Czy znalazłby się Mistrz do kampanii w Forgotten Realms ?
Jestem gotów do gry.
Czekam na na MG oraz graczy ponieważ jedyny MG którego znam zajmuej się tylko GreyHawkiem
Co powiecie panowie i panie na sesję NS w cięższych rdzawo-rtęciowych kolorach, lub Warhammerową minikampanię?
Rozegrałbym to pod koniec pierwszego tygodnia września o ile znajdą się chętni.
Widzę, że uformował się nam bastion zwolenników młotka. Mam nadzieję, że znajdzie się chętny MG i nie skończy się tak jak w przypadku sesji steampunkowej.
Ostatnio chodzi mi po głowie sesja w klimacie "Indiany Jonesa " (lub "Złota dla zuchwałych ) w połączeniu z klimatem horroru / Half lifa . Sesja częściowo militarna- częściowo przygodowa
Egzotyczna, afrykańska, groźna przyroda, legendarny skarb, Voodo, żywe trupy, wojna domowa, dzikie plemiona a w samym środku grupa europejskich najemników/poszukiwaczy skarbów ( nie koniecznie 100% komandosów/żołnierzy/morderców ) .
Poprowadzę sesję w stylu "Miasto zaginionych dzieci" albo "Delicatessen" tyle że tym razem z mocną dozą fantasy. Wszystko z pogranicza mroku i ostrego Guro, sesja od lat 21 hehe, przynajmniej będę się starać by taką pozostała :P
Denis jeżeli ta sesja nabierze jakichś bardziej "wyrazistych" zarysów to możesz na mnie liczyć. Szczerze mówiąc zagram w cokolwiek na tym forum-od niedawna (piątek) jestem on-line i próbuje się uzależnić od rpg. Mam nadzieje że jakis Mg w końcu mi pomoże:)
Hmmm, ktoś tu wspominał o Młotku... Niby ja zamierzam poprowadzić sesję, ale powiedzmy, że w specyficznym klimacie. Sami rozumiecie zapewne, co sugeruje termin Naggaroth .... W każdym razie, miejsc trochę mam.
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.