Crimsonland
-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Crimsonland
gral ktos z was w to? genialna gra z gatunku action (99,9%) cRPG (0,01%)
elementy RPG to:
- zdobywanie expa
- zdobywanie poziomow
- wybieranie 1 perka co poziom
- bardzo wysoka grywalnosc i miodnosc gry
- wciaga jak diabli
gierka do sciagniecia z neta (wystarczy w google wpisac i znajdzie ) wazy mniej jak 10mb (cos kolo 7mb chyba) tylko trzeba cracka poszukac
jedna z kilku typow rozgrywek idealnie nadaje sie do nauki szybkiego pisania na klawiaturze tryb ten nazywa sie Typ'o'shooter i polega na tym ze nasz bohater uzbrojony w shotgun stoi sobie na srodku planszy, na okolo z roznych stron wychodza stworki z napisami nad glowa jesli chcemy do takiego pana strzelic to musimy wpisac wyraz ktory ma nad glowa i nacisnac enter i tak caly czas
tym co nie grali naprawde polecam, a tych co grali zapraszam do malej dyskusji, pochwalenia sie wynikami w survival`a czy tez rush'a :]
elementy RPG to:
- zdobywanie expa
- zdobywanie poziomow
- wybieranie 1 perka co poziom
- bardzo wysoka grywalnosc i miodnosc gry
- wciaga jak diabli
gierka do sciagniecia z neta (wystarczy w google wpisac i znajdzie ) wazy mniej jak 10mb (cos kolo 7mb chyba) tylko trzeba cracka poszukac
jedna z kilku typow rozgrywek idealnie nadaje sie do nauki szybkiego pisania na klawiaturze tryb ten nazywa sie Typ'o'shooter i polega na tym ze nasz bohater uzbrojony w shotgun stoi sobie na srodku planszy, na okolo z roznych stron wychodza stworki z napisami nad glowa jesli chcemy do takiego pana strzelic to musimy wpisac wyraz ktory ma nad glowa i nacisnac enter i tak caly czas
tym co nie grali naprawde polecam, a tych co grali zapraszam do malej dyskusji, pochwalenia sie wynikami w survival`a czy tez rush'a :]
kra.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
-
- Bombardier
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
gra - cudo! Jestem w przedostatniej misji 5 aktu (czyli przedostatniej w całej grze) i nie mogę jej ni cholery przejść... A najgorsze jest to, że zawsze pechowo dostaję jedną ze słabszych broni, a by się przydał taki Ion lub Plasma Cannon... w rush'u nie pamiętam swojego rekordu, ale bedzie koło minuty... jakie przy tym stresy były, że mnie te małe potworki zabiją a w Survivalu to póki co nie pamiętam rekordow... ale chyba koło 12000 to mój największy wynik. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się tu wpisze...
żyję
-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
crimsonland 1.9.8 zaraz odpiszcie
cze bo mam taki problem jak gram w crimsonland 1.9.8 to jak przejde pierwszy poziom to mi sie włancza jakas tabela ze mam demo wersin i trzeba wpisac jakis kod moze wie ktos jaki a jak nie to moze zmacie jakas stronke z kturej mozna pobrac full version
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ja natomiast grałem w starego, w pełni darmowego Crimsonlanda. Tylko jeden tryb, trochę mniej broni i potworów, ale za pomocą Plasma Miniguna, osiągnąłem wynik ok. 89000 punktów. Ci, co grali wiedzą jak trudno jest osiągnąć coś takiego. W prawdzie zawdzięczałem to bardziej szczęściu, niż umiejętnościom... Najpierw bomba, która pomogła mi się wydostać z śmiertelnego okrążenia, a potem Fire Piercing Bullets, którymi rozwaliłem w ciągu paru sekund setki potworków. (pod koniec wyłażą one w zastraszającym tempie)