiego neta skoro chcesz ściągnąć tego patcha. Z tego co słyszałem ma on ważyć około 7GB i to między innymi dlatego CDP postanowił sprzedawać go jako osobny produkt za 20 zetaPhoven pisze:Choć tak serio - to ściągne tego patcha tylko dla dodatkowej przygody - przechodzenie drugi raz Wiedźmina (przyznajmy to sobie - strasznie liniowego) mnie nie jara.
"wszystkie elementy wchodzące w skład pakietu Wiedźmin Update będą dostępne do pobrania w oddzielnych paczkach, tak by każdy posiadacz Wiedźmina mógł ściągnąć jedynie te elementy, które go interesują. Będą to: (...)No to musisz mieć naprawdę szybkiego neta skoro chcesz ściągnąć tego patcha. Z tego co słyszałem ma on ważyć około 7GB i to między innymi dlatego CDP postanowił sprzedawać go jako osobny produkt za 20 zeta![]()
Niech będzie, że tylko 2GB, ale jak dla mnie to i tak sporo. Osobiście wydam już te 20 złotych na tą płytkę z patchem. Nie zbiednieje od tego, a i oszczędzę sobie nerwów związanych z wrzucaniem na cały świat dlaczego prędkość ściągania jest taka wolnaSihamaah pisze:- uaktualnienie do gry wraz z edytorem D’jinni oraz z dwoma przygodami „Cena neutralności”, „Efekt uboczny” (obie z pełnym dubbingiem) o łącznej wadze łatki ok. 2GB
Z oficjalnej strony gry! HAHAHA miałem rację, że Triss powinna mieć bliznygdyż jako jedyna z czternastu czarodziejów cudem przeżyła zarazem makabryczny pojedynek z Nilfgardzkimi magami, po którym nadal nosi blizny na duszy i ciele.